Някои хора не могат да разберат явно. Боби преди няколко седмици издейства от  УЕФА да удължаване на  срока за картотекирането на футболисти за българските евроучастници -ЛЕВСКИ, Лудогорец, Берое и цска( които все още не бяха се отказали). Това беше само и единствено за България ,което е прецедент. После един от участниците в ЕКТ -цска се отказа от участие буквално в последния момент ,с което постави целия български футбол в доста неудобна ситуация. Цска сами се отказаха ,никой не ги е принуждавал на сила ( точно кой се е подписал от титаните не знам , някой ако знае да каже). Боби успя да издейства по безпрецедентен начин (отново само за нас ) Ботев да замести цска ,защото иначе записвахме 2 служебни загуби за статистиката и можехме да изгубим 4-тата квота за евротурнирите. 
Сега аз ви питам: 
Кой е виновен ,че цска сами се отказват от ЕКТ и по този начин злепоставиха българския футбол? Боби ли? И след като Боби за по-малко от месец направи такива безпрецедентни неща за българския футбол , застана с името си , е кажете ми ,че не е фактор ,че не е уважаван в УЕФА. Вместо да мислите за себе си се замислете за България.

Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- JohnnieWalker
- Контакти:
Re: Подсигуриха ли се ЛЕВСКИ ,ЛУДОГОРЕЦ,БОТЕВ и ЛИТЕКС ЗА 3/4 ГО
BRF написа:Доста комплексарско!Проблем с правописа нямам!Като сте най-стария клуб какво?Уважение ли очакваш?Ние като сме най-успешния,ти уважение показваш ли?
Лъжа ли е написаното по-горе ? Лъжа ли е, че така сте взимали играчи ? Или е лъжа, че си преписвате история (АС 23) ? Най-успешния сте в исторически план - спор няма ! И никъде не съм го отрекъл !
Re: Боби: ЦСКА удари по реномето на футбола ни, може да изгори
( точно кой се е подписал от титаните не знам , някой ако знае да каже)
Венци Живков - Спектакъла

JohnnieWalker написа:BRF написа:Доста комплексарско!Проблем с правописа нямам!Като сте най-стария клуб какво?Уважение ли очакваш?Ние като сме най-успешния,ти уважение показваш ли?
Лъжа ли е написаното по-горе ? Лъжа ли е, че така сте взимали играчи ? Или е лъжа, че си преписвате история (АС 23) ? Най-успешния сте в исторически план - спор няма ! И никъде не съм го отрекъл !
Ти вече нещо????Пишеш за 50 години,кой 50 години!Какво не е платено?Къв АС 23?Кой преписва тяхната история?Писаха за някакво решение на някакъв съд,че ЦСКА е АС 23 и това през 2009г!?Някой нещо да направи или каза?
Разбира се,че е лъжа ЦСКА е отбора дал най-много за вътрешни трансфери!
JohnnieWalker написа:BRF написа:Доста комплексарско!Проблем с правописа нямам!Като сте най-стария клуб какво?Уважение ли очакваш?Ние като сме най-успешния,ти уважение показваш ли?
Остави го, това е диагноза. Той е фен на Черноморец и столичен отбор. Едновременно

[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Калигула написа:Някои хора не могат да разберат явно. Боби преди няколко седмици издейства от УЕФА да удължаване на срока за картотекирането на футболисти за българските евроучастници -ЛЕВСКИ, Лудогорец, Берое и цска( които все още не бяха се отказали). Това беше само и единствено за България ,което е прецедент. После един от участниците в ЕКТ -цска се отказа от участие буквално в последния момент ,с което постави целия български футбол в доста неудобна ситуация. Цска сами се отказаха ,никой не ги е принуждавал на сила ( точно кой се е подписал от титаните не знам , някой ако знае да каже). Боби успя да издейства по безпрецедентен начин (отново само за нас ) Ботев да замести цска ,защото иначе записвахме 2 служебни загуби за статистиката и можехме да изгубим 4-тата квота за евротурнирите.
Сега аз ви питам:
Кой е виновен ,че цска сами се отказват от ЕКТ и по този начин злепоставиха българския футбол? Боби ли? И след като Боби за по-малко от месец направи такива безпрецедентни неща за българския футбол , застана с името си , е кажете ми ,че не е фактор ,че не е уважаван в УЕФА. Вместо да мислите за себе си се замислете за България.
Е.....как кой - СИНЬОТО БФС
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..."  Рихард Езра  

MCMXIII написа:JohnnieWalker написа:BRF написа:Доста комплексарско!Проблем с правописа нямам!Като сте най-стария клуб какво?Уважение ли очакваш?Ние като сме най-успешния,ти уважение показваш ли?
Остави го, това е диагноза. Той е фен на Черноморец и столичен отбор. Едновременно

Как го разбра това Айнщайн?А каква е диагнозата?
Аутлет ,,ЦСКА"
Желанието на Г.Г. и Хр.Стоичков ще се сбъдне. ТИТАН разпродават на промоция всичко що мърда на ,,Армията" и до вторник ще връчат акциите на ПФК ЦСКА АД без задължения. Времето ще покаже дали това беше най-добрия ход от страна на гореспоменатите /плюс останалите спонсори които ще се включат в проекта/.

JohnnieWalker написа:crap написа:До вчера беше Перуката, от днес вече Боби. Жалка история.
Той и сега си е Перукан, но не можеш да отречеш, че от Лупи насам, покрай вас е вечен цирк. Дали ще е със собствениците, дългове, неизплатени заплати, десетки дела от бивши треньори и играчи... Когато рекордьорът по титли в България е в такава ситуация, това удря по ренометоФакт е обаче, че трябва да сме благодарни на Перукан, че успя да уреди Ботев за Европа при създалата се ситуация !
Цирк е, да, но Перуката изтърва нещо много важно - ЦСКА няма нищо общо с тази ситуация. ЦСКА няма как да "удря" по реномето на българския футбол, като много дълги години наред именно ЦСКА е бил РЕНОМЕТО (с главни букви) на същият този футбол. Тези, които удрят по реномето са само и единствено пернишките боклуци - никой друг!
YA GUNNERS YA
Раздвоение на личността  Да не дава Господ!
  Да не дава Господ!
Ае със здраве!

Да не дава Господ!
  Да не дава Господ!Ае със здраве!
					Последна промяна от MCMXIII на 27 юни 2013 16:50, променено общо 1 път.

[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]