Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тошко Янчев нападна боклуците - псува Майкъла пред феновете
Браво Тошко дано всичко е наред до мача 1-вия крьг Майкьла ще има нужда от още ремонт на Армията.
W84me написа:BRF написа:Ти ли ги гони,или така ти разправяха!
Не ви е срам,да избягате от 9 човека!
Сещаш се за какво става въпрос, ама не ти изнася...
Знам точно за какво става въпрос!Споко!Айде фора сега от тука!Това е тема за Капитана и само я омирисвате!
- No Pyro No Fun
- Контакти:
W84me написа:BRF написа:niki87 написа:0:25-0:28
Т.Я: Бъдете вие задружни...
N3: ....Aма сме малко!
Винаги сте били, сте и ще бъдете малцинство в Синя България
Скоро ще се преброим!синя България!На последното дерби не можеш да срещнеш кьораво говедо по пътя!Покрили се като мишки!Сега тука ми говорите за синя България!
Ние пък срещнахме едни твои приятелки до Севлиево...
Каква синя България бе? Варна, Видин, Плевен, Бургас, Русе... в големите градове сме повече от вас... в София сте повече ама сте п*тки.

Сега последно ...Майкъл Джексън ще си взима ли киреча и керемидите от хАрмията или ще ви останат фандък ?

No Pyro No Fun написа:Каква синя България бе? Варна, Видин, Плевен, Бургас, Русе... в големите градове сме повече от вас... в София сте повече ама сте п*тки.
Видин колко да е голям бе брат

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
doniobbb написа:Сега последно ...Майкъл Джексън ще си взима ли киреча и керемидите от хАрмията или ще ви останат фандък ?![]()
Като заговори за киреч!Сектор А къде е

BRF написа:doniobbb написа:Сега последно ...Майкъл Джексън ще си взима ли киреча и керемидите от хАрмията или ще ви останат фандък ?![]()
Като заговори за киреч!Сектор А къде е?
По последни данни в небитието. Важното в случая обаче е, че киреча за новия е налице вече

Евала на капитана говедата никога не са имали толкова предан футболист.
Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)
Боклуците да продават къде квото има и да се махат asap!!!!!!! Дори и никой от сегашните чужденци да не остане на Армията, не ми пука стига и пернишките тикви да не са там! 

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)
memnto написа:Боклуците да продават къде квото има и да се махат asap!!!!!!! Дори и никой от сегашните чужденци да не остане на Армията, не ми пука стига и пернишките тикви да не са там!
И на мен не ми пука!Само тях да ги няма!Това ще е нашата победа в този луд,летен месец!После да става каквото ще!ЦСКА винаги ще го има!