Кристиано Роналдо - фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
South_Park

Re: Кристиано Роналдо - фен тема

Мнениеот South_Park » 27 юни 2013 13:33

hajitsu написа:Голям си провокатор! :evil: :evil: :evil:

Тези снимки фигурират свободно в интернет пространстовото , не са направени от мен , а просто копирани , тъй като са ми направили някакво впечатление ;)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 27 юни 2013 17:08

hajitsu написа:Голям си провокатор! :evil: :evil: :evil:

Не му обръщай внимание!
:evil:
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 29 юни 2013 16:18

„За успеха ми като футболист трябва да благодаря на моя стар приятел Алберт Фантрау. Ние играехме заедно за един и същ отбор (Андориня) в U-18 шампионат. Един ден дойде мениджъра на Спортинг Лисабон и каза: „Който от вас отбележи повече голове в предстоящия мач, той ще дойде в нашата академия и ще подпише договор с отбора”.

Спечелихме мача с 3-0. Аз отбелязах първия гол, после Алберт отбеляза втория след страхотно отиграване с глава. Третият гол обаче беше най-впечатляващ за всички нас. Алберт излезе сам срещу вратаря, преодоля го, а аз тичах малко по-напред. Това, което трябваше да направи, бе просто да насочи топката към вратата, но той ми подаде и аз отбелязах третия гол. Така отидох в академията на Спортинг Лисабон.

След мача го срещнах и го попитах защо е постъпил така, а той отвърна: „Ти си по-добър от мен”.

След това всички знаете историята на Роналдо, той отива в Манчестър Юнайтед, после преминава в Реал Мадрид и става суперзведа на световния футбол.

Много журналисти са ходили до къщата на Алберт, за да го попитат дали историята е вярна, и той е потвърдил истинността й. Той казал още, че след този мач неговата кариера като футболист е приключила и сега е безработен.

„Но как си построил тази толкова голяма къща, имаш и кола? Изглежда сякаш си богат човек. Също така издържаш и семейството си. Откъде е всичко това?”

„От Роналдо е!”, гордо отвърнал Алберт.

: )

Офтопик:

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 29 юни 2013 22:10

Това е старичко и даже май е пускано тук, но няма нищо стига да не го пускаш със задни мисли. :)

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 30 юни 2013 13:24

paceto написа:Това е старичко и даже май е пускано тук, но няма нищо стига да не го пускаш със задни мисли. :)

Не не глупости , аз сега го видях за първи път ... ГОЛЯМ РЕСПЕКТ !

Офтопик:

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 30 юни 2013 16:45

Middlesbrough написа:
„За успеха ми като футболист трябва да благодаря на моя стар приятел Алберт Фантрау. Ние играехме заедно за един и същ отбор (Андориня) в U-18 шампионат. Един ден дойде мениджъра на Спортинг Лисабон и каза: „Който от вас отбележи повече голове в предстоящия мач, той ще дойде в нашата академия и ще подпише договор с отбора”.

Спечелихме мача с 3-0. Аз отбелязах първия гол, после Алберт отбеляза втория след страхотно отиграване с глава. Третият гол обаче беше най-впечатляващ за всички нас. Алберт излезе сам срещу вратаря, преодоля го, а аз тичах малко по-напред. Това, което трябваше да направи, бе просто да насочи топката към вратата, но той ми подаде и аз отбелязах третия гол. Така отидох в академията на Спортинг Лисабон.

След мача го срещнах и го попитах защо е постъпил така, а той отвърна: „Ти си по-добър от мен”.

След това всички знаете историята на Роналдо, той отива в Манчестър Юнайтед, после преминава в Реал Мадрид и става суперзведа на световния футбол.

Много журналисти са ходили до къщата на Алберт, за да го попитат дали историята е вярна, и той е потвърдил истинността й. Той казал още, че след този мач неговата кариера като футболист е приключила и сега е безработен.

„Но как си построил тази толкова голяма къща, имаш и кола? Изглежда сякаш си богат човек. Също така издържаш и семейството си. Откъде е всичко това?”

„От Роналдо е!”, гордо отвърнал Алберт.

: )

Уникално е!
8-)
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 30 юни 2013 20:43

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 03 юли 2013 21:45

Кристиано: Манчестър Юнайтед и Англия ми липсват, но съм щастлив в Испания

Изображение

Португалската суперзвезда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо сподели, че Английската висша лига и Манчестър Юнайтед му липсват, но на този етап се чувства щастлив в испанския футбол. В медиите се спекулира, че 28-годишното крило-нападател може да се завърне на "Олд Трафорд" това лято, но португалецът изглежда не обимсля такава възможност в момента."Английският футбол наистина ми липсва. Някои от най-добрите ми години бяха там - в Манчестър Юнайтед, всички знаят това. Клубът продължава да бъде в сърцето ми и много ми липсва, но сега животът ми е свързан с Испания и аз се наслаждавам да играя там. Човек никога не знае какво може да се случи в бъдеще, но в момента аз съм много, много щастлив в испанското първенство", заяви CR7. Футболистът е на посещение в Сингапур и отговоряше на въпросите на деца в местно училище."Мисля за моя отбор - Реал Мадрид. Не ме е грижа дали Реал Мадрид ще купи един, двама, трима или четирима нови играчи, това няма значение за мен. Барселона има отличен отбор, но аз играя за Реал Мадрид - най-добрия тим в света. Играя заедно с най-добрите играчи и не ме интересува какво прави Барселона, просто се опитвам да съм концентриран в изявите си в Реал Мадрид", каза още Кристиано.

Има и видеа: http://www.sportal.bg/news.php?news=435325

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 05 юли 2013 22:46

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100

Потребителски аватар
Madridist
Контакти: