Казахстанската преса започна с нападките към Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Казахстанската преса започна с нападките към Ботев

Мнениеот mistreated » 28 юни 2013 10:58

za nas e toj religiq написа:Е ти кво още искаш да ти кажа :lol:

Аз не виждам за какво трябва да ми натякваш нещо , което не зависи от нас :!:
Ни най малко не изпитвам угризения или вина , че играем на ваше място ;)
Да си бяхте играли, като сте заслужили да сте поставени :lol:

Но да плюеш по отбора ни можеш, нали? Да не говорим, че феновете и играчите на ЦСКА нямат никаква вина за случващото се в момента.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 28 юни 2013 11:02

mistreated написа:
za nas e toj religiq написа:Е ти кво още искаш да ти кажа :lol:

Аз не виждам за какво трябва да ми натякваш нещо , което не зависи от нас :!:
Ни най малко не изпитвам угризения или вина , че играем на ваше място ;)
Да си бяхте играли, като сте заслужили да сте поставени :lol:

Но да плюеш по отбора ни можеш, нали? Да не говорим, че феновете и играчите на ЦСКА нямат никаква вина за случващото се в момента.

И къде видя да плюя по отбора ти :shock:
Да не говорим че и феновете , и играчите имате вина за състоянието на отбора си ;)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 28 юни 2013 11:05

za nas e toj religiq написа:И къде видя да плюя по отбора ти :shock:
Да не говорим че и феновете , и играчите имате вина за състоянието на отбора си ;)

Още по-глупаво от твоя страна е да лъжеш за неща, които сам си казал и написал!
Иначе благодаря за преценката, вие явно също бяхте виновни за състоянието на отбора ви по време на Селския. Много интересно беше, когато играехте с безработните италианци и Пичони.

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 28 юни 2013 11:05

Raoul_Duke написа:
Blue1914 написа:мигновената позитивна реакция, оставила неособено коректно спрямо другите отбори жълтите да участват в първите два кръга с коефициента на ЦСКА.

Защо ли не се учудвам, че от тоя акаунт винаги излизат глупост след глупост?! Така... освен, че всички разбраха, че УЕФА са жАлти, другото, което искам да ти кажа е, че ние НЕ участваме с коефициента на ЦСКА, който е 7 и нещо си, а с общия за България, разделен на 4 (шот са ни толко отборите), което дава точно 2,450! Достатъчно, за да сме последни от поставените.

Добре, майна, извинявам се! ;) Щом е щяло да ви върже да сте поставени и за двата кръга и с вашия коефициент и не сме прецакали някой да бъде първи непоставен всичко е ток и жица. 8-) Така по-спокоен ли си? :)

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 28 юни 2013 11:08

Аз пък не виждам какво им се обяснявате на сини, червени и пембяни. Полудели от злоба и завист, че колкото и да се опитваха да забавят нещата и да ни прецакат, накрая все пак Ботев ще играе в ЛЕ и то напълно заслужено, да не говорим че имаме всички шансове да прескочим първите два кръга. Сега мога вече да благодаря и на ръководството на ЦСКА благодарение на чиято простотия, инат и глупост ще сме поставени във втория кръг и ще срещнем доста по лек съперник, също така искам да им пратя и едно голямо БЛАГОДАРЯ от феновете на Мостар които също са доволни, че ще срещнат не поставен отбор за сметка на някой поставен с коефициент 15-20.

Освен това на полуделите от злоба фенчета на сини , червени и пембяни искам да благодаря за десетките откраднати играчи по времето на Селското иго , а и преди това когато доволно сучеха мустаци и викаха много добро попълнение, а жълтите да си гледат работата и да ходят в Б където им е мястото.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 28 юни 2013 11:14

mistreated написа:
za nas e toj religiq написа:И къде видя да плюя по отбора ти :shock:

Още по-глупаво от твоя страна е да лъжеш за неща, които сам си казал и написал!
Иначе благодаря за преценката, вие явно също бяхте виновни за състоянието на отбора ви по време на Селския. Много интересно беше, когато играехте с безработните италианци и Пичони.

Според мен е по глупаво да говориш без доказателства ;)

П.П.Естествено че имахме вина ! Прекалено дълго чакахме !
Но ако не бяхме ние , сега може би още щяха да си ритат "италианците" :? За разлика от вас , дето си чакате месията ;)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 28 юни 2013 11:25

za nas e toj religiq написа:
Според мен е по глупаво да говориш без доказателства ;)

Доказателствата са във всяка тема за прословутото ви допускане до участие в ЛЕ. Нямам намерение да ги копирам всичките

П.П.Естествено че имахме вина ! Прекалено дълго чакахме !
Но ако не бяхме ние , сега може би още щяха да си ритат "италианците" :? За разлика от вас , дето си чакате месията ;)

За разлика от вас, ние бяхме лъгани 100 пъти от знайни и незнайни бизнесмени, че ще ни купят и Титан ще си идат. Че всичко е една голяма лъжа се разбра едва преди 2 дена. За утре е насрочен протест. Вие какво бихте направили на наше място, ако имахте и най-малък шанс да не изпадате във В група и ако някой ви беше обещал да ви вдигне на крака? Не ми отговаряй, знам какво. Щяхте да се надявате, както ние го правехме.

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 28 юни 2013 11:27

mistreated написа:Какво печелят или не печелят не ме интересува! Казвам, че изкривявате истината и не признавате очевидното. А то е, че играете с коефициента на ЦСКА.

Да, за вторите мачове има значение и наистина жребия бе изтеглен с вашия коефицент. Но за това не съм виновен аз, ниото Ботев Пд! Протакането на неизбежното от страна на ЦСКА, принуди УЕФА да жонглира в последния момент. Часове след жребия, все още не се знаеше ЦСКА ще играе ли, Ботев ще ги замества ли, ще се присъждат ли служебни победи на Астана ... Нямаше как да изтеглят вторите мачове с друг коефицент освен вашия, защото ставаше пълна каша. Отделно евентуалния втори съперник на Ботев е облагодетелстван при така стеклите се обстоятелства!
Титан надробиха кашата, не виждам защо обвиняваш Ботев за нещо? От месец се знае, че без друг спонсор, ЦСКА ще трябва да обяви фалит. И въпреки всичко се моткаха до последно, преди да обявят отказа си от ЛЕ! Кой причинява проблемите: Титан, Ботев, БФС, УЕФА?

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 28 юни 2013 11:29

Не виждам, какво искат от Казахстан, щом УЕФА е разрешила смяната на отборите. Според мен единствения им аргумен е, че Ботев нямат нужния клафициент и при жребия щяха да са на друго място. Нямаше да са поставени, като ЦСКА. Не знам, как ще разрешът този казус в централата. Иначе пожелавам късмет на пловдивчани и се радвам, че четвъртото място в УЕФА няма да загине. Останехме ли с три отбора щеше да стане страшно. Мисля, че Ботев може да бие и двата противника в тези кръгове, но после ще им е трудно преди групите, защото може да им се падне доста солиден отбор.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 28 юни 2013 11:32

Pupper_ написа:Титан надробиха кашата, не виждам защо обвиняваш Ботев за нещо? От месец се знае, че без друг спонсор, ЦСКА ще трябва да обяви фалит. И въпреки всичко се моткаха до последно, преди да обявят отказа си от ЛЕ! Кой причинява проблемите: Титан, Ботев, БФС, УЕФА?

Човече, никъде не съм обвинявал Ботев за нищо. Да, Титан причиняват проблемите, но не това беше причината да казвате, че ЦСКА е най-селския и смешен клуб на света. Защото клубът, феновете и играчите на ЦСКА нямат никаква вина за всичката тази простотия.
И да, едва ли Мостар са недоволни, но нека питаме първия непоставен във втори кръг дали е недоволен?
Оставяме настрана този спор, просто недейте да плюете по някого, когато самите вие се възползвате от проблемите му. Още повече, че сте били в нашето положение.

Върни се в “Ботев”