canary написа:еееееее таз година сте в Б, ама областна хаххахаххахахаахахаххаа
Moже да се слеят с ЦСКА Москва, феновете ще ги припознаят

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
canary написа:еееееее таз година сте в Б, ама областна хаххахаххахахаахахаххаа
1982 написа:Пичове, ама това сдружение и сега не е закрито, нали ??!В смисъл, ако закъса и това АД, винаги може Сдружението да роди пореден Ботев, по-оригинален и от предния.
![]()
![]()
Кашчей написа:
Въобще не ме интересува какво е в момента Ботев!Въпросът ми е: между 1999-а и 2010-а кой отбор подкрепяхте и защо се борихте срещу селския, след като неговият Ботев е нелегитимен..Ама АД, ама сдружения.. не ми ги намесвай тук!Кажи, лично ти, на Колежа, кой отбор подкрепя през тези 11 години-легитимният или нелегитимният Ботев!
Кашчей написа:джони написа:Кашчей написа:1982 написа:canary написа:помним и това и затова сега сме без селския а вие сте с Титан. За такива като теб още 100 години ТИТАН!!! И затова ще стоиш отстрани и ще гледаш как ние играем в ЕКТ а ти пред компа тука цъкай!!!
хахаххахахаа
Напротив, щом така се прави, и ние сега ще си припознаем друг клуб, а АД-то на ТИТАН не ни вълнува вече. И в другия клуб ако натрупаме повечко дългове, няма проблем, вместо да ги плащаме, ще си направим трето ЦСКА.
Остави, няма да те разберат.Те са най-зомбираните фенове в България.10 години подкрепят един отбор, а на единадесетата казват, че той е нелегитимен
1999 сдружението опълномощава Селския(тогава и председател на сдружението) да направи АД(има го някъде в нета и като протокол на събрание на сдружението),2010 сдружението сваля доверието си от АД-то ,както и Селския като председател
какво е толкова трудно да го разбереш?
Джони, ако имаш малко съвест, обясни ми, кой Ботев подкрепяхте през годините 1999-2010?Всички твърдите, че този отбор е бил нелегитимен, това не са мои думи.Кажи ми, в статистиката за Ботев, тези 11 години трябва ли да съществуват?
Кашчей написа:Пич, хайде пак прочети изявлението на ЛК на БФС и след това можем да го дискутираме.Ако си в Русе наистина, може и на чаша бира някъде.
Същевременно Наредбата за лицензиране предвижда, че за лиценз може да кандидатства футболен клуб, съгласно Правилника за статута на ФК и който е бил член на БФС поне 3 години до началото на сезона за който се иска лиценз. Всяка промяна в този срок в правната форма на клуба, нарушаваща състезателното начало (вкл., промяна на седалище, промяна на символите на клуба (име, цветове, емблеми и др.) с цел ползване на тяхната популярност, избягване на плащане на задължения и други), се смята за прекъсване на този тригодишен срок и представлява нарушаване на условията за издаване на лиценз, което води до отказ за издаването на лиценз, съответно до неговото отнемане.
bnborisov написа:1982 написа:Пичове, ама това сдружение и сега не е закрито, нали ??!В смисъл, ако закъса и това АД, винаги може Сдружението да роди пореден Ботев, по-оригинален и от предния.
![]()
![]()
![]()
ти си полицай нали. щото по-голям олигофрен не съм виждал в този форум. ако не си пробвай се , кариера ще направиш
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
RUSE написа:[
Не говоря за обединение с Нефтохимик, а за преименуване на Нефтохимик и смяна на седалището, което е единствената им възможна опция в случая. Но за това се изисква време и си има процедура и според всякакви документи този отбор, дето сега е Нефтохимик до края на сезона не може да бъде нищо различно от Нефтохимик. Може да го изместят да играе в София, може да му сложат червени екипи, може да си мислят имагинерно, че е ЦСКА, но до края на сезон 2013/2014 ще си бъде Нефтохимик Бургас, ако ще светът да се преобърне. Не говоря за никакво сливане и тем подобни
1982 написа:bnborisov написа:1982 написа:Пичове, ама това сдружение и сега не е закрито, нали ??!В смисъл, ако закъса и това АД, винаги може Сдружението да роди пореден Ботев, по-оригинален и от предния.
![]()
![]()
![]()
ти си полицай нали. щото по-голям олигофрен не съм виждал в този форум. ако не си пробвай се , кариера ще направиш
Разбира се, всеки, който не се върже на елементарните ви лъжи, е олигофрен, вън от съмнение е това.
Кажи сега - закрихте ли Сдружението или пак го оставихте, ако закъса и това АД след време, да основете нов, още по-оригинален Ботев ??![]()
canary написа:ЗА 1982 - http://gong.bg/view_article.php?article_id=355787
ай честито! и на 11 ти те искам пред телевизора. хахаххахахаха
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта