Протести срещу случващото се в ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Re: Утре 28.06 Петък на кафе пред "Армията"

Мнениеот dindan » 28 юни 2013 01:36

ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 28 юни 2013 06:32

чудя се защо изобщо има армейци в нашия форум ???!!! :o само да усетят тема комплексарчетата от сухата река и почват.... и веднага се намират "цесекари" да им се вържат на кравешките простотии :evil: абе я ги игнорирайте напълно,те много добре знаят,че нас винаги ще ни има и винаги ще сме в кошмарите им....изтрайте още малко,където е текло,пак ще тече !!!!КЗЛ !!!

Потребителски аватар
arsenvengerin
Контакти:

Re: Протест срещу случващото се в ЦСКА

Мнениеот arsenvengerin » 28 юни 2013 07:10

BlueRadiotherapist написа:Гришата ви го каза в началото.Имате дългове и 31 титли.Или започвате като нов отбор без дългове и без титли,или си запазвате титлите и дълговете.Няма как и агнето цяло и вълкът сит.Рейнджърс си запазиха титлите,започнаха от първо ниво като наказание и си разсрочиха дълговете.Забележете-РАЗСРОЧИХА дълговете.Всичко друго е агония.

Има начин Вълкът да е сит и агнето цяло , да се изяде овчаря казвам аз.
Обичам Левски

Потребителски аватар
arsenvengerin
Контакти:

Мнениеот arsenvengerin » 28 юни 2013 07:15

Reckless написа:И защо кафе ? Пиите по една чаша студена вода !

От Хималаите
Обичам Левски

Потребителски аватар
boi4eto68
Контакти:

Мнениеот boi4eto68 » 28 юни 2013 08:21

Левскар съм и не ми е приятно, че се случва подобно нещо с ЦСКА. Какъв шампионат ще е ако Левски се бори за титла с отбори като Лудогорец, Литекс и подобни? Еми, няма да ми е интересно, тръпката да опукаме чорбата си е неповторима, тръпката да споря с приятели чорбари и тя отива по дяволите, абе, искам ЦСКА да съществува и да е силен, така и ние ще сме по-силни!

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 28 юни 2013 10:26

аз съм ЛЕВСКАР но ме боли че цска няма да играе в а група.
имам колеги който са от цска и искрено им съчувствам.
пожелавам на цесекарите да бъдат силни духом и дано най лошото за този клуб , не се случи.
очаквам ви и тази година да сте в "А" група.така ще е по интересно.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 28 юни 2013 10:29

Сега очаквай сините подлоги, които пишат повече срещу нас от колкото за тях, да ти се нахвърлят като хиени.
Малко сте такивата фенове.

Потребителски аватар
Trueplayer
Контакти:

Мнениеот Trueplayer » 28 юни 2013 10:39

boi4eto68 написа:Левскар съм и не ми е приятно, че се случва подобно нещо с ЦСКА. Какъв шампионат ще е ако Левски се бори за титла с отбори като Лудогорец, Литекс и подобни? Еми, няма да ми е интересно, тръпката да опукаме чорбата си е неповторима, тръпката да споря с приятели чорбари и тя отива по дяволите, абе, искам ЦСКА да съществува и да е силен, така и ние ще сме по-силни!

Левски е подобен на отбори като Лудогорец и Литекс,не са пове от тях. В последно време се видя как "опуквахте" чорбата :lol:

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 28 юни 2013 11:09

Вече не знам дали протест е начина да махнем Гърнетата. Понякога си мисля, че трябват по-радикални мерки, а съм човек на години и не се смятам за лумпен. Явно Титан могат да докарат до лудост и хора, като мен! Смятам, че е време някои индивиди да получат това, което заслужават. А, именно изчезване от футболната и бизнес карта на България. ЦСКА ще оживее, защото не е на Титан, а на хилядите хора от цял свят. Технологийте толкова сближиха границите, че вече може и феновете ни от чужбина да си кажат мнението. Всички го знаем: "ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА".

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 28 юни 2013 11:23

Заради всички подигравки, които се исипаха върху ЦСКА тези няколко дни ще има връщане. Живота е кръговрат и късмета се мени. Днес си отгоре, но утре не се знае. Спомнете си, какво се случи 2008г. господа левскари. Батков открадна лиценза и каза, че Левски няма да играе в Ш. Лига, защото не заслужава. Изведнъж, когато късмета го озари, след изтеглянето на Бате Борисов започна да ръси глупости. То не бяха хвалби, показване на мускули, че въпроса е стигнал до президента и мустакатия го е заплашил, то не бяха обиди към трактористите. Е, какво стана, господ си знае работота и винаги наказва горделивите. В изминалото първенство се случи същото и пак след глупавите приказки на Батков, Левски пострада. Такава е съдбата на тези, които обиждат и с удоволствие ритат падналия. Затова пазете се, че идва преградата Казахстан и може на картата с анти открития да прибавим още едно име.Битката между ЦСКА и Левски е от дълги години и никога няма да спре. Вярно последните години е неравна, но това няма да ни смаже, а даже напротив, още повече ще сплоти редиците. Как си обяснявате, че макар отбора ни да е мачкан и безпаричен, феновете ни се увеличиха? Просто нормалните хора симпатизират на онеправданите и мразят тези, които получават всичко наготово.

Върни се в “ЦСКА”