Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот Raoul_Duke » 28 юни 2013 14:51

Е добре, че си ти да ни отвориш очите :lol:
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 28 юни 2013 14:52

Алекс,ненормалник,гледай,какво се случва в момента във вашата телевизия и ми кажи,това НОРМАЛНО ли е бе ? Нормално ли е ? Не ми говори за ББ и ГЕРБ,кажи ми,това НОРМАЛНО ли е ?

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 28 юни 2013 14:55

Ето малко снимки и от Русе и Бургас:

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 юни 2013 15:03

dunavfc написа:
1.5 млн. души,гласуваха за тия 3 партии,а не за това да управляват заедно...

ПП:Гледам в момента Алфа ТВ и съм в шок :shock: :shock: :shock: И тия хора,наистина имат симаптизанти,ааааааааааааааа !

Щом са гласували, значи им имат доверие! Герберите ги е яд, че не са във властта, но трябва да свикнат да губят! И на предните избори симпатизантите на АТАКА не бяха гласували за Бойко, но това не му попречи Волен да подкрепя Тиквата, нали?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 28 юни 2013 15:06

Jürgen написа:Откъде си толкова сигурен,че това правителство няма да падне?Просто питам.

Всяко правителство може да падне. Просто казвам как е по Конституция. Всичко с времето си.
Този кабинет има работа за вършене и ще я свърши. После може да си тръгва. А може и да остана-но това ще зависи от резултатите му, а не от въжделенията на няколко хиляди човека.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 юни 2013 15:07

dunavfc написа:
Tommi написа:
dunavfc написа:
Най-огромната манипулация,която се налага в момента е,че резултатите ще ли да бъдат едни и същи !

В сегашната обществено-политическа ситуация и при сегашните правила за избор на парламент няма партии, които да съберат повече гласове от БСП+ДПС. Имам предвид такива партии, които евентуално могат да преминат 4-процентовата бариера.

Дали ? Според теб ДПС + БСП ще имат същите резултати,а няма да са на минус ? Айде ДПС е ясно,че си ги има твърдите 10-12 %,но БСП ще претърпи истинско фиаско. За сметка на това,ГЕРБ ще увеличи с малко гласовете си,ще влязат НФСБ + Новото Дясно,та дали ще са едни и същи резултатите ?

Първо, избирателната активност ще е по-ниска. Може да хванем бас. Това автоматично дава предимство на ДПС.
Второ, най-вероятно ще има лек спад в гласовете на БСП, но и те като ДПС си имат сравнително твърд електорат.
Трето, не виждам причина ГЕРБ да си увеличи гласовете.
Четвърто, Новото дясно ще вземе от гласовете точно на ГЕРБ (евентуално на тези хора, които гласуват за ГЕРБ на принципа "по-малкото зло"), ако изобщо се превърне в някакъв фактор.
Пето, ще влязат или десните или НФСБ, не виждам как и двете партии да съберат 4%. Въпреки че като политически възгледи са доста различни (десни и националисти), на практика те се борят за едни и същи гласове - протестния вот срещу сегашните.
Шесто, има малък шанс и Атака да се закачи за 4-те процента и да си бъде с БСП+ДПС, твърдейки, че е срещу ГЕРБ.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 28 юни 2013 15:11

dunavfc написа:Алекс,ненормалник,гледай,какво се случва в момента във вашата телевизия и ми кажи,това НОРМАЛНО ли е бе ? Нормално ли е ? Не ми говори за ББ и ГЕРБ,кажи ми,това НОРМАЛНО ли е ?

Току що си пуснах Алфа и в момента излъчват кадри от контра-протест в подкрепа на Орешарски! Та въпросът ми е защо по т.нар. големи медии не отразиха мненията на тези напълно нормални хора, сред които също има млади жени, деца и възрастни? Единствено спонеха по новините за 30 секудни и то в самия край, когато хората вече се бяха разотивали.. Без да излъчат нито едно мнение на участниците в протеста, а така като гледам почти всички, които се изказаха пред камерата го направиха по един доста добър и интелигентен начин! И ако на това му викат предаване на всички гледни точки, здраве му кажи! :evil:
Последна промяна от RedeviL на 28 юни 2013 15:19, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 28 юни 2013 15:13

Интересно защо медиите не отразяват грандиозните протести, които тресат Хасково, Стара загора, Шумен и други градове? Ще е интересно за зрителите да ги видят. :)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 28 юни 2013 15:31

Синьо сърце написа:Интересно защо медиите не отразяват грандиозните протести, които тресат Хасково, Стара загора, Шумен и други градове? Ще е интересно за зрителите да ги видят. :)

Щото предават всички гледни точки! Сега сериозно, ако преди малко не бях послушал колегата dunavfc да си пусна Алфа-тв, изобщо нямаше да разбера, че е имало контрапротест в подкрепа на Орешарски! По новините на Канал 1 казаха набързо, че имало там някакъв протест ама хората се били разотивали вече.. Защо не излъчиха нито едно от мненията на тези напълно нормални хора, които със сигурност не бяха само дърти бабички!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 28 юни 2013 15:35

Аз пък като "Интернет лумпен", как разбрах за контрапротестЪ в подкрепа на правителството :roll:
Четете, интересувайте се, мислете ;)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”