Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
botev1921
Контакти:

Re: ЦСКА напуска “А” група

Мнениеот botev1921 » 27 юни 2013 22:46

Само като видях кой е автор на тази "статия" се отказах да чета. Явор Гешев е всичко друго, но не и журналист.

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Аутлет ,,ЦСКА"

Мнениеот Кашчей » 27 юни 2013 23:11

patron написа:
Кашчей написа:
patron написа:
Принципно бих ти отговорил, но не си струва загубата на време с теб! :mrgreen:

Знам, ама ми е гот, когато гледам такива, като теб, шивача и още няколко ника тук, как се гърчите.Съчувствам на нормалните фенове на ЦСКА, но на теб-никога!

Освен тук, на теб няма къде другаде да ти е гот :mrgreen: а на нормалните фенове и на мен в това число не ни дреме за твоето съчувствие, злорадстване, спамене и т.н. така че когато ме видиш, спомняй си за по горният ми пост ;)

Пука ми за поста ти!Определено си на ниво под моето (що па да не се напърча и аз :mrgreen: ). 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Re: ЦСКА ФАЛИРА

Мнениеот patron » 27 юни 2013 23:42

:lol:
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 27 юни 2013 23:55

Това е очевидно. Лесното е да се започне в окръжните групи,след това идва трудното..промоция във висшия ешалон и заемане на овакантеното място от..Лудогорец :mrgreen:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 28 юни 2013 00:11

donDiego написа:Това е очевидно. Лесното е да се започне в окръжните групи,след това идва трудното..промоция във висшия ешалон и заемане на овакантеното място от..Лудогорец :mrgreen:

Дон Шмъркан, ко речи?
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 юни 2013 00:23

Червени Воини написа:
donDiego написа:Това е очевидно. Лесното е да се започне в окръжните групи,след това идва трудното..промоция във висшия ешалон и заемане на овакантеното място от..Лудогорец :mrgreen:

Дон Шмъркан, ко речи?

Дон Шмъркан е цесекар, и то отявлен, което не пречи на зомбито в теб да го причисли към говедата, нали :mrgreen:
кой ли в същност е истински Шмъркан :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 28 юни 2013 09:01

Преди 5 години ЦСКА остана само с юноши + Здравко Лазаров и Владо Манчев. Тогава в отбора започнаха да играят момчета, като Сашко Тонев, Зехиров, Чипев, Янко Сандански, Павел Виданов. Този отбор завърши полусезона на второ място, като отстъпи първото в 15-тия кръг след един хикс в Мездра, където бе отменен чист гол на Кирил Котев. А преди започване на сезона всички "специалисти" ни отреждаха борба за спасение от изпадане...
ЦСКА ще го има под една или друга форма и ЦСКА, дори само с юноши винаги ще се бори за титлата!
Тепърва обаче си мисля, че лошите новини за мразещите нашия отбор предстоят.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

James Beattie

Re: ЦСКА напуска “А” група

Мнениеот James Beattie » 28 юни 2013 09:44

sandi.74 написа:Цесекари погледнете го от хубавата страна.Поне при аматьорите ще можете да домакинствате на Армията спокойно.

Централен Спортен Клуб на Аматьорите :mrgreen:

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Re: Аутлет ,,ЦСКА"

Мнениеот ***cska*** » 28 юни 2013 10:55

ShooterMan написа:Радостта не трябва да е прибързана!!!Злите сили не умират току-тъй.Оставиш ли трупа без да си го довършил и изгорил ще се пръкне пак някое зловонно зомби!Не.Трябва да си свършим работата,надвесваме се и почваме да удряме всякак - МО - веднага да си поиска базите!Стадиона и Панчарево,веднага при военните,веднага да се разрушат до основи.Клуба - фалит,веднага фалит.Стоичков - защото много лае-веднага инспекция за неплатени данъци тука,че да се крие в Испания поне 10 г.,Гришата - в затвора за аферите със захарта.....Докрай трябва да се изреже злото,всичките му МЕТАСТАЗИ

Спокойно бре тапунгер,спри се.Всички разбрахме че ЦСКА е най-голямото зло в тая държава,най-омразното,най-гнусното,най-най-най...Успокойте се вече,"УРОДА" няма да го има и да ви пречи!
Само че ние феновете ще сме тук и се забавляваме от страни,как всички в купом ще полагате чела на земята пред лилавите столетници,за да упражняват фистинга си върху вас. :oops: Ние в това ШОУ няма да участваме!
ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ,И КАЧЕСТВЕН ВАЗЕЛИН :lol:
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
1.9.1.4
Контакти:

Мнениеот 1.9.1.4 » 28 юни 2013 11:07

mistreated написа:Преди 5 години ЦСКА остана само с юноши + Здравко Лазаров и Владо Манчев. Тогава в отбора започнаха да играят момчета, като Сашко Тонев, Зехиров, Чипев, Янко Сандански, Павел Виданов. Този отбор завърши полусезона на второ място, като отстъпи първото в 15-тия кръг след един хикс в Мездра, където бе отменен чист гол на Кирил Котев. А преди започване на сезона всички "специалисти" ни отреждаха борба за спасение от изпадане...
ЦСКА ще го има под една или друга форма и ЦСКА, дори само с юноши винаги ще се бори за титлата!
Тепърва обаче си мисля, че лошите новини за мразещите нашия отбор предстоят.

Много обичате да послъгвате, ама много. :mrgreen: Я ми дай състав от мач в А група в който сте излезли само с юноши "+ Здравко Лазаров и Владо Манчев"? Такъв филм няма в последните 5-6-7 колкот кажеш години. Освен ако ваши юноши не са Даниел Беконо, Кирил Котев, Филипе Машадо, Тодор Янчев, Викторс Морозс, Йордан Тодоров, Фелипе Да Коща, Маркиньос играли във въпросния мач в Мездра. Ей нямате срам значи :mrgreen:

Върни се в “Архив”