БФС стопира вариант №1 за спасението на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Re: БФС стопира вариант №1 за спасението на ЦСКА

Мнениеот pampi » 28 юни 2013 21:28

camarasa написа:
pampi написа:
camarasa написа:Наясно ли сте колко време се влачи процедура по несъстоятелност. И че Берое мина през несъстоятелност миналата година , а сега играе в Европа...
А и ЦСКА има лиценз...а и има още пет варианта за прехвърляне на акции
И нима някой може да забрани на Васил Божков да придобие или продаде нещо друго освен Нефтохимик..ако не знаете научете го, той е собственик на клуба...

На кой клуб?

Нефтохимик....общината го изнуди да влива пари...не че е влял много ..ама хич.....
Аз също смятам, че това с придобития лиценз от Нафтата е нещо като артилерийска атака преди бой...а на бой отиват само старците....

А така...Ами оня , дето се изцепи, че е дал 3 милиона лични пари за Нафтата, какъв е? Те тия са се оплели като свински черва бе, кой, на кого, кога, какво ...Да не излезе накрая, че цялата А и Б група, барабар с БФС и Перуката са с общ собственик. 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 28 юни 2013 21:29

Скоро ще разберем да. Аз се отказвам да пиша повече по тая тема заради целата неяснота дали дори има нещо верно в това, а и самото и заглавие вариант номер 1 ми звучи и леко пресилено.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
kamenitza
Контакти:

Мнениеот kamenitza » 28 юни 2013 21:31

1982 написа:
bnborisov написа:
1982 написа:Пичове, ама това сдружение и сега не е закрито, нали ??! :lol: В смисъл, ако закъса и това АД, винаги може Сдружението да роди пореден Ботев, по-оригинален и от предния. :lol: :lol: :lol:

ти си полицай нали. щото по-голям олигофрен не съм виждал в този форум. ако не си пробвай се , кариера ще направиш

Разбира се, всеки, който не се върже на елементарните ви лъжи, е олигофрен, вън от съмнение е това.
Кажи сега - закрихте ли Сдружението или пак го оставихте, ако закъса и това АД след време, да основете нов, още по-оригинален Ботев ?? :lol: :lol:

Тъпир неграмотен ще ти го напиша с главни букви

СДРУЖЕНИЕТО ДАВА ПРАВА НА АД-ТО НА СЕЛСКИЯ ОТ 1999. КАТО ТОЙ СТАВА И ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СДРУЖЕНИЕТО И МОЖЕ ДА ГО ЗАКРИЕ ,НО ТОЙ ГО ОСТАВЯ ДА СЪЩЕСТВУВА, ЗАЩОТО ПО ТОВА ВРЕМЕ СДРУЖЕНИЕТО ИМА ЗАДЪЛЖЕНИЯ ОТ ВРЕМЕТО НА НИНОВ. ТЕЗИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ ИМАТ ДАВНОСТ 10Г. ПО ТЗ. Т.Е. В НАЧАЛОТО НА 2010Г. СДРУЖЕНИЕТО Е ИЗЧИСТЕНО ОТ ЗАДЪЛЖЕНИЯ, СВИКВА СЪБРАНИЕ, СВАЛЯ СЕЛСКИЯ ОТ ПРЕДСЕДАТЕЛСКИЯ ПОСТ КАКТО И ПРАВАТА НА АД-ТО НА СЕЛСКИЯ.
СЕГА РАЗБРА ЛИ ТЪПИР, НЕГРАМОТЕН!!!

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 28 юни 2013 21:31

terrorist написа:
pampi написа:
terrorist написа:Абе верно, тия ако изчистат дълговете, защо трябва да се обединяваме с друг клуб ?

Нещата са толкова мътни, че кой да ти каже...Някой обясни ли навремето, как стана така, че Титан дойдоха в ЦСКА и кой точно ги прати, а освен това и с каква цел? 8-)

Съгласен съм че водата е много мътна, лично според мен опитват да скрият някаква яка далавера, познавам се лично с Т. Янчев, Х. ЯНЕВ, Г. Антонов значи по времето на Божков нито е имало проблеми със заплати, нито се е говорило за дългове, вярно взимали са доста по-малко пари от Левски и то най- вече в премийте, всички ти говорят за някакви дългове "как изниквали" ама никой не ти казва какви са, едва ли не от времето на Симулията, то излиза че в ЦСКА са харчени по 50 000 000 на година, а не си спомням Меси или Роналдо или Зидан да са играли, стадиона не ми прилича на Уембли, тука въобще не говоря че в ЦСКА от 1990 насам са влезли най-много пари от транфери, къде са тия пари

Голяма пералня ще е било...А ти чакай футбол, школи и евротурнири...Мошеници! Гаврят се с любовта на хората! 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 28 юни 2013 21:36

И що се обяснявате с червените,оставете ги да си се оправят,а пък ние да си гледаме в нашата паничка.

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 28 юни 2013 21:37

Защо Нефтохимик трябва да си сменя името па цветаа па адреса при положение , че ЦСКА са го закъсали. Що за наглост... А окръжна и толко. Или В група. Направете си състав както БотевЪ или ЛудогорецЪ и слез 2 до 4 години влизате в А група , унижавате сички и зимате титлата. Като клуб с марка и коефициент влизате и в ШЛ... така се затваря устата на "Левскарчетата комплексарчетата..." А не да експлоатирате клуб от България. Що Нафтата трябва да прави сичко това с цвят, име и адрес ? :evil:
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 юни 2013 21:44

kamenitza написа:Тъпир неграмотен ще ти го напиша с главни букви

Аз сигурно съм неграмотен, папагалче, но доколкото знам се пише "тАпир". :lol: :lol: Също така, като ще обиждаш на неграмотност, не е зле и да си служиш малко по-добре с препинателните знаци .... разбира се, доколкото използваш такива. :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 28 юни 2013 21:50

1982 написа:
kamenitza написа:Тъпир неграмотен ще ти го напиша с главни букви

Аз сигурно съм неграмотен, папагалче, но доколкото знам се пише "тАпир". :lol: :lol: Също така, като ще обиждаш на неграмотност, не е зле и да си служиш малко по-добре с препинателните знаци .... разбира се, доколкото използваш такива. :lol: :lol:

Мичо ли ти е ника във форума на цска?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 юни 2013 21:55

Не, bekali.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
nicromanser
Контакти:

Мнениеот nicromanser » 28 юни 2013 21:56

това са поредните глупости. до колкото знаем ЦСКА има лиценз за сезона за А група (висшата лига) тъй наречена
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ
[/center]

Върни се в “ЦСКА”