dunavfc написа:Raoul_Duke написа:dunavfc написа:Ей,разбирачи,нали бяха частни телевизии и имат право да си казват,каквото искат бе

Вие сте дебилите,после чудите,защо хората ви псуват

Толкова да си противоречите,или сте тотално малоумни или ни мислите за такива...
Частната БТВ и Нова,могат да си предават,каквото искат,по вашата логика,по вашите глави...
Ти що не си по протестите и да пиеш кафета бе? Цяла революция направи тук, във форума

И кой НИ псувал не разбрах? Кои точно сме НИЕ? За вас разбрахме, че сте герберасти с промити мозъци, ама аз след като не съм гласувал за нито една партия от 4-ката, какъв съм?
Чакай,сега аз цитирал ли съм имена ? Поставял ли съм в това "ВИЕ" ? Посланието ми е за всеки,който е обича да сменя палачинката,както му е удобно,конкретно в този случай,някой хора,нямаха никакъв проблем от изявите на ТВ 7,защото беше частна и можеше да си прави,каквото иска

Ти,ако си от тая групичка и подкрепяш тази теза,значи посланието е и до теб

Не си цитирал, но след като двама души преди теб споменаха за Босфора, а ти след това се обърна в множествено число с "вие", приех, че е и към мен. Аз лично никога не съм отричал, че ТВ7 направиха стабилна анти-Герб пропаганда, но е факт, че тогава всички заграчиха в един глас колко видиш ли кофти било, а сега, когато се случва същото, но с обратен знак - мълчанието на агнетата

И то дори сега не е една телевизия, а поне 3-4 - бтв, нова, анала, тв европа и т.н. И това на фона на глупостта, че сегашното правителство в лицето на Пеевски, контролирали 90% от медийния пазар. Глупости на търкалета, сега се видя кой колко слугинаж има.