Ето така се играе за емблемата!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
olego
Контакти:

Re: Юридически казус за г-н Батков

Мнениеот olego » 08 окт 2009 12:07

ros написа:Батков е точно толкова юрист, колкото аз съм журналист. Т.е и аз пиша във форума ама... така че не се надявай да стане нещо. Ако беше добър щеше да запази Пелето. Ти знаеш кво се случи. И нещо за 12те милиона дето ги дава... Не са от юридическа дейност повярвай ми

Е то с Пелето случая беше ясен, Батков само така си говореше за плашене на евентуални следващи гарги...

gpp1981
Контакти:

Re: Истинските левскари да успокоим топките. Моля Ви!

Мнениеот gpp1981 » 08 окт 2009 12:34

Кво успокоение теиа ште ни затрият,вижте само селекцията на гонзо щте пробвал изхвърлен от чорбата пък и от всякяде кадето е бил щом още няма отбор ми е ясен не забряваите че Тиберканин бе юнуша на Аякс но нищо не ставаше от него .

ТРЪГВАИТЕ СИ БЕ ГОНЗО ,РАДКО И БАТКО ТРИМАТА ГЛУПАЦИ ВЪН ОТ ЛЕВСКИ.

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 08 окт 2009 12:48

тоя калисте има едно добро качество, може да се картотекира веднага и да се ползва до коледа, ако става става. в момента няма как да е по куц от наличните нападатели

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 08 окт 2009 12:50

Вярно е това, че се прекалява на моменти

gpp1981
Контакти:

Мнениеот gpp1981 » 08 окт 2009 12:57

stg333 написа:тоя калисте има едно добро качество, може да се картотекира веднага и да се ползва до коледа, ако става става. в момента няма как да е по куц от наличните нападатели

Стига с тея глупости бе селекция така не се прави още един както Ортега ли да вземем не е ли по добре да пуска Табаков или Киров .

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 08 окт 2009 13:11

аз казах какви са мотивите да се пробва, факт е че не влиза топката, и това е опция, както беше опция и свободния агент Бардон който също дойде по никое време

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

На вниманието на Ботев и най вече на Левски!

Мнениеот forzajuve » 08 окт 2009 13:12

АТАЛАНТА: Дани, Кощиня.

БОЛОНЯ: Адаилтон, Бомбардини, Коломбо, Хименес, Лана, Лавекия, Марацина, Мингацини, Сантос, Кр. Дзенони.

КАЛЯРИ: Лопес, Лупатели, Парола.

КИЕВО: Богдани, Лусиано, Йепес, Скардина, Скуици

ФИОРЕНТИНА: Кролдруп, Гоби, Йоргенсен.

ДЖЕНОА: Биава, Фигероа, Скарпи.

ИНТЕР: Орландони, Виейра.

ЮВЕНТУС: Канаваро.

ЛАЦИО: Баронио, Крус, Дабо, Пандев, Сивилия.

ЛИВОРНО: Бергволд, А. Филипини, Галанте, Маркини.

МИЛАН: Дида, Фавали, Индзаги, Рома.

НАПОЛИ: Грава, Йецо.

ПАЛЕРМО: Брешано, Симплисио.

ПАРМА: Аморузо, Панучи, Паварини, Д. Дзенони.

РОМА: Артур, Касети, Еспозито, Жулио Серджо, Лобонт, Перота, Писаро, Тадеи, Тонето.

САМПДОРИЯ:Кастелаци, Франческини, Гуардалбен, Лучини.

СИЕНА: Яролим.
Време е и Гонзо да се обърне към методите на Ботев,а не само да се оплакват от липса на играчи.Ако ще взимаме опитни е задължително да са от калибара на повечето от тях.Има доста класни и 2-3 имена може да се окажат златна лъжица за Гонзо.Ако иска да се задържи повечко на герена трябва сериозно да се замисли.Надали с имена като Пеев,Галчев,и други родни таланти ще се измъкнем в помията в която сме сега.Само Левски
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
dobrotiza
Контакти:

Защо никой не чува Е. Спасов и Н. Илиев?

Мнениеот dobrotiza » 08 окт 2009 13:14

От както Мъри и Наско бяха изхвърлени от тима, очевидно е налице дефицит на професионализъм в спортно-техническото ръководство на Левски.
През тима минаха "доказани" имена като В. Вуцов - лице, което дойде от отбор от Б група, а най-големия отбор, на който е бил треньор е Ч. Море; после дебют като старши треньор направи и Велев, очевидно неподготвен за поста...През цялото това време Д. Боримиров се прави на шеф, като само преди месец е бил футболист! На пожар идва Ратко Достанич, като Гонзо, поради факта, че е контузен става шеф - следите ли логиката?!...аз сам не успявам!
ТОВА Г-Н БАТКОВ, НЕ Е УПРАВЛЕНИЕ НА ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ!
Всички изброени са или абсолютни дебютанти или са очевидно неподготвени за поста. Просто не може от терена изведнъж да сложиш ризка и костюм да се правиш на директор, при това с цялото ми уважение към Гонзо...(не споменаването на Боримиров тук не е случайно).

Питам защо хора, с опит, не само на терена, а и чисто житейски не са в отбора. Визирам Ники Илиев и Емил Спасов??? Слушам Емо Спасов, ми на него му се палче като гледа Дениран и разни такива да играят вместо момчет като Цачев и Табаков...на мене също! Ники Илиев пита: "Защо в отбора има футболист като Рабех, с такива килограми?" и това при всичките му изцепки. Отговорът на Гонзо е: "Рабех е супер добър!"...
...явно не гледаме един и същи отбор!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: На вниманието на Ботев и най вече на Левски!

Мнениеот ЕМИЛ » 08 окт 2009 13:16

За нашите стандарти Топчо и Бардон са си като Канаваро и Виейра.Какво искаш да кажеш все пак?

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: На вниманието на Ботев и най вече на Левски!

Мнениеот rhaegar » 08 окт 2009 13:17

И кой от тези ще дойде да играе в България? Аз залагам на Перота, Виейра и Канаваро.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Левски”