Казанска афера

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Казанска афера

Мнениеот Бижутера » 08 окт 2009 10:02

Old_death написа:
garfild8 на 08 Окт 2009 09:41

Снощи в ''Стани богат'',единия от въпросите беше :Какъв е прякора на футболистите които бяха пред трансфер в Казан?

Евротуристи ли беше отговора? :lol:

а днес темата ще бъде за хубавата Елена или чий го търси жената на Данчо Тъча в кревата на Боби Михайлов :lol:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 08 окт 2009 10:20

Не знам каква ще е темата.Ако го гледаме,ще разберем.Но майтапа с Батков си е факт.Заслужи си го според мен.
Само Черно море.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 08 окт 2009 10:35

от Бижутера на 08 Окт 2009 10:02

Old_death написа:
garfild8 на 08 Окт 2009 09:41

Снощи в ''Стани богат'',единия от въпросите беше :Какъв е прякора на футболистите които бяха пред трансфер в Казан?

Евротуристи ли беше отговора?
а днес темата ще бъде за хубавата Елена или чий го търси жената на Данчо Тъча в кревата на Боби Михайлов

Тука сте двама-трима страшни корифеи с мнение по всеки въпрос!Направо да ви завиди човек за ерудицията :!:Сериозно се съмнявам,че се вживявате в ролята на колекционери на мнения! Ти в тая сценка да не си играл ролята на нощната лампа? :lol:
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 08 окт 2009 10:36

че то цяла България го знае...
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 08 окт 2009 10:43

от Бижутера на 08 Окт 2009 10:36

че то цяла България го знае...

Много насериозно се взимаш,говорейки от името на цяла България!Явно тук само ти си българин,защото само от тебе чувам такива глупости!Дай някоя снимка от акта или линк!Или е по удобно да се разнасят непроверени слухове!Ако не можеш да схванеш,ще ти дам и примери!Тук коментираме Казанската афера и кошмарите на Батков.Коментираме на базата на публикации в пресата и на изказванията на адвоката.Някои хора са пратили и линкове към тях.На какво се базират твоите твърдения?Доскоро беше модератор.Напомни ми дали спама беше разрешен от правилата!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 08 окт 2009 10:45

Просто ти си позволяваш да дразниш и аз ти отвръщам със същото!
Фен на цска да ми говори за Батков си е провокация, тъй,че не ми се оправдавай сега за свободата на словото :evil:
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 08 окт 2009 10:56

от Бижутера на 08 Окт 2009 10:45

Просто ти си позволяваш да дразниш и аз ти отвръщам със същото!
Фен на цска да ми говори за Батков си е провокация, тъй,че не ми се оправдавай сега за свободата на словото

Ти пък просто ме очудваш!Прочети заглавието на темата и ще видиш колко излишни са постовете ти.А защо да не коментирам Батков,след като той коментира ЦСКА повече от собствения си клуб?Аз ли или някой от собствениците на армейците сътвори това "трансферно чудо"?Ние ли обвинихме управата ма Левски за това?Я се вземи в ръце!Колко поста си решил да правиш?До 10000 ли ще караш така?Важна е бройката ;)

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 08 окт 2009 11:00

Ти си гледай там Уго Баез и Давид Силва и не се занимавай с шампиона на България.
Според мен темата е приключена, няма какво повече да се каже :evil:
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 08 окт 2009 11:06

[quote][Бижутера на 08 Окт 2009 11:00

Ти си гледай там Уго Баез и Давид Силва и не се занимавай с шампиона на България.
Според мен темата е приключена, няма какво повече да се каже /quote]

Пак спам,тъпизми и увеличаване на бройката мнения :lol: Приеми от мен един съвет.Отворете си една тема с Емил.и Проданов и си въртете брояча за мнения там!Просто ако имаш да кажеш нещо по темата-кажи,но не искай на всяка цена да си кората на лайното!Спирам вече да се занимавам с тебе,защото ми писна,но пък и се разочаровах да видя до къде е паднал един човек,за който съм имал добро мнение!

БЪДИ ЩАСТЛИВ В ЗАБЛУДАТА СИ!

Върни се в “Футбол - България”