Екипировката на Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Re: Екипировката на Ботев

Мнениеот Син до гроб_ » 28 юни 2013 15:40

Parmalat написа:
Син до гроб_ написа:
Canaries front написа:
luxorus написа:Добре че сте сменили производителя,ония вашия модел на adidas беше доста безличен.Uhlsport са добра марка,ние пък ги сменихме с Joma.

Joma правят все по хубави модели

Не зная за Joma, ама уругвайците какви екипи на Пума извадиха..... :shock: Един от най-красивите модели, само не зная нашите в Левски какво чакат и защо все избират едни от най-непривлекателните от колекциите, било на Пума, било на Найк.

Екипа на Пенярол на Пума :arrow: Изображение

Изображение
Изображение

Това е на ulshport жълто-черния екип Изображение :roll:

Този е много хубав, само дето Левски не игра е с райе. Я постни още някой модел на Пума, ако можеш. Благодаря предварително. ;)
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 28 юни 2013 15:59

Син до гроб_ написа:Този е много хубав, само дето Левски не игра е с райе. Я постни още някой модел на Пума, ако можеш. Благодаря предварително. ;)

Ето няколко не само жълто черни :arrow:
[offtopic]Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение[/offtopic]
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

drizhelev1
Контакти:

Мнениеот drizhelev1 » 28 юни 2013 16:08

Син до гроб_ написа:
Canaries front написа:
luxorus написа:Добре че сте сменили производителя,ония вашия модел на adidas беше доста безличен.Uhlsport са добра марка,ние пък ги сменихме с Joma.

Не зная за Joma, ама уругвайците какви екипи на Пума извадиха..... :shock: Един от най-красивите модели, само не зная нашите в Левски какво чакат и защо все избират едни от най-непривлекателните от колекциите, било на Пума, било на Найк.

Защото трябва да ги плащат. За без пари се дават 2- 3 -то качество.
BORN TO RUN

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 28 юни 2013 20:21

Parmalat написа:
Син до гроб_ написа:
Canaries front написа:

Екипа на Пенярол на Пума :arrow: Изображение

Изображение
Изображение

Това е на ulshport жълто-черния екип Изображение :roll:

И на Ботев ако е като този на Улшпорт ще е супер як.

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 29 юни 2013 07:06

Договора с новата фирма е по-професионален.И екипа е по-хубав.Но важното е какви футболисти и с каква душа ще го носят.Напред и нагоре наш Ботев.

Потребителски аватар
sudromanista73
Контакти:

Мнениеот sudromanista73 » 29 юни 2013 11:17

Не е излязъл още официалният екип на райета,но лично за мен марката Uhlsport не ми харесва.Не ми харесваше и екипировката на Adidas от миналия сезон.Все си мисля,че можеше да заложим на много по добри марки в света.Още повече,че след като е готова и базата ни съвсем скоро,трябваше да се слкючи договор за мащабна реклама на нея и екипировката,щеше да ни излезе на добра цена и супер качествена.Примери за добри футболни фанелки има много,не е нужно да ги изброявам.Само ще спомена,че всички отбори от първата петица на топ първенствата на Старият континент играят с тях.Това са мои разсъждения и не ангажирам никой с тях.Лично за мен по важното е обаче да изградим базата и стадиона,заедно с цялата ДЮШ и представителнят отбор и след това да мислим за доказана спортна екипировка. ;)

Потребителски аватар
El Grande

Мнениеот El Grande » 30 юни 2013 13:17

Принципно тва с кви екипи играем е далеч по-маловажно от тва как играем,но мен лично никога не са ми харесвали наши раирани екипи.
Не може ли да ни направат нещо като на Борусия Д бе деба...
1.Вичев,2.Пачев,3.Младенов,4.Кочев,5.Раков,6.Бакалов,7.Костадинов,8.Георгиев,9. Пехливанов, 10.Зехтински, 11.Пашев...

Потребителски аватар
ihalamadrid
Контакти:

Мнениеот ihalamadrid » 30 юни 2013 23:47

Някой да знае дали ще дават Ботев срещу Астана и ако ги дават по коя телевизия?
uppercut написа:
джони написа:тоя момент с тоалентана е култов :) :) някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната

:-D

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Ботев представи екипите за новия сезон

Мнениеот Tribune East 1912 » 15 юли 2013 22:40

Изображение

ПФК "Ботев" Пловдив ви представя екипите, с които ще играят "канарчетата" през сезон 2013/2014. Футболистите Йордан Христов, Тодор Неделев, Мариян Огнянов и Валери Домовчийски позираха преди първия мач срещу "Зрински" Мостар. Официалният екип през тази година за "News 7 футболно първенство" ще бъде "жълто-черно" райе. "Синьо-бялото" райе пък канарчетата ще обличат като резервен.

В Лига Европа, Ботев ще защитава клубната емблема с жълтия екип с черните мотиви отстрани. Бордото, с който победихме Астана в Казахстан (0:1), ще бъде резервният ни екип за Европа.

Изображение
Последна промяна от Tribune East 1912 на 15 юли 2013 22:44, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
stn

Re: Ботев представи екипите за новия сезон

Мнениеот stn » 15 юли 2013 22:42

Някой ще ми подари ли този, с който е Неделев, но не го искам с номер и име на гърба. Сериозен съм :oops:
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Върни се в “Ботев”