Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Sublimie+
Контакти:

Re: ЦСКА напуска “А” група

Мнениеот Sublimie+ » 27 юни 2013 12:40

Beck's написа: без ЦСКА няма Тв права, без ЦСКА ще има отлив на рекламодатели........ 15 000 000 за тв правата

Боли ме фара за цялата тая работа. Нито ще видя нещо от тея 15мил., нито клубовете ще получат кой знае колко много, нито пък ще ги използват за модернизация на стадионите или развите на школите. Напротив, половината ще идат при псевдо агенти, дето водят псевдо звезди, а другата половина за бакшиши по дискотеките.

Beck's написа:А понеже до вчера всички лаехте, видиш ли ЦСКА прееба България, сега обърнахте плочата и друга песен замучахте .

Напротив, напротив. И днес сме все още радостни, че най-накрая нещо като справедливост ще ви докосне вмирисания клуб. Разбери ме, отбора си е отбор, с нищо не са виновни играчите и треньорите, но цялото "ръководство" е за затвора.

Beck's написа:Няма да е лошо да се скриете по дупките си и не си вадете главите от задниците

Аз, както и 90% от посетителите на тоя форум, сме свидетели, че устите са оцапани с кафяво точно на "фенченцета" на ЦеЦеКа. И ще те поправя още веднъж, оцапаните са ви от лизане на задниците, пък и не само, на лупи, митал, гърнетата и т.н. Гордей се, радвай се и пак разправяй кои сте и какво сте. Фактите са си факти.

Потребителски аватар
metal1111

Re: ЦСКА напуска “А” група

Мнениеот metal1111 » 27 юни 2013 12:45

Hrabar написа:
metal1111 написа:
Hrabar написа:
metal1111 написа:
dinko81 написа:Господа,не говорете глупости!Без ЦСКА , А група ще загуби и малкото си пари не го ли разбрахте ?
Аз като привърженик на този велик клуб съм "ЗА" това да играем в аматьорские футбол!
Заслужаваме си тази съдба заради некадърните собственици!

не знам дали знаеш ама югозападната В група където ще играе ЦСКА евентуално също се предава по тв даже от две тв по 2 мача на кръг и идването на ЦСКА ще вдигне приходите на тази В група

Кои са телевизиите? Регионални някакви ли?

БНТ2 ефирна която се лови навсякъде, и кабелната ТВ запад

Не мисля, че за това се плащат някакви пари. Интересно, БНТ2 не съм забелязвал да излъчват мачове...

има мното просто обяснение понеже твоя отбор играе по това време или пък някое чуждо първенство и не си обърнал внимание иначе има избирателно мач , а пък кабеларката ТВ запад която я има и в София дават по 2 мача пряко комбинирано излъчване
OFK PIRIN

Потребителски аватар
toffees
Контакти:

Re: Краят на един партиен проект

Мнениеот toffees » 27 юни 2013 12:46

Ех колко сме ви комплексирани през годините, иска ви се да ни няма но , няма да ви се изпълни съкровеното желание, пак ще сме първи а на вас съдбата ви е да сте вечно втори с калъфките жалки комплексирани евройдиоти.
САМО ЦСКА София
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 27 юни 2013 12:47

Боже, колко синя мъка има по тоя свят, Боже.....

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 27 юни 2013 12:48

Какви са тези 44444, бе ?По-добре отивай на предучилищна, вместо да ръсиш акъл... :P

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 27 юни 2013 12:54

nexus7910 написа:
toffees написа:Ех колко сме ви комплексирани през годините, иска ви се да ни няма но , няма да ви се изпълни съкровеното желание, пак ще сме първи а на вас съдбата ви е да сте вечно втори с калъфките жалки комплексирани евройдиоти.
САМО ЦСКА София

кви калъвки кви евроидиоти ...... N3 България.... Левски в европа, цска с родопа, ако ви има де :mrgreen:

Първо казваш:"Стига с тая омраза, не бъди като тях ", след което си обръщаш мнението на 180 градуса и ти запяваш дружно с колегата си. :lol: Няма такъв народ, като нашия...

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 27 юни 2013 12:54

За буквата ''ч'' чувал ли си,подуенски мангасар ?
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 27 юни 2013 12:55

Умирай бе, кретен!
Винаги съм бил сигурен, че "4" е буква от БЪЛГАРСКАТА АЗБУКА! Само не знаех дали е между "Ю" и "Я" или между "ь" и "ъ" !!! :lol: :lol: :lol:
Поредния ВОЛ неграмотник!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
toffees
Контакти:

Мнениеот toffees » 27 юни 2013 12:58

nexus7910 написа:
toffees написа:Ех колко сме ви комплексирани през годините, иска ви се да ни няма но , няма да ви се изпълни съкровеното желание, пак ще сме първи а на вас съдбата ви е да сте вечно втори с калъфките жалки комплексирани евройдиоти.
САМО ЦСКА София

кви калъвки кви евроидиоти ...... N3 България.... Левски в европа, цска с родопа, ако ви има де :mrgreen:

Ще ни има и още как , пак ще ви мачкаме и не №3 а №4 ще ви го набута.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
nexus7910
Контакти:

Мнениеот nexus7910 » 27 юни 2013 12:59

Empty написа:
nexus7910 написа:
САМО ЦСКА София

Първо казваш:"Стига с тая омраза, не бъди като тях ", след което си обръщаш мнението на 180 градуса и ти запяваш дружно с колегата си. :lol: Няма такъв народ, като нашия...

Ами всички дружно почвате да го храните, не че него е заслужил но нормално ли е отбор завуршил на 3то мчсто да се подиграва на 2ри в класирането, няма да играете в европа заради дългове и кволи още не но пишете за евроидиоти, да имаме доста срамни загуби но и вие несте нещо повече, да имаме доста 2ри места но ивие нени отстъпвате. Е стига с тия калъфки, жалка работа е бг футбола !!
Ако съдбата ти е обърнала гръб, просто я изчакай да се наведе.....

Върни се в “Архив”