hajitsu написа:Голям си провокатор!![]()
![]()
Тези снимки фигурират свободно в интернет пространстовото , не са направени от мен , а просто копирани , тъй като са ми направили някакво впечатление

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
![]()
![]()
„За успеха ми като футболист трябва да благодаря на моя стар приятел Алберт Фантрау. Ние играехме заедно за един и същ отбор (Андориня) в U-18 шампионат. Един ден дойде мениджъра на Спортинг Лисабон и каза: „Който от вас отбележи повече голове в предстоящия мач, той ще дойде в нашата академия и ще подпише договор с отбора”.
Спечелихме мача с 3-0. Аз отбелязах първия гол, после Алберт отбеляза втория след страхотно отиграване с глава. Третият гол обаче беше най-впечатляващ за всички нас. Алберт излезе сам срещу вратаря, преодоля го, а аз тичах малко по-напред. Това, което трябваше да направи, бе просто да насочи топката към вратата, но той ми подаде и аз отбелязах третия гол. Така отидох в академията на Спортинг Лисабон.
След мача го срещнах и го попитах защо е постъпил така, а той отвърна: „Ти си по-добър от мен”.
След това всички знаете историята на Роналдо, той отива в Манчестър Юнайтед, после преминава в Реал Мадрид и става суперзведа на световния футбол.
Много журналисти са ходили до къщата на Алберт, за да го попитат дали историята е вярна, и той е потвърдил истинността й. Той казал още, че след този мач неговата кариера като футболист е приключила и сега е безработен.
„Но как си построил тази толкова голяма къща, имаш и кола? Изглежда сякаш си богат човек. Също така издържаш и семейството си. Откъде е всичко това?”
„От Роналдо е!”, гордо отвърнал Алберт.
paceto написа:Това е старичко и даже май е пускано тук, но няма нищо стига да не го пускаш със задни мисли.
Middlesbrough написа:„За успеха ми като футболист трябва да благодаря на моя стар приятел Алберт Фантрау. Ние играехме заедно за един и същ отбор (Андориня) в U-18 шампионат. Един ден дойде мениджъра на Спортинг Лисабон и каза: „Който от вас отбележи повече голове в предстоящия мач, той ще дойде в нашата академия и ще подпише договор с отбора”.
Спечелихме мача с 3-0. Аз отбелязах първия гол, после Алберт отбеляза втория след страхотно отиграване с глава. Третият гол обаче беше най-впечатляващ за всички нас. Алберт излезе сам срещу вратаря, преодоля го, а аз тичах малко по-напред. Това, което трябваше да направи, бе просто да насочи топката към вратата, но той ми подаде и аз отбелязах третия гол. Така отидох в академията на Спортинг Лисабон.
След мача го срещнах и го попитах защо е постъпил така, а той отвърна: „Ти си по-добър от мен”.
След това всички знаете историята на Роналдо, той отива в Манчестър Юнайтед, после преминава в Реал Мадрид и става суперзведа на световния футбол.
Много журналисти са ходили до къщата на Алберт, за да го попитат дали историята е вярна, и той е потвърдил истинността й. Той казал още, че след този мач неговата кариера като футболист е приключила и сега е безработен.
„Но как си построил тази толкова голяма къща, имаш и кола? Изглежда сякаш си богат човек. Също така издържаш и семейството си. Откъде е всичко това?”
„От Роналдо е!”, гордо отвърнал Алберт.
: )
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта