БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО /за националния/
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: МАРКОВ-ВЪН ОТ НАЦИОНАЛА!!!!
Пи4ове съгласен съм с вас..Марков нестава за национален.Пълна трагедия,ни6то не играат просто..И маи 6те се радваме пак на Х.! 

сър Алекс!!!
Аз съм за !!! Голям бой им трябва на тия - бой бой бой - някоя бутонка в главата и ще играят!
БЕРБААААААААААААААААААА!!!!

БЕРБААААААААААААААААААА!!!!
И малаките беха същата простотия до идването на Крал Ото! Когато треньора си разбира от работата, резултатите са на лице! Айде Марков оди си на село!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
-
Все си мисля, че не са ни толкова лоши играчите....ами вище грузинците ! Какви играчи имат ? А защо изглеждат....в сравнение с нас, като Аржентина ? ? ?
-
- Контакти:
Не виждам тоя път как ще го устискаме. Тоя божествения нема да изкара до края та пак да вкара, а на грузинците за разлика от италиянците им се играе и нема да ни пуснат!!!ItSkO написа:Пи4ове съгласен съм с вас..Марков нестава за национален.Пълна трагедия,ни6то не играат просто..И маи 6те се радваме пак на Х.!
THE G.A.M.E написа:Все си мисля, че не са ни толкова лоши играчите....ами вище грузинците ! Какви играчи имат ? А защо изглеждат....в сравнение с нас, като Аржентина ? ? ?
Защото някой ги е П-О-Д-Р-Е-Д-И-Л
dimitar vasilev написа:А тия 11-те манекенчета кво да ги правиме![]()
![]()
ВИЖТЕ ИВАН ИВАНОВ.ТОВА МОМЧЕ ИГРАЕ ДОБРЕ.ДРУГИТЕ СА ЖЕРТВИ НА МАРКОВ-СТРАХЛИВЕЦА.СЪЗДАДЕ ТАКОВА БЛАТО ОТ НАЦИОНАЛА,КАКВОТО НЕ Е БИЛО НИКОГА.И ТО С УЧАСТИЕТО НА ГОЛЕМИ ЗВЕЗДИ КАТО МИТКО,МАРТИН И СТИЛЯН.ПОВЯРВАЙТЕ МИ,МОМЧЕТАТА СТРАДАТ СЪЩО КАТО НАС!ХАЙДЕ СЕГА ДА ГЛЕДАМЕ,ПЪК ДАНО ИМАМЕ КЪСМЕТ!НЕЗАВИСИМО ОТ ИЗХОДА НА МАЧА-МАРКОВ-ВЪН!!!
Хващай гората,мОркOFF ! 
П.П. А СПРЕТЕ ДА ПИШЕТЕ БЕ,НЕ МОГА ДА СИ ПРАТЯ КОМЕНТАРА

П.П. А СПРЕТЕ ДА ПИШЕТЕ БЕ,НЕ МОГА ДА СИ ПРАТЯ КОМЕНТАРА

- comandosa1
- Контакти:
Абе цял Свят се научи, че за да играеш ФУТБОЛ ти трябва ТРЕНЬОР, само не и наще "ръководители"! Какви ли не държавици си назначиха качествени треньори и играят приличен и модерен футбол само Бай Ганьо още не е разбрал че с малки далаверки и по "тънката лайсна" няма как да стане.
hlucho написа:И малаките беха същата простотия до идването на Крал Ото! Когато треньора си разбира от работата, резултатите са на лице! Айде Марков оди си на село!
Именно това исках да кажа и аз ето ти го Ото ето ти европейска титла ето ти бедна държава като Грузия която води война с треньор като Еткор Купер а ние с Нашите Пламен Балъков Стоичков дет всеки ми се конти за треньор .....ПИЧОВЕ ПРОБЛЕМА Е В БФС докато са тия маумници нито Национал ще имаме,защотото наще пари за треньор като Купер не им се дават и бутат селянина Пламен Марков ( ПЪЛНА ПИОНКА) а бедната иначе Грузия дава всичко за родния футбол и си позволяват ГОЛЯМ треньор от световна класа .... Цялата ни държава е такава оправляват ни боклуци и на партийно ниво и във футбола . Ай спирам че направо откачих като ги гледам тия 11 "БЪЛГАРИНА"