БФС стопира вариант №1 за спасението на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: БФС стопира вариант №1 за спасението на ЦСКА

Мнениеот NOMER14 » 28 юни 2013 19:42

Цска си има лиценз от БФС да играе в А група, има си качествен треньор, публика, стадион.Какъв е проблемът да започне първенството? :(

RUSE
Контакти:

Мнениеот RUSE » 28 юни 2013 19:43

Кировец написа:
Кашчей написа:
Кировец написа:То е ясно, че ЦСКА и Нафтата са от различни области, ама вливането на дружество Ботевъ в дружество Металик едва ли е най-героичната проява на света, която да е за пример на ЦСКА и останалите български клубове. Металик или е унищожен или е същността на Ботевъ Пловдив.

Металик се вля в БОТЕВЪ само с правото си да играе във В група и срещу 50 000 лева.

И как да си обясним, че Металик повече не съществува, ама видите ли Ботевъ ще играе във В група. Един вид - Металик заразил Ботевъ с този вирус подобен на Лиценз и после умрял... Никаква логика и отново - никакъв феърплей. Великия път на Ботевъ...Пример за ЦСКА... Не мерси! Ако зависеше от мен...А или която е там окръжна и това е.

Металик продължи да съществува и започна участие в "А" окръжна. Преотстъпването на право на участие не те влива, слива, закрива и какво ли не - ТУК се опитах да обясня тези неща.

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 28 юни 2013 19:43

Кашчей написа:
Въпросът е защо подкрепяхте дружеството на Селския, след като не е истинският БотевЪ?!

През далечната 1999 Всички трябваше да станат АД-та. Точно това направи и селския
Но той не е закривал старото сдружение по не знам какви причини

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 юни 2013 19:44

Кировец написа:
Кашчей написа:
Кировец написа:То е ясно, че ЦСКА и Нафтата са от различни области, ама вливането на дружество Ботевъ в дружество Металик едва ли е най-героичната проява на света, която да е за пример на ЦСКА и останалите български клубове. Металик или е унищожен или е същността на Ботевъ Пловдив.

Металик се вля в БОТЕВЪ само с правото си да играе във В група и срещу 50 000 лева.

И как да си обясним, че Металик повече не съществува, ама видите ли Ботевъ ще играе във В група. Един вид - Металик заразил Ботевъ с този вирус подобен на Лиценз и после умрял... Никаква логика и отново - никакъв феърплей. Великия път на Ботевъ...Пример за ЦСКА... Не мерси! Ако зависеше от мен...А или която е там окръжна и това е.

К700, когато едно дружество се влее в друго, то престава да съществува.А Металик си създадоха ново дружество и започнаха от Б окръжна.. дали се припознават със старият си отбор аз не знам.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 28 юни 2013 19:44

NOMER14 написа:Цска си има лиценз от БФС да играе в А група, има си качествен треньор, публика, стадион.Какъв е проблемът да започне първенството? :(

Никой не знае кой е треньора на ЦСКА, даже той самия не знае... :lol:

canary
Контакти:

Мнениеот canary » 28 юни 2013 19:45

1982 написа:
veselinsk написа:Toзи 1982 изобщо няма смисъл да му се отговаря. Явно се пъне, щото и на дърво да го обясниш ще те разбере, но 1982 явно държи да се прави на олифогрен.
С БФС и УЕФА няма проблем, ама тука 2-3 форумни олигофрена са явно по-висши инстанции. Да си се сливат с който си поискат, подигравките по стадионите ще са си за тяхна сметка.

Отговори ми, моля те, "приятелю", тъп съм и не разбирам:

Ти кажи сега - защо от 1999-а до 2010-а подкрепяше чужд клуб, "АД-то на чичо Митко", а не Ботев Пд ???

Волене ти ли си?!

Сега ако ме накараш и да се извинявам, значи си ти? Пичага пил ли си?!

Напротив подкрепяли сме го той е част от нашата история нима мислиш че можем да зачеркнем 10 години от историята си само защото е бил чичо митко.

НА ТЕБ ТИ СЕ ОБЯСНЯВА ЧЕ ЗА ДА СЕ ОТТЪРВЕМ ОТ ЧИЧО МИТКО КОЙТО НИ ВОДЕШЕ КЪМ ЗАЛИЧАВАНЕ СЕ НАПРАВИХА ТЕЗИ ВРЪТКИ.
ТОВА Е НАЙ-СРАМНАТА ЧАСТ ОТ 101 ГОДИШНАТА НИ ИСТОРИЯ!!!
Последна промяна от canary на 28 юни 2013 19:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 юни 2013 19:45

sokkoban написа:
Кашчей написа:
Въпросът е защо подкрепяхте дружеството на Селския, след като не е истинският БотевЪ?!

През далечната 1999 Всички трябваше да станат АД-та. Точно това направи и селския
Но той не е закривал старото сдружение по не знам какви причини

Не те питам какво е трябвало да направи Селския, а защо ти през тези 11 години дра гърло за нелегитимен БотевЪ!
Обяснете ни с думи прости, от 1999 до 2010-а кой клуб подкрепяхте, след като този е бил нелигитимен?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 28 юни 2013 19:46

1982 написа:
veselinsk написа:Toзи 1982 изобщо няма смисъл да му се отговаря. Явно се пъне, щото и на дърво да го обясниш ще те разбере, но 1982 явно държи да се прави на олифогрен.
С БФС и УЕФА няма проблем, ама тука 2-3 форумни олигофрена са явно по-висши инстанции. Да си се сливат с който си поискат, подигравките по стадионите ще са си за тяхна сметка.

Отговори ми, моля те, "приятелю", тъп съм и не разбирам:

Ти кажи сега - защо от 1999-а до 2010-а подкрепяше чужд клуб, "АД-то на чичо Митко", а не Ботев Пд ???

Ние сме подкрепяли отбора, под каква форма е и какво АД е надали му е пукало на редовия фен. Като гледам май ще сте новатори - фенове на АД-та.
Изображение

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 28 юни 2013 19:46

Кашчей написа:К700, когато едно дружество се влее в друго, то престава да съществува.А Металик си създадоха ново дружество и започнаха от Б окръжна.. дали се припознават със старият си отбор аз не знам.

Прав си. Важното е, че правилната агитка разпознава правилния отбор - Ботевъ. От там нататък няма значение какво си мислят 5-те фена на Металик.
Виж обаче, ако врътката се прави от ЦСКА, тогава задължително това вече няма да е стария ЦСКА, а ще говорим за затриване на отбори, за крадене на право или лиценз и така нататък...

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 28 юни 2013 19:46

sokkoban написа:
pampi написа:...

Пампи, само дето това "другото" е наследник на историята на клуба до 1999 ;)

Колега,заеби майна ;) Аз се отказвам да обяснявам каквото и да било на някой,който не иска да разбере и върти суче това,което му се иска.

Върни се в “ЦСКА”