БФС стопира вариант №1 за спасението на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

canary
Контакти:

Re: БФС стопира вариант №1 за спасението на ЦСКА

Мнениеот canary » 28 юни 2013 19:55

veselinsk написа:
1982 написа:
veselinsk написа:Ние сме подкрепяли отбора, под каква форма е и какво АД е надали му е пукало на редовия фен. Като гледам май ще сте новатори - фенове на АД-та.

Аха, подкрепяли сте активите на отбора, но когато той закъса и останаха само пасивите, вие си направихте нов отбор.

Значи и ние в ЦСКА да направим така - дълговете са на АД-то, ние си припознаваме Нафтата, вече не сме от АД-то и неговите дългове.

Пич, много добре те виждам какво се опитваш да правиш, нема кой да ти се върже на номера. Кой съм подкрепял - моя си работа. Ти иди си подкрепи твоята кочинка, че като гледам вече са ангажирали почти поп за опелото. Каквото е при нас такова е - и пред БФС сме изрядни, и през УЕФА сме изрядни. Дреме ми на щепсела за тебе,че ти стоиш тука в тоя форум и "разкриваш" истините. Заради такива олигофрени като теб сте си за Б окръжна.

Преди малко да ти кажа брат обясних на стената за какво стоя тука и пиша повече от час и ме разбра.

Тоя 1982 обаче няма да те разбере... У лево на такива и Б областна.

Ама такива като този остроумник първи ще спрат да подкрепят отбора си, защото незнаят какво е да лягаш и ставаш с любовта си!!!

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 28 юни 2013 19:56

Кашчей написа:
sokkoban написа:
Кашчей написа:
sokkoban написа:
Кашчей написа:
Въпросът е защо подкрепяхте дружеството на Селския, след като не е истинският БотевЪ?!

През далечната 1999 Всички трябваше да станат АД-та. Точно това направи и селския
Но той не е закривал старото сдружение по не знам какви причини

Не те питам какво е трябвало да направи Селския, а защо ти през тези 11 години дра гърло за нелегитимен БотевЪ!
Обяснете ни с думи прости, от 1999 до 2010-а кой клуб подкрепяхте, след като този е бил нелигитимен?!

Кашчей до 2010 на никой и през ум не му е минавало за ад-та сдружения и други шитни подкрепяли сме отбора, без да влизаме в тези юридически хватки

И как сте подкрепяли един отбор, а сега подкрепяте друг, защото де факто и де юре те са два различни?

Ти си рядко глупав и дебилен трол
Кой е другия бе ахмак?

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 28 юни 2013 19:56

botevbeerboys написа:
1982 написа:
botevbeerboys написа:Приятелю ти мало..ен ли си или се правиш на такъв!Хората ти обясняват как е станало ти продължаваш да си говориш едно и също?А папагалчето е между на майка ти краката!Вчера го видях.Много е сладко! ;)

"Приятелю", колкото и да ми обяснявате вашите лъжи, не всички им се връзваме.

Ти кажи сега - защо от 1999-а до 2010-а подкрепяше чужд клуб, "АД-то на чичо Митко", а не Ботев Пд ???

"Приятелю" ние намерихме начин да го направим и то законно!Хората по горе ти го обясниха!А това кой сме подкрепяли и кой ще подкрепяме не те засяга!Между другото на теб не ти личи кой отбор подкрепяш?Срам ли те е? :o Така,че освен да замълчиш друг вариант не виждам в случая!Ако ти стига сивото вещество де!

Аз друго не мога да разбера! Защо при това положение вие ни четете морал и ни търсите сметка кой сме подкрепяли до момента и кой ще подкрепяме за в бъдеще! Всеки си гледа от собствената камбанария, налага си собственото мнение и не еб@в@ другият, това е положението тук :x
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 28 юни 2013 19:58

canary написа:
Преди малко да ти кажа брат обясних на стената за какво стоя тука и пиша повече от час и ме разбра.

Тоя 1982 обаче няма да те разбере... У лево на такива и Б областна.

Ама такива като този остроумник първи ще спрат да подкрепят отбора си, защото незнаят какво е да лягаш и ставаш с любовта си!!!

Да ви имам пречистването да ви имам...Добре, че голяма част от канарите са болни фенове и се хващат за дружеството ви като сламка... Великия път на Ботевъ...Илюзия за нещо наистина достойно. Къде ви е Б окръжната на вас бе, нали ще сте пример за ЦСКА?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 юни 2013 19:59

Не съвсем отдавна, когато "АД-то на Христолов" все още не беше "АД-то на Христолов", а беше нашият любим Ботев:

http://www.youtube.com/watch?v=MJqVIkohRzw

:oops: :oops:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 28 юни 2013 20:00

patron написа:Аз друго не мога да разбера! Защо при това положение вие ни четете морал и ни търсите сметка кой сме подкрепяли до момента и кой ще подкрепяме за в бъдеще! Всеки си гледа от собствената камбанария, налага си собственото мнение и не еб@в@ другият, това е положението тук :x

Не ви четат морал, дават ви пример как да си изчистите кочината. И това са част от феновете, които изпитват някаква симпатия към вас, щото сме минали през същото и знаем какво е. На останалите ни е през **** за вас, дори се радваме,че това ви се случва, щото 65 години вересии имате да връщате.
Изображение

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 28 юни 2013 20:00

canary написа:
1982 написа:
veselinsk написа:Ние сме подкрепяли отбора, под каква форма е и какво АД е надали му е пукало на редовия фен. Като гледам май ще сте новатори - фенове на АД-та.

Аха, подкрепяли сте активите на отбора, но когато той закъса и останаха само пасивите, вие си направихте нов отбор.

Значи и ние в ЦСКА да направим така - дълговете са на АД-то, ние си припознаваме Нафтата, вече не сме от АД-то и неговите дългове.

ми пробвайте...

само че не ми се мисли кво ви чака...

Проблемът не е юридически, а в това дали феновете на ЦСКА ще припознаят това нова чудо! То това им беше проблема на Титан, че не проумяха разликата между футболен клуб и някаква си друга фирма. Това което юридически е предимство, че дефакто това е ново дружество, което няма нищо общо с ПФК ЦСКА1948, е и недостатък защото феновете ще са против и ще са прави.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

canary
Контакти:

Мнениеот canary » 28 юни 2013 20:01

patron написа:
botevbeerboys написа:
1982 написа:
botevbeerboys написа:Приятелю ти мало..ен ли си или се правиш на такъв!Хората ти обясняват как е станало ти продължаваш да си говориш едно и също?А папагалчето е между на майка ти краката!Вчера го видях.Много е сладко! ;)

"Приятелю", колкото и да ми обяснявате вашите лъжи, не всички им се връзваме.

Ти кажи сега - защо от 1999-а до 2010-а подкрепяше чужд клуб, "АД-то на чичо Митко", а не Ботев Пд ???

"Приятелю" ние намерихме начин да го направим и то законно!Хората по горе ти го обясниха!А това кой сме подкрепяли и кой ще подкрепяме не те засяга!Между другото на теб не ти личи кой отбор подкрепяш?Срам ли те е? :o Така,че освен да замълчиш друг вариант не виждам в случая!Ако ти стига сивото вещество де!

Аз друго не мога да разбера! Защо при това положение вие ни четете морал и ни търсите сметка кой сме подкрепяли до момента и кой ще подкрепяме за в бъдеще! Всеки си гледа от собствената камбанария, налага си собственото мнение и не еб@в@ другият, това е положението тук :x

защото такива като този остроумния искат да закриват клубове с история и фенове и не само това но и да играел в А група, само че безплатен обяд няма и за вас няма да има колкото и да ви се иска да ви мине номера...

Той Дучето ви го каза преди много време. Искаме В група без титаните на чисто. Оттам нататък няма кой да ви каже нищо щом си припознаете отбора. Само че това с А група го гледахме 2001 -ва и мангалите ги закриха! Не че на тях им пука, но сега тези врътки няма кой да ги позволи на ниво ПРОФИ футбол.

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 28 юни 2013 20:04

1982 написа:Не съвсем отдавна, когато "АД-то на Христолов" все още не беше "АД-то на Христолов", а беше нашият любим Ботев:

http://www.youtube.com/watch?v=MJqVIkohRzw

:oops: :oops:

A тука кое АД бяхте вие ?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=p-dpH-kGdW0[/youtube]
Изображение

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 28 юни 2013 20:04

pampi написа:
NOMER14 написа:Цска си има лиценз от БФС да играе в А група, има си качествен треньор, публика, стадион.Какъв е проблемът да започне първенството? :(

Собствениците не могат или вече им е писнало да осигуряват ликвидност на дружеството, което значи,че то отива към несъстоятелност, освен това никой не иска да купи дружеството и да плаща далаверите на предните 5-6 собственика...

Ако подобно нещо се случи с Ливърпул или Байерн, ще ги слеем ли съответно с Борнемут и Ханза?

Върни се в “ЦСКА”