Стойчо Младенов се доближи до Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ti4afen
Контакти:

Re: Стойчо Младенов се доближи до Черно море

Мнениеот ti4afen » 08 окт 2009 15:46

В много голяма степен си прав, Sagittarius....Мисля също като теб с някои малки изключения.Аз ,например, не се зарадвах когато Велизар пое отбора-и в най смелите ми мечти не съм си представял че точно той е човека -чудо,треньора-чудо по -правилно,който никога не е водил отбор и във В група даже и изведнъж ще вдигне отбор за шампиони...Отделно съм леко наясно що за стока е ...
Има една поговорка че рибата се вмирисва откъм главата :) И тук трябва да се замислим какво всъщност направи ръководството -направи един абсолютно селски , както казваш, номер :x -остави се шепа безхаберници да изгонят човека ,който даваше някакъв облик на отбора...Един собственик, един човек/да оставим че там мислят повече глави/който се грижи за собствеността си никога не би постъпил така-да остави да зейне една дупка без идея с какво ще я запълни....Тук с риск да бъда нападнат не мога да не недоумявам кой точно беше по голям от Кривия че заслужаваше да бъде оставен за негова сметка? Вярно че един човек отбор не прави ,но първо той не беше един и второ-тази поговорка не се отнася за човек като него- да, той е човек ,който може да е отбор пък и дори само заради това че с името и авторитета си можеше да помага повече от всички- всички сме свидетели поне как рядко съдия му свири ;) И се питам кой на кого пречеше повече- Кривия на няколко съотборника или няколко съотборника на Кривия пречеха на работата да върви нормално. Както и да е, това са въпроси на които много от нас никога няма да получат отговор.Но самия факт че половината теми във форума се въртят около Кривия показва че това е личност която е белезяла Черно Море .... и без която не е същото
И ако също ние феновете се бяхме обединили сега нямаше да си задаваме въпроса- трябваше или не трябваше да си тръгне
Но темата е все пак за Стойчо и със всичкото това което изприказвах исках да кажа че тия управляващи нещо не вървят в правилната посока. И понеже Стойчо е същия мъжки характер като Кривия и няма да търпи хленчовци-миленчовци и подобни-ей това ме съмнява че ще акостира тук ;)

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 08 окт 2009 15:56

Айде и аз да си кажа мнението , въпреки , че напоследък доста ме трият , значи аз съм за Велизар твърдо и все още съм за него , защото никой не прави чудеса за 2 мача , а колкото до Тройчо , с Лупи и селекция за 5милиона доста хора ще се справят и по добре от него .Тройчо в чужбина навсякъде е уволняван за слаби резултати в националния и Литекс също се доказа ... , а ако дойде на Тича забравете за Жоро ,Дани Димов и Тошко така , че фак офф пък и не вярвам бай Марин да развърже кесията за тоя грешник ... , но тия анализи са ми омръзнали , на мен отбора ми харесва пък и съм убеден , че след един добър мач ще тръгнем на горе всяка година започваме слабо , а и най важното САМО ЧЕРНО МОРЕ :geek:

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 08 окт 2009 16:11

Напрежението в отбора започна още с идването на тоя говньо Какалов.Той беше в перманентен конфликт с Кривия.Сашо в пълното си право го нахокваше това нескопосано измислено футболистче,което ни съсипа в редица мачове с некъдърността си.Но Кольо не та не,сечено да прави на Кривия налагаше двамата дебили Какалов и Мишо Лазаров,тея които Кривия нахокваше най-много.Мимито Петков и той тръгна да му подлива вода.С идването обаче на тази чума Електричката + Борносуза се заформи ядро анти-Кривия,ядро бездарници,които аз бих изгонил веднага,на секундата от Черно Море.Точно тея,които нищо не са дали на отбора,точно най-големите бездарници изгониха Кривия.А какви медузи са?Това се доказва от факта,че покриха цялата си мишкарска група зад гърба и авторитета на Жоро Илиев.Мазняри и подмазвачи-избраха го за капитан,за да им спечели битката с Кривия,защото само Жоро е фактор от неговата величина,да не говорим и,че всички сме си с него.Ей това са те,копчетата дето разбиха атмосферата в отбора,не Кривия.Защо си бяхме толкова добре преди зимата?Преди да привлечем Борносузов и Какалов?Преди да довтаса г-жа Здравка Лазарова?Мимито Петков ни гък ни мък до тогаз,но от това лято,откакто мишлетата се събраха се почувстваха силни,скриха се зад Жоро и изритаха Кривия.Лошото е,че ТИМ позовли това да стане,вместо да изгонят пу*ките те изгониха Кривия.Крути мерки бяха нужни лятото още,когато се шушукаше под сурдинка,че тоя хюм Здр.Лазаров се карал с Кривия!Къв е тоя Лазаров,какъв го раздава в Черно Море на първия си месец тука,че да се набира на капитана на отбора?Бай х*й някакъв и вместо да го изпратят с ритници барабар със свитата му мрънкала,дето никой от тях нищо не е направил за Черно Море освен да разхождат фланелката-те ги пазят.Еми ето го резултата,виден е.Младенов тея още като дойде и ще ги изгони от клуба,в това съм убеден 100 на 100,веднага ще им скъса договорите и ще ги изпъди с тоягата.Нужен ни е треньор със здрава ръка,и да не е Младенов,Ераносян да вземем,но ни трябва личност с авторитет да подреди нещата,защото от известно време сме в безтегловност,щом на Кривия му биха шута дето беше вся и всъо не искам даже да си представям по-нататък нещата
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 08 окт 2009 16:16

Popeye написа:Айде и аз да си кажа мнението , въпреки , че напоследък доста ме трият , значи аз съм за Велизар твърдо и все още съм за него , защото никой не прави чудеса за 2 мача , а колкото до Тройчо , с Лупи и селекция за 5милиона доста хора ще се справят и по добре от него .Тройчо в чужбина навсякъде е уволняван за слаби резултати в националния и Литекс също се доказа ... , а ако дойде на Тича забравете за Жоро ,Дани Димов и Тошко така , че фак офф пък и не вярвам бай Марин да развърже кесията за тоя грешник ... , но тия анализи са ми омръзнали , на мен отбора ми харесва пък и съм убеден , че след един добър мач ще тръгнем на горе всяка година започваме слабо , а и най важното САМО ЧЕРНО МОРЕ :geek:

Абе човек, как ще направим един добър мач. Не виждаш ли, че няма кой да вкарва? Няма кой да върже играта в центъра, дантелена защита. Прочети внимателно анализа на Стрелеца, изказванията на Весо1913, Тичафен и някои други колеги от форума. Разбира се ти изказваш собствено мнение в което няма нищо лошо, но...да ти кажа : мисля, че въобще не си прав.

П.П. Сега, преди да изпратя съобщението си, видях новото писание на Стрелеца. Много си точен пич, евала!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 08 окт 2009 16:23

За Стойчо Младенов с две ръце,за скъпа селекция също така.Точно такъв треньор ни трябва според мен,както казахте с АВТОРИТЕТ.
Дано дойде според мен ще направи много добър отбор,а и този сезон още нищо не е загубено.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 08 окт 2009 16:31

chelseabg написа:За Стойчо Младенов с две ръце,за скъпа селекция също така.Точно такъв треньор ни трябва според мен,както казахте с АВТОРИТЕТ.
Дано дойде според мен ще направи много добър отбор,а и този сезон още нищо не е загубено.

Ако дойде скоро - ДА, все още не е загубено всичко. Но ако дойде скоро.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 08 окт 2009 16:31

зеления написа:Абе човек, как ще направим един добър мач. Не виждаш ли, че няма кой да вкарва? Няма кой да върже играта в центъра, дантелена защита. Прочети внимателно анализа на Стрелеца, изказванията на Весо1913, Тичафен и някои други колеги от форума.

Не благодаря, не мисля да ставам оплаквач на Кривия , колкото до другите звизди начело със Здравко и Меуена и на тях дните им са преброени това ми го каза Велизар , тъй че споко мисля да си подкрепям отбора без да мрънкам за тоз или онзи , може да ви е странно и не правилно , но предпочитам отбор от варненци в средата , вместо отбор от наемници в челото тъй , че кур за криви, прави, тройни и шесторни !

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 08 окт 2009 16:42

Айде стига с този Кривия НЯМА ГО,НЯМА И ДА СЕ ВЪРНЕ и да "ревем" по него смисъл няма.А Стойчо Младенов каква гаранция има,че ще постигне нещо с отбора или с "големите"си международни успехи се е доказал, че изведнъж стана толкова голям треньор?
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 08 окт 2009 17:34

Всичко зависи от шефовете. Ако са решили да дават пари и да правят селекция ще назначат Стойчо Младенов или някой друг опитен треньор. Но ако отново ще вземат само свободни агенти предполагам че ще оставят Велизар. Така че топката е в ТИМ.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 08 окт 2009 17:41

Какво го мислите...На ТИМ не им пука за отбора, вие се кахърите ....Ясна е работата...Жал ми е,а ама е така...

Върни се в “Черно море”