Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

daniel875
Контакти:

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот daniel875 » 26 юни 2013 22:42

THE G.A.M.E написа:
Laetitia написа:
Ами то това са проклятията на България - турци, Кобурги, комунисти. От време оно не се е променило особено положението.

Интересното е, че след освобождението някои кръгове са предлагали за монарх човек, от кръвта на Шишмановата династия.
Този ( "този", като общо понятие ... Иначе е бил доста заможен и влиятелен човек, живущ в Швейцария ) ... Е бил потомък на Константин и Фружин.
Последните ни Царе ...
Проблема е, че "Великите Сили" въобще не са искали да ни управлява българин !
При това, от последната Царска династия ... ;)

Игра, Мария не е много силна по история, така че е ясно, че това не го знае. Любопитен факт е, но това, че "великите сили" са ни пречели винаги, го знаем всички по - запознати. Още по времето на Иван Асен II България е имала възможността да стане по - силна, но ни казват "Дотук!" Това е положението.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 26 юни 2013 23:01

THE G.A.M.E написа:
Laetitia написа:
Ами то това са проклятията на България - турци, Кобурги, комунисти. От време оно не се е променило особено положението.

Интересното е, че след освобождението някои кръгове са предлагали за монарх човек, от кръвта на Шишмановата династия.
Този ( "този", като общо понятие ... Иначе е бил доста заможен и влиятелен човек, живущ в Швейцария ) ... Е бил потомък на Константин и Фружин.
Последните ни Царе ...
Проблема е, че "Великите Сили" въобще не са искали да ни управлява българин !
При това, от последната Царска династия ... ;)
Ами то точно оттам би трябвало да е легитимният български монарх. Твърди се, че и Алеко Константинов е потомък на Шишмановци. Ама не, вместо това е трябвало да обиколим европейските кафенета, търсейки ни цар, за да се надъним на лакомия и самовлюбен (че и със сбъркана сексуална ориентация) Фердинанд...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 юни 2013 23:22

Laetitia написа:Ами то точно оттам би трябвало да е легитимният български монарх. Твърди се, че и Алеко Константинов е потомък на Шишмановци. Ама не, вместо това е трябвало да обиколим европейските кафенета, търсейки ни цар, за да се надъним на лакомия и самовлюбен (че и със сбъркана сексуална ориентация) Фердинанд...

Според мен ... Но това си е лично мнение, Батенберг е бил доста добър политик и човек.
Можеби точно за това и му скрояват шапка ... Знаем кой го наследява.
Слуховете твърдят, че самият Ал. Батенберг казва на прощаване, че го махат, щото често заемал про-българска позиция. :shock:

Всъщност, той "абдикира", ама кавичките са си на място ... :|
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 26 юни 2013 23:32

:lol: :lol:

Изображение
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic]Image[/offtopic]
Изображение

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 26 юни 2013 23:33

THE G.A.M.E написа:Според мен ... Но това си е лично мнение, Батенберг е бил доста добър политик и човек.
Можеби точно за това и му скрояват шапка ... Знаем кой го наследява.
Слуховете твърдят, че самият Ал. Батенберг казва на прощаване, че го махат, щото често заемал про-българска позиция. :shock:

Всъщност, той "абдикира", ама кавичките са си на място ... :|
То е ясно кой му скроява шапка. Още не можем да се отървем от въпросните.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 26 юни 2013 23:39

Определено така дискусията е много по-интересна, отколкото моят отегчителен и безсмислен спор с Първанов, за който се извинявам. Както вече споменах, всички искаме България и хората ѝ да са добре, но на никого от нас не е ясно как да стане това. Искаме, а не можем. Добре, де-как руснаците САМИ си оправиха тотално разрушената страна след войната, дето камък на камък нямаше останал? Без план Маршал, без помощ отникъде. Някой от вас представя ли си цялата ни пътна и жп мрежа да е разрушена, градовете сринати, селата подпалени, няма нищо... И са го направили, мамка му.
Щом те са могли в тези катастрофални условия, защо ние да не можем? Тъпи ли сме, какви сме? С какво те са повече от нас? И мира не ми дава един клип, който може би дава отговора. Само млади хора, някаква там известна група е на сцената, но забележете как публиката пее! Как връща ехото, как им светят очите. Хем е готино, хем някак...заплашително. Да знаете-утре да дойде пак 22 юни 1941, тези ще направят като дядовците и бабите си, хич няма да се поколебаят. Защо ние не сме такива , не знам. Кога ще видя подобно нещо тук, не ми е ясно... Дунав, ето това са 20 000! Тези си обичат Родината и нищо друго няма значение! А ние сме пръдльовци!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=t2W47fpL7pI[/youtube]
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
Image БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 26 юни 2013 23:46

Синьо сърце написа:...
Даваш за пример Русия? Където хора все още умират, ако станат неудобни заради изказано мнение? Където определен кръг хора си разменя властта, сякаш е бащиния? Странно.
По-скоро бих дала за пример Германия, защото е феноменално да загубиш две войни и пак да си по-силен от победителките си.
Мисля, че се отклонихме твърде много от темата обаче...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 юни 2013 23:55

Laetitia написа:То е ясно кой му скроява шапка. Още не можем да се отървем от въпросните.

И в интерес на истината, аз ще си призная, че гласувах за наследниците ... :lol:

Но, намирам личноста на Симеон ІІ за противна ( виден масон е ) ... Както и някои от фигурите от правителството на НДСВ.
Обаче харесвах политиката, която провеждаха.
И друг път в тази тема е ставало въпрос, че царистите имаха добра - благоприятна икономическа обстановка в света, та не им е било особено трудно.

Абе, общо взето, според мен те продължиха финансовият напредък, който беше постигнат от ОДС.
Само не трябваше да влизат в "Тройната", ама май нямаха друг избор. :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 27 юни 2013 00:02

Laetitia написа:
Синьо сърце написа:...
Даваш за пример Русия? Където хора все още умират, ако станат неудобни заради изказано мнение? Където определен кръг хора си разменя властта, сякаш е бащиния? Странно.
По-скоро бих дала за пример Германия, защото е феноменално да загубиш две войни и пак да си по-силен от победителките си.
Мисля, че се отклонихме твърде много от темата обаче...

Германия по-силна от тях? Ти в кой свят живееш? Но аз давам за пример не Русия, а хората ѝ. Това е, което германските аналитици не схванаха преди 70 години. А тяхната грешка и днес повтарят други, но това си е техен проблем. Само питах кога тук ще видим нещо подобно. А хора навсякъде умират, защото са неудобни. Наистина ли не схващаш?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
Image БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 27 юни 2013 00:04

Синьо сърце написа: Германия по-силна от тях? Ти в кой свят живееш? Но аз давам за пример не Русия, а хората ѝ. Това е, което германските аналитици не схванаха преди 70 години. А тяхната грешка и днес повтарят други, но това си е техен проблем. Само питах кога тук ще видим нещо подобно. А хора навсякъде умират, защото са неудобни. Наистина ли не схващаш?
С русофили няма смисъл да се спори, често поставят имперския интерес над българския.
Лека вечер.

Върни се в “Архив”