Beck's написа: без ЦСКА няма Тв права, без ЦСКА ще има отлив на рекламодатели........ 15 000 000 за тв правата
Боли ме фара за цялата тая работа. Нито ще видя нещо от тея 15мил., нито клубовете ще получат кой знае колко много, нито пък ще ги използват за модернизация на стадионите или развите на школите. Напротив, половината ще идат при псевдо агенти, дето водят псевдо звезди, а другата половина за бакшиши по дискотеките.
Beck's написа:А понеже до вчера всички лаехте, видиш ли ЦСКА прееба България, сега обърнахте плочата и друга песен замучахте .
Напротив, напротив. И днес сме все още радостни, че най-накрая нещо като справедливост ще ви докосне вмирисания клуб. Разбери ме, отбора си е отбор, с нищо не са виновни играчите и треньорите, но цялото "ръководство" е за затвора.
Beck's написа:Няма да е лошо да се скриете по дупките си и не си вадете главите от задниците
Аз, както и 90% от посетителите на тоя форум, сме свидетели, че устите са оцапани с кафяво точно на "фенченцета" на ЦеЦеКа. И ще те поправя още веднъж, оцапаните са ви от лизане на задниците, пък и не само, на лупи, митал, гърнетата и т.н. Гордей се, радвай се и пак разправяй кои сте и какво сте. Фактите са си факти.