Темата се изроди в глупави заяждания.
Искам да благодаря на колегата RUSE. Информацията му беше ценна. Лека вечер на всички.
БФС стопира вариант №1 за спасението на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: БФС стопира вариант №1 за спасението на ЦСКА
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
percival написа:RUSE написа:Не, не означава. УЕФА и БФС приемат новите АД-та като безусловни правоприемници на старите дружества, но има едно НО. Старите дружества престават да развиват дейност в рамките на БФС, но не биват юридически ликвидирани или поне не всички. Например по някаква причина в Пловдив през всички тези години юридически са пазели старото дружество. То просто не е членувало в БФС и от гледна точка на БФС не развива дейност, от гледна точка на държавата обаче не е така.
Аз пък съм на мнение ,че има 100 % документна измама и тя е станала със съдействието на "мокетите" от БФС.Както е и в момента участието на Ботев в ЛЕ.
И как така точно в Пловдив са си пазели старото дружество ? Как така видиш ли в точния момент се разрешава на СНЦ отново да могат да развиват дейност в БФС ?
Стават прекалено много съвпадения за да е случайно ,не мислиш ли ?
Ами хората не спят а действат с акъл и находчивост, докато вие се чудите как хем историята да си запазите хем да сте в А група. Няма такъв филм разберете го и стане ли ще е незаконно, но това няма как да стане!
Кашчей написа:sokkoban написа:Кашчей написа:
Въпросът е защо подкрепяхте дружеството на Селския, след като не е истинският БотевЪ?!
През далечната 1999 Всички трябваше да станат АД-та. Точно това направи и селския
Но той не е закривал старото сдружение по не знам какви причини
Не те питам какво е трябвало да направи Селския, а защо ти през тези 11 години дра гърло за нелегитимен БотевЪ!
Обяснете ни с думи прости, от 1999 до 2010-а кой клуб подкрепяхте, след като този е бил нелигитимен?!
Кашчей до 2010 на никой и през ум не му е минавало за ад-та сдружения и други шитни подкрепяли сме отбора, без да влизаме в тези юридически хватки
Значи дали съм разбрал правилно, Нафтата се прекръства на ЦСКА и новият клуб наследява историята на Нафтата там и другите глупости, ако съм разбрал правилно, значи това е най-голямата глупост на Титаните и няма да стане никога, то самите фенове на ЦСКА не трябва да го допускаме това.
При всички положения е желателно е феновете на Нафтата да направят нещо, да идат да говорят с шефове и общини (протести)
При всички положения е желателно е феновете на Нафтата да направят нещо, да идат да говорят с шефове и общини (протести)
NOMER14 написа:Цска си има лиценз от БФС да играе в А група, има си качествен треньор, публика, стадион.Какъв е проблемът да започне първенството?
Собствениците не могат или вече им е писнало да осигуряват ликвидност на дружеството, което значи,че то отива към несъстоятелност, освен това никой не иска да купи дружеството и да плаща далаверите на предните 5-6 собственика...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
1982 написа:veselinsk написа:Ние сме подкрепяли отбора, под каква форма е и какво АД е надали му е пукало на редовия фен. Като гледам май ще сте новатори - фенове на АД-та.
Аха, подкрепяли сте активите на отбора, но когато той закъса и останаха само пасивите, вие си направихте нов отбор.
Значи и ние в ЦСКА да направим така - дълговете са на АД-то, ние си припознаваме Нафтата, вече не сме от АД-то и неговите дългове.
Пич, много добре те виждам какво се опитваш да правиш, нема кой да ти се върже на номера. Кой съм подкрепял - моя си работа. Ти иди си подкрепи твоята кочинка, че като гледам вече са ангажирали почти поп за опелото. Каквото е при нас такова е - и пред БФС сме изрядни, и през УЕФА сме изрядни. Дреме ми на щепсела за тебе,че ти стоиш тука в тоя форум и "разкриваш" истините. Заради такива олигофрени като теб сте си за Б окръжна.

1982 написа:veselinsk написа:Ние сме подкрепяли отбора, под каква форма е и какво АД е надали му е пукало на редовия фен. Като гледам май ще сте новатори - фенове на АД-та.
Аха, подкрепяли сте активите на отбора, но когато той закъса и останаха само пасивите, вие си направихте нов отбор.
Значи и ние в ЦСКА да направим така - дълговете са на АД-то, ние си припознаваме Нафтата, вече не сме от АД-то и неговите дългове.
ми пробвайте...
само че не ми се мисли кво ви чака...
Армейче написа:Ми да направим и ние така. Да създадем ново дружество и ЦСКА от "А" група да ни преотстъпи право на участие в "А" група![]()
![]()
![]()
Ами имате алтернативи: Славия, Локомотив Сф, Левски. Само с подробността, че сте изпуснали теоретично крайният срок за такова нещо. Лицензите вече са издадени отдавна. Даже и по някакъв начин да откупите Нефтохимик и да тръгнете да го преименувате, това ще трябва да стане с насрочване на УС на Нефтохимик. УС се насрочва с обявление в Държавен вестник 30 дни преди самото заседание. Оттам нататък всякакви промени на седалища, членове на УС и прочее стават чрез регистрация в съда и обявяване в Държавен вестник на свой ред. А реалната промяна на името и седалището в системата на БФС би станало в следващия лицензионен период. Така например преди години Нефтохимик по никое време станаха Нафтекс, ама в системата на БФС си се водеха Нефтохимик до края на сезона, за който бяха лицензирани.
sokkoban написа:Кашчей написа:sokkoban написа:Кашчей написа:
Въпросът е защо подкрепяхте дружеството на Селския, след като не е истинският БотевЪ?!
През далечната 1999 Всички трябваше да станат АД-та. Точно това направи и селския
Но той не е закривал старото сдружение по не знам какви причини
Не те питам какво е трябвало да направи Селския, а защо ти през тези 11 години дра гърло за нелегитимен БотевЪ!
Обяснете ни с думи прости, от 1999 до 2010-а кой клуб подкрепяхте, след като този е бил нелигитимен?!
Кашчей до 2010 на никой и през ум не му е минавало за ад-та сдружения и други шитни подкрепяли сме отбора, без да влизаме в тези юридически хватки
И как сте подкрепяли един отбор, а сега подкрепяте друг, защото де факто и де юре те са два различни?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
@РУСЕ
Благодарско
@Храбар
Действайте бързо и без страх, ако искате клуб който да има историята на ЦСКА до 1999
Благодарско
@Храбар
Действайте бързо и без страх, ако искате клуб който да има историята на ЦСКА до 1999