Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот Rivaldo10 » 28 юни 2013 13:24

tevez написа:Какъв Крачунов бе хора, вие добре ли сте? Тоя е толкова зле тактически, дори Паро или Майкъла беше казал, че Крачунов е много зле, но няма кой друг да играе и затова е титуляр. Моля ви се, такива в Левски има и в момента.

Има? Изгонихме Ели и Милиев, единият записа доста минути, беше предпочитан пред Везалов. В последният мач имахме липса на защитници, сега сме с двама по-малко дори. Ще треперим да няма контузени? Везалов и Димов се контузват през 3 дни, кой ще играе на тяхно място?
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 28 юни 2013 14:01

Не знам какви са тези слухове,но аз чорбари не искам да идват в Левски.За какво са ни?
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 юни 2013 14:03

alexveselinov написа:Не знам какви са тези слухове,но аз чорбари не искам да идват в Левски.За какво са ни?

Да ви вдигнат малко класата на отбора,как за какво!Идват ЕКТ!

Потребителски аватар
flo.
Контакти:

Мнениеот flo. » 28 юни 2013 14:30

BRF написа:
alexveselinov написа:Не знам какви са тези слухове,но аз чорбари не искам да идват в Левски.За какво са ни?

Да ви вдигнат малко класата на отбора,как за какво!Идват ЕКТ!

Те на вас класата за В група не могат да ви вдигнат ти за ЕКТ ми говориш.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 28 юни 2013 15:52

Кой от изброените е "чорбар" според теб? Колкото Бру е левскар, толкова и споменатите са цесекари...

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 юни 2013 16:34

futbolqga написа:

Кой от изброените е "чорбар" според теб? Колкото Бру е левскар, толкова и споменатите са цесекари...

Всички са левскари!От малки!Щом не искаш чорбари,кво се кефиш на Пелето :? ?

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 28 юни 2013 16:44

BRF написа:
futbolqga написа:

Приятелю, първо - на Пелето никой, ама никой, не се кефи в момента. И второ - Пелето е такъв продажник, че да ми кажеш, че бил цесекар или левскар е просто смехотворно. Отдавна разбрах, че още си на малко годинки, но поне не говори за неща, които далеч не си спомняш...

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 юни 2013 16:48

futbolqga написа:
BRF написа:
futbolqga написа:

Приятелю, първо - на Пелето никой, ама никой, не се кефи в момента. И второ - Пелето е такъв продажник, че да ми кажеш, че бил цесекар или левскар е просто смехотворно. Отдавна разбрах, че още си на малко годинки, но поне не говори за неща, които далеч не си спомняш...

Въобще,ама въобще не му се кефихте на мача с Лудогорец,когато станахте щампиони!Даже и договор получи!
Пелето е юноша на ЦСКА,незнам кой е малкия сред нас!Той и Иво Тренчев избягаха при вас след лятото на 2000г,като няколко месеца преди това,въпросния Тренчев ви вкара гол!Бях на този мач!

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 28 юни 2013 16:56

BRF написа:Въобще,ама въобще не му се кефихте на мача с Лудогорец,когато станахте щампиони!Даже и договор получи!
Пелето е юноша на ЦСКА,незнам кой е малкия сред нас!Той и Иво Тренчев избягаха при вас след лятото на 2000г,като няколко месеца преди това,въпросния Тренчев ви вкара гол!Бях на този мач!

Договора не го е получил от феновете или може би греша? Ако не си наясно с настроенията към него можеш да поразгледаш другите теми от форума ни и ще се увериш. А щом знаеш начина, по който "Пелето" (кавичките са умишлени) избяга от вас, то можеш да си направиш изводите за това какъв цесекар е. Припомни си и как избяга от Левски след това и си помисли колко моралено извисен човек е. Да твърдиш, че този е цесекар е все едно да кажа, че Макриев или Бандаловски са левскари :)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 юни 2013 17:02

futbolqga написа:
BRF написа:Въобще,ама въобще не му се кефихте на мача с Лудогорец,когато станахте щампиони!Даже и договор получи!

Договора не го е получил от феновете или може би греша? Ако не си наясно с настроенията към него можеш да поразгледаш другите теми от форума ни и ще се увериш. А щом знаеш начина, по който "Пелето" (кавичките са умишлени) избяга от вас, то можеш да си направиш изводите за това какъв цесекар е. Припомни си и как избяга от Левски след това и си помисли колко моралено извисен човек е. Да твърдиш, че този е цесекар е все едно да кажа, че Макриев или Бандаловски са левскари :)

Знам му историята!Кво прави при вас?Ако не беше медииния ви конфорт,ехеее!Помня и Насо как си тръгна и как си говореше с Батков и Борето....

Върни се в “Архив”