Апетитните футболисти от ЦСКА кой каквото може да си вземе
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Drunken_Master
- Контакти:
Re: Апетитните футболисти от ЦСКА кой каквото може да си вземе
г*ведарци с тия лафове тип 3-ти клас,айде нема нужда...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

angelofdeath написа:Да взимат, който искат, пък и играчите вече и сами могат да си тръгнат. Дано го направят и да съдят Титан до дупка. Отделно, като им вземат концесиите за боклука да ги видим тогава, какво ще правят. ЦСКА се изправяла и в по-трудни моменти, най-много чичо Митко да намери новите звезди на българския футбол от Б, В група и школата. Момента е тежък и никой не може да се сърди на футболистите, които ще се махнат. Аз само ще им кажа, че където и да отидат, по-голям отбор от ЦСКА във България няма да намерят. Ще си взимат парите по-често, но ще забравят за трансфери в Европа, а след година ще са пътници, кой откъде е! Примерите са много и от бягството ЦСКА не загуби нищо.
Играчите имат договор с ЦСКА и ще съдят ЦСКА, а не ТИТАН-АС.
А и вие едни яки трансфери в Европа правите от няколко години...
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
-
- Контакти:
Кашчей написа:angelofdeath написа:Да взимат, който искат, пък и играчите вече и сами могат да си тръгнат. Дано го направят и да съдят Титан до дупка. Отделно, като им вземат концесиите за боклука да ги видим тогава, какво ще правят. ЦСКА се изправяла и в по-трудни моменти, най-много чичо Митко да намери новите звезди на българския футбол от Б, В група и школата. Момента е тежък и никой не може да се сърди на футболистите, които ще се махнат. Аз само ще им кажа, че където и да отидат, по-голям отбор от ЦСКА във България няма да намерят. Ще си взимат парите по-често, но ще забравят за трансфери в Европа, а след година ще са пътници, кой откъде е! Примерите са много и от бягството ЦСКА не загуби нищо.
Играчите имат договор с ЦСКА и ще съдят ЦСКА, а не ТИТАН-АС.
А и вие едни яки трансфери в Европа правите от няколко години...
Тази година има един трансфер на българин - Сашко Тонев в Астън Вила за 3 милиона. Момчето блесна още на 18-19 години в ЦСКА, а сега само осребри таланта си! Много ще се радвам ако Лех и Вила са само първите крачки във възходящата му кариера. Яд ме е, че повече от 300 00 хиляди ще отидат в Титан. За, какво ще ги употребят само те си знаят. Няма да е за отбора, сигурен съм. Ще отидат при парите за Зико, Нелсън, Мораес, Акуаро и Делев.
-
- Контакти:
Ne ochakvah i Spas da ni predade 

-
- Контакти:
Аз също смятах, че Делев ще остане допоследно, но явно парите са му по-важни. Радвам се, че засега Грънчов, Карачанаков и Чочев остават, плюс Долапчиев, Василев, Попов и Христов ще имаме отбор от млади българи с прекрасно бъдеще. А влезнат ли в час нещата Ицо ще намери и други добри футболисти, сигурен съм. Пък и Станко Йовчев машината е с нас дори във В група!