Здравейте фенове. Отварям тази тема с надежда за дебат по въпроса и по възможност за реакция докато е време.
Наближава мача на ЦСКА с Базел който е от 22.05часа вечерта. И се предполага че към 0.00 няма да има нито един автобус по това време. Все си мисля, че от 35000-40000 души поне половината ще разчитат да се приберат с градския транспорт. И един пример - за концерта на Мадона осигориха превоз до към един през ноща, а след мача с Италия миналата година нямаше мижав автобус в 23.30. Затова ще е хубаво да се организираме и да помолим за съдействие медиите и ръководството на ПФК ЦСКА АД. Доколкото се сещам и домакинството на Левски е по това време, само че две седмици по-късно.
Градския транспорт в деня на мача
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Градския транспорт в деня на мача
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Re: Градския транспорт в деня на мача
Нищо не пречи да се удължи графика на движение на метрото.За случая с Левски колко е удачно това да се направи трябва да се прецени.Някой трябва да се обади в Центъра за градска мобилност.Но кой -не знам!И колкото понавреме -толкова по добре.
Светът е оцелял, защото се е смял-просто не е гледал БГ футбол!
Най-вероятно някой от линиите ще бъдат с удължен график.Тези където минават покрай стадиона и отиват до гарата и към Младост и Дружба.
-
parviq ma4 gostuvame na Basel
izvinqvam se za latinicata ama ne sam si v nas
- Levski4Ever
- Контакти:
black adder написа:parviq ma4 gostuvame na Basel
Първия мач сте домакини...

Toва наистина ще е сериозен проблем-аз се надявам на 280 пък да видим!!

Незнам. Мисля че репортерите на Гонг трябва да се поинтересуват и да попитат Столична община и СКГТ за това. Ако има инфо да го съобщят на всички и то не в последния момент. Да не храним бакшишите в деня на мача.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН