БФС стопира вариант №1 за спасението на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: БФС стопира вариант №1 за спасението на ЦСКА

Мнениеот Кашчей » 28 юни 2013 21:12

1982 написа:
Кашчей написа:
1982 написа:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Не е баш така, разплащат се, е неска и Мишел е улетел по некав дълг :lol: :lol:

Лично предположение - плащат на тези, които ще подпишат договори с Нафтата, т.е. новото ЦСКА. Другите играчи ги продават, а щом е подадена молба, явно ще се стигне и до обявяване на несъстоятелност/фалит.

Пич, ае стига с тая Нафта!Как ще стане, след като ви казаха официално, че няма да стане?

Има вариант и Нафтата този сезон да си остане Нафта, а другият вече, при прелицензирането за сезон 2014-15, вече да се смени име, седалище и т.н.

И ти ще викаш ли за Нефтохимик София?

ПП-няма прелицензиране-лицензът се издава за един състезателен сезон и свършва с краят на сезона.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 28 юни 2013 21:15

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Пас силен респект имате от мен братле, засекохме се преди три години след мача ни с Литекст в Бургас в един бар няколко ваши момчета, които явно беха навътре в клуба и ни разказваха точно като тебе че всичко сами правите за този клуб вие феновете, а тогава бехте надолу по дивизиите. Не ви желая да ви отнемат тази радост от завръщането ви в А, особенно на наш груб. И ние не го искаме това. Успех на вас.

Приятелче, смятай, тези собственици, които сега се гласят да продават отбора и да правят врътки, тези момчета ги нямаше на стадиона когато влязохме в "А" група. Представяш ли си какви "благодетели" са и колко милеят за отбора! Нашите момчета ходиха да се молят на Лукойл и почти ги изнудихме да дадат 300 хил. лева, Общината и тя не можа да ни откаже и дадоха 200, а големите бизнесмени не са плащали заплати на играчите, при положение, че взимат само по няколкостотин лева.

И сега тези същите искат да изтъргуват клуба, дето феновете го спасиха и който съществува само и единствено заради феновете си.

Бесен съм, а даже няма към кой да се обърна. "Супер босовете" може и да не са в България, нямат и капка достойнство поне да се покажат.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 юни 2013 21:15

Кашчей написа:
И ти ще викаш ли за Нефтохимик София?

ПП-няма прелицензиране-лицензът се издава за един състезателен сезон и свършва с краят на сезона.

Да де, за всеки нов сезон се издават нови лицензи. Аз визирам прелицензирането за следващия сезон, тогава вече няма да има пречка за преименуване, преместване и т.н.

п.п.: няма да подкрепям Нефтохимик, естествено.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

camarasa
Контакти:

Мнениеот camarasa » 28 юни 2013 21:16

Наясно ли сте колко време се влачи процедура по несъстоятелност. И че Берое мина през несъстоятелност миналата година , а сега играе в Европа...
А и ЦСКА има лиценз...а и има още пет варианта за прехвърляне на акции
И нима някой може да забрани на Васил Божков да придобие или продаде нещо друго освен Нефтохимик..ако не знаете научете го, той е собственик на клуба...

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 28 юни 2013 21:17

camarasa написа:Наясно ли сте колко време се влачи процедура по несъстоятелност. И че Берое мина през несъстоятелност миналата година , а сега играе в Европа...
И нима някой може да забрани на Васил Божков да придобие или продаде нещо друго освен Нефтохимик..ако не знаете научете го, той е собственик на клуба...

На кой клуб?
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

camarasa
Контакти:

Мнениеот camarasa » 28 юни 2013 21:21

pampi написа:
camarasa написа:Наясно ли сте колко време се влачи процедура по несъстоятелност. И че Берое мина през несъстоятелност миналата година , а сега играе в Европа...

На кой клуб?

Нефтохимик....общината го изнуди да влива пари...не че е влял много ..ама хич.....
Аз също смятам, че това с придобития лиценз от Нафтата е нещо като артилерийска атака преди бой...а на бой отиват само старците....

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 28 юни 2013 21:22

pas написа:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Пас силен респект имате от мен братле, засекохме се преди три години след мача ни с Литекст в Бургас в един бар няколко ваши момчета, които явно беха навътре в клуба и ни разказваха точно като тебе че всичко сами правите за този клуб вие феновете, а тогава бехте надолу по дивизиите. Не ви желая да ви отнемат тази радост от завръщането ви в А, особенно на наш груб. И ние не го искаме това. Успех на вас.

Приятелче, смятай, тези собственици, които сега се гласят да продават отбора и да правят врътки, тези момчета ги нямаше на стадиона когато влязохме в "А" група. Представяш ли си какви "благодетели" са и колко милеят за отбора! Нашите момчета ходиха да се молят на Лукойл и почти ги изнудихме да дадат 300 хил. лева, Общината и тя не можа да ни откаже и дадоха 200, а големите бизнесмени не са плащали заплати на играчите, при положение, че взимат само по няколкостотин лева.

И сега тези същите искат да изтъргуват клуба, дето феновете го спасиха и който съществува само и единствено заради феновете си.

Бесен съм, а даже няма към кой да се обърна. "Супер босовете" може и да не са в България, нямат и капка достойнство поне да се покажат.

Няма кво да добавя повече. Така не можете да я карате вечно, но истината е че финансовата криза е насекъде и във всички отбори, с изключение в момента на 2-3.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

4oKuTo
Контакти:

Мнениеот 4oKuTo » 28 юни 2013 21:23

БФС явно нищо не може да стопира. Няма да има сливания, преливания и т.н. Просто Нефтохимик ще се прекръсти и ще си промени седалището, зелените от Бургас ще станат червени от София. Това ще е невероятна гавра с бургаските фенове. Не знам кой е собственик на Нефтохимик, но заслужава линч, ако се случи подобно нещо. А феновете на ЦСКА не знам как ще припознаят подобен отбор.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 28 юни 2013 21:24

Според мен това,което е направил търговския директор днес(защо точно той при толкова хора,които са над него) е "прах" в очите ,най-малкото ,защото е с предизвестен край(отклоняват общественото внимание от нещо друго).Каквото и да е скоро ще се разбере.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

terrorist
Контакти:

Мнениеот terrorist » 28 юни 2013 21:24

pampi написа:
terrorist написа:Абе верно, тия ако изчистат дълговете, защо трябва да се обединяваме с друг клуб ?

Нещата са толкова мътни, че кой да ти каже...Някой обясни ли навремето, как стана така, че Титан дойдоха в ЦСКА и кой точно ги прати, а освен това и с каква цел? 8-)

Съгласен съм че водата е много мътна, лично според мен опитват да скрият някаква яка далавера, познавам се лично с Т. Янчев, Х. ЯНЕВ, Г. Антонов значи по времето на Божков нито е имало проблеми със заплати, нито се е говорило за дългове, вярно взимали са доста по-малко пари от Левски и то най- вече в премийте, всички ти говорят за някакви дългове "как изниквали" ама никой не ти казва какви са, едва ли не от времето на Симулията, то излиза че в ЦСКА са харчени по 50 000 000 на година, а не си спомням Меси или Роналдо или Зидан да са играли, стадиона не ми прилича на Уембли, тука въобще не говоря че в ЦСКА от 1990 насам са влезли най-много пари от транфери, къде са тия пари

Върни се в “ЦСКА”