Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- edmon_dantes
- Контакти:
Re: Мистериозен супертрансфер в ЦСКА през зимата
Само като видях "Тема Спорт" и разбрах за какво става дума. Тези ръсят всякакви простотии, само и само да са интересни. Мърлява работа 

ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

Тема спорт е на Титан-ите, така, че или-или. Или е вярно на 100% или лъжа на 100%. Няма средно положениие.
Евала на демокрацията Ви! Заключвате неудобните теми от раз! Истината боли! Нали?
edmon_dantes написа:Само като видях "Тема Спорт" и разбрах за какво става дума. Тези ръсят всякакви простотии, само и само да са интересни. Мърлява работа
Графе, недей така. От време на време им се случва да кажат някоя истина. Току виж се оказало вярно. Какво ще правите тогава, а, като вземем голямата звезда?

-
- Контакти:
Е ние дори да вземем Йоветич и Мюлер, няма как да се мерим с вас , левскари!!! С толкова младежи като Йовов, Бардон и Топузаков, и с брилянтния Огнянов, направо Роналдиньо ще ни трябва, за да ви бием.

ПП Забравих голмайстора на века, новия Ван Бастун (така де, Бастен) - Георги Христов.

ПП Забравих голмайстора на века, новия Ван Бастун (така де, Бастен) - Георги Христов.
А, следващият сезон разформироваме отбора и пускаме само Гонзо да играе
Вижте мача пролетта - игра само 20-тина минути и вашите цял мач ги държа

Вижте мача пролетта - игра само 20-тина минути и вашите цял мач ги държа

България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
-
- Контакти:
Е как няма да ни държи - той Гонзо и без тва прилича на клошар, а с маската на Зоро и патериците... Добави към него и ромското малцинство, което в отбора ви е мнозинство. 

Re: ОБЩ ЧАТ!(Спам тема)
[offtopic]Ма вие сте много интересни - по цял ден може да киснете в нашия форум, но ние напишем ли тук 3 поста и се почва с обидите? Писането във форумите на други отбори само на вас ли ви е позволено?
[/offtopic]

Димитър Борисов: Познавам Арутюнян, а не Артур
- Г-н Борисов, вярно ли е, че от ЦСКА е изпратена покана за виза на руския гражданин Сейран Арутюнян?
- “Титан” изпрати поканата за този човек. Да, познавам го. Той е футболен мениджър, който обяви, че е готов да съдейства за продажба на наши футболисти. Запознахме се наскоро благодарение на дългогодишния партньор на “Титан” Сергей Ошинов. Двамата бяха в ложата на мача срещу “Фулъм”. От никого не сме се крили. Какъв е проблемът и защо ме питате за него?
- Възможно ли е той да е мистериозният Артур, който е измамил “Левски”?
- Аз не познавам никакъв Артур. Вие ме питате за Сейран Арутюнян и аз ви отговарям. Знам, че като мениджър има интерес на българския пазар и нищо повече. С кого и за какво е преговарял - си е негова работа. Мога да говоря само за контактите, които е имал с ЦСКА.
- С кои футболисти на ЦСКА е преговарял?
- Имаше интерес към Спас Делев и Иван Караджов. Но говорихме за евентуални трансфери през зимата, когато се отваря трансферният прозорец. А дали ще стане нещо, Божа работа е. Въпрос на сделка е. Няма да пускаме играчите си без пари, а само при много добра оферта. Ние искаме да продадем вратаря Даниел Беконо. Уж имаше вариант за арменския “Пюник”, но нещата изведнъж затихнаха и явно няма да стане.
- Вярно ли е, че ви викат в прокуратурата по обвиненията на Тодор Батков, че сте инсценирали мнимия трансфер на четирима играчи на “Левски” в “Рубин”?
- Вярно е, че ще ходя в прокуратурата. Но преди това нямам право да давам изявления по въпроса. Надявам се, че ме разбирате.
- “Титан” изпрати поканата за този човек. Да, познавам го. Той е футболен мениджър, който обяви, че е готов да съдейства за продажба на наши футболисти. Запознахме се наскоро благодарение на дългогодишния партньор на “Титан” Сергей Ошинов. Двамата бяха в ложата на мача срещу “Фулъм”. От никого не сме се крили. Какъв е проблемът и защо ме питате за него?
- Възможно ли е той да е мистериозният Артур, който е измамил “Левски”?
- Аз не познавам никакъв Артур. Вие ме питате за Сейран Арутюнян и аз ви отговарям. Знам, че като мениджър има интерес на българския пазар и нищо повече. С кого и за какво е преговарял - си е негова работа. Мога да говоря само за контактите, които е имал с ЦСКА.
- С кои футболисти на ЦСКА е преговарял?
- Имаше интерес към Спас Делев и Иван Караджов. Но говорихме за евентуални трансфери през зимата, когато се отваря трансферният прозорец. А дали ще стане нещо, Божа работа е. Въпрос на сделка е. Няма да пускаме играчите си без пари, а само при много добра оферта. Ние искаме да продадем вратаря Даниел Беконо. Уж имаше вариант за арменския “Пюник”, но нещата изведнъж затихнаха и явно няма да стане.
- Вярно ли е, че ви викат в прокуратурата по обвиненията на Тодор Батков, че сте инсценирали мнимия трансфер на четирима играчи на “Левски” в “Рубин”?
- Вярно е, че ще ходя в прокуратурата. Но преди това нямам право да давам изявления по въпроса. Надявам се, че ме разбирате.
Re: Димитър Борисов: Познавам Арутюнян, а не Артур
Краставите кучета се събират!
Re: Димитър Борисов: Познавам Арутюнян, а не Артур
kalo 6to ne vzeme6 da hapnesh krastaviq
aman ot maloumnici