sandi.74 написа:Факт е че, А група само ще спечели от фалита на този клуб.Колкото по-скоро фалират, толкова по-добре за цяла България
Знам
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
sandi.74 написа:Факт е че, А група само ще спечели от фалита на този клуб.Колкото по-скоро фалират, толкова по-добре за цяла България
джони написа:
"Останалите клубове няма да загубят пари", каза Павел Колев
Пресаташето на БФС Павел Колев разкри, че клубовете от "А" група няма да загубят нищо, ако ЦСКА не е в елита. Така той коментира информациите около договора за телевизионните права и клаузите в него. Има хипотези, че без ЦСКА сумата, договорена с телевизиите, ще падне значително и на практика "А" група няма как да съществува без ЦСКА.
"Искам специално да уточня - няма клауза в договора с телевизиите за задължително присъствие на ЦСКА в елита. Няма да се загубят никакви пари. Да, няма да е приятно, но това е всичко", каза Колев.
Той добави, че в новия договор е вдигнат дела за клубовете, които имат осветление на стадионите си. По този начин се насърчава модернизацията на базите.
http://www.sportline.bg/news/119986/bfs ... -v-a-grupa
Футболът и клубовете няма да загубят абсолютно нищо при фалит на Цска,така че стига червените шамани са плашили гаргите,единствените които биха изгубили,това са платените драскачи Н.Аллахсандров и лейди Гага
Viktor4o_Rs написа:Сигурен съм, че в крайна сметка ще измислят някаква врътка и ще останат в А група, дори и всички правила и букви на закона да гласят, че трябва да бъдат изхвърлени
James Beattie написа:Всъщност , би трябвало форума на ЦСКА да се изтрие , ако напуснат "А" групаТова е практиката след всеки сезон. Трият подфорумите на изпадналите и ги заменят с новите членове на елита. Ако не го сторят , ще се съберем на протест!
Viktor4o_Rs написа:Сигурен съм, че в крайна сметка ще измислят някаква врътка и ще останат в А група, дори и всички правила и букви на закона да гласят, че трябва да бъдат изхвърлени
Parmalat написа:Viktor4o_Rs написа:Сигурен съм, че в крайна сметка ще измислят някаква врътка и ще останат в А група, дори и всички правила и букви на закона да гласят, че трябва да бъдат изхвърлени
Обаче този път и УЕФА може да се намеси и да задължи БФС да изхвърли ЦСКА при аматьорите.
Parmalat написа:Viktor4o_Rs написа:Сигурен съм, че в крайна сметка ще измислят някаква врътка и ще останат в А група, дори и всички правила и букви на закона да гласят, че трябва да бъдат изхвърлени
Обаче този път и УЕФА може да се намеси и да задължи БФС да изхвърли ЦСКА при аматьорите.
Pupper_ написа:James Beattie написа:Всъщност , би трябвало форума на ЦСКА да се изтрие , ако напуснат "А" групаТова е практиката след всеки сезон. Трият подфорумите на изпадналите и ги заменят с новите членове на елита. Ако не го сторят , ще се съберем на протест!
Стига с тази омраза! Малко по-весело я карайте!
За протокола: когато Ботев бе пратен в долните девизии, раздела във форума си остана и обяснението на модераторите бе "поради голям интерес и многобройни потребители ..." След като вече има подобен прецедент, то и ЦСКА ще си запази раздела. Хората обичащи червения клуб страдат достатъчно! Един ден ще се случи и на вашия клуб и тогава ще разберете, какво е чувството!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта