ЦСКА: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013

Мнениеот danko_sot » 27 юни 2013 18:27

patron написа:Не знам за форумът, но така както са тръгнали нещата и тази тема се обезмисля... нито трансфери, нито подготовка, тотален разпад сътворен от едни пернишки мърши :evil:

Пернишките боклуци и Томов. Вторият е доказан престъпник и мисля го осъдиха да лежи в затвор, но не знам защо ксъм го виждал в разни предавания. Наявам се и Борисов и Иванов да стоят зад решетките някой ден. Тея тримата са за разстрел.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 юни 2013 18:27

Кашчей написа:Парите от спечелените дела :mrgreen:
И кои са тези спечелени дела, за милиони.И кога очаквате парите от тях :mrgreen:

А кой е СтоЙчков?

Сам знаеш,че в нашия клуб всичко е неясно и забулено в мистерия!Кое е истина,кое не!Та по въпроса с делата,говорят за някакво дело за 5 милиона евро или лева или нещо такова срещу Томов!Мерсин дължат пари за Делев и поляците за Тонев!Дали е така незнам,просто разсъждавам и преди да се правиш отново на остроумен и все знаещ с хилядите ти въпроси,да кажа ,че просто предполагам!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 юни 2013 18:30

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Ако това ще е цената да се оттървен от боклуците разбирам кво се случва, и нека който не желае да има бъдеще с ЦСКА да напусне сега. От тук нататък това са вариантите + нов клуб от най-долната дивизия. Аз лично съм за това. Ясно е-в момента минаваме през чистилището, това трябваше да се случи както с нас така и с рогата, двата отбора от години дълбаем едно и също всеки сезон, говорили сме че трябва промяна, е ето я. Затова от нищото, но с адекватна политика и управление, ще чакам, готов съм да минат няколко "празни" години. Каква е истината и каква е реалността обаче скоро ще разберем

Каквото става,да става!Кво ти пука!Където играем,там!Мен единственото което ме притеснява за В група е,че е на регионален принцип и всички мачове ще са далеч от Бургас :lol: !Голямо пътуване ще пада 8-) !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 юни 2013 18:32

BRF написа:
И кои са тези спечелени дела, за милиони.И кога очаквате парите от тях :mrgreen:

А кой е СтоЙчков?

Сам знаеш,че в нашия клуб всичко е неясно и забулено в мистерия!Кое е истина,кое не!Та по въпроса с делата,говорят за някакво дело за 5 милиона евро или лева или нещо такова срещу Томов!Мерсин дължат пари за Делев и поляците за Тонев!Дали е така незнам,просто разсъждавам и преди да се правиш отново на остроумен и все знаещ с хилядите ти въпроси,да кажа ,че просто предполагам!

В началото на 2010 година се появи инфо, че ЦСКА е завел дело срещу Лупи в Люксембургския окръжен съд.Аз поне два пъти през това време се поинтересувах дали има развой делото, но не получих отговор.Определено смятам, че все още няма развитие, ако изобщо има дело.Дори и да го спечелите, тези 5 000 000 няма как да ви бъдат преведени на следващия ден, след издаване на присъдата (ако е окончателна и не подлежи на обжалване).
Бъди сигурен, че ако досега е имало присъда по това дело то тя нямаше да остане незабелязана.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 27 юни 2013 18:44

danko_sot написа:
patron написа:Не знам за форумът, но така както са тръгнали нещата и тази тема се обезмисля... нито трансфери, нито подготовка, тотален разпад сътворен от едни пернишки мърши :evil:

Пернишките боклуци и Томов. Вторият е доказан престъпник и мисля го осъдиха да лежи в затвор, но не знам защо ксъм го виждал в разни предавания. Наявам се и Борисов и Иванов да стоят зад решетките някой ден. Тея тримата са за разстрел.

Когато и да ги убият ще е късно вече, свършиха си работата, напечелиха си милиончета от концесийки, монцесийки, на гърбът на ЦСКА, а за клубът вечно няма :x
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 27 юни 2013 18:46

Пожелахме им вече всичко "най-хубаво" да не я споменаваме вече тая паплач мисля ще е най-добре за всички
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 27 юни 2013 18:48

BRF написа:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Мале мале, нагледал съм се на секви кретении но това случващото се в момента надминава всичките ми очаквания. Някой ще ми обесни ли какво става ?

Разпродават за да вземат някой лев "като за последно"надявам се!После:
Вариант 1-остават собственици и играем в А група
Вариант 2-остават собственици и отиваме в А или Б окръжна или В група
Вариант 3-с парите от трансфери плюс спечелените дела и очакваните приходи,поемат задълженията и дават отбора на Стойчков!
За вариант 4 не се сещам на този етап,но много скоро накое и друго говедо ще ти даде и други варианти!

Дано вариант 3 да е верен!
8-)
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 27 юни 2013 18:49

А ти некви смислени обяснения за твоята персона ще ни дадеш ли
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 27 юни 2013 18:51

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Ако това ще е цената да се оттървен от боклуците разбирам кво се случва, и нека който не желае да има бъдеще с ЦСКА да напусне сега. От тук нататък това са вариантите + нов клуб от най-долната дивизия. Аз лично съм за това. Ясно е-в момента минаваме през чистилището, това трябваше да се случи както с нас така и с рогата, двата отбора от години дълбаем едно и също всеки сезон, говорили сме че трябва промяна, е ето я. Затова от нищото, но с адекватна политика и управление, ще чакам, готов съм да минат няколко "празни" години. Каква е истината и каква е реалността обаче скоро ще разберем

+1
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 юни 2013 18:51

Кашчей написа:
BRF написа:

А кой е СтоЙчков?

В началото на 2010 година се появи инфо, че ЦСКА е завел дело срещу Лупи в Люксембургския окръжен съд.Аз поне два пъти през това време се поинтересувах дали има развой делото, но не получих отговор.Определено смятам, че все още няма развитие, ако изобщо има дело.Дори и да го спечелите, тези 5 000 000 няма как да ви бъдат преведени на следващия ден, след издаване на присъдата (ако е окончателна и не подлежи на обжалване).
Бъди сигурен, че ако досега е имало присъда по това дело то тя нямаше да остане незабелязана.

Знаех,че ще напишеш нещо такова!Изразявам просто хипотеза,нита знам дали има такова дело,нито дали е спечелено!Респективно НИЩО не знам :lol: !Чакам си присъдата във вторник и се надявам да е окончателна,защото вече ми влияе и на здравето!Едни боклуци в клуба ми и други в парламента!Идва ми в повече!

Върни се в “Архив”