Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот burgazliqta » 23 юни 2013 19:23

cena62 написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=d7UNd04jpdE[/youtube]

ВЕЛИКАН. Много силно интервю, и както винаги Херо казва само истината за българската действителност.
[center]Изображение[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 24 юни 2013 13:48

Тук съм отново с работата не се получи аман от измамници. ;)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 юни 2013 16:49

cena62 написа:Юношите набор 1998 ще играят полуфинал на републиканското първенство срещу ЦСКА,събота от 10:30 часа на нашия стадион. :)

Как завърши този мач? :?

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 24 юни 2013 16:56

BRF написа:
cena62 написа:Юношите набор 1998 ще играят полуфинал на републиканското първенство срещу ЦСКА,събота от 10:30 часа на нашия стадион. :)

2:2

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 юни 2013 17:10

amstel_beer написа:
BRF написа:

Кой продължава или има реванш?

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 24 юни 2013 18:28

BRF написа:
amstel_beer написа:
BRF написа:

Кой продължава или има реванш?

Има реванш в София. :)
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 26 юни 2013 15:55

И сега кво става ще ги имали Нефтохимик в А група или не или ще си стоят във футболния миманс на Б групата . Аз лично предпочитам да има градско дерби поради следните 2 причини :
1. Макар и да не обичам феновете им , никой не заслужава такава подигравка с мечтите му .
2. В конкуренцията се ражда истината ! Наличието на още един отбор от Бургас и усещайки дъха във врата си , дай Боже ни накара да се събудим ние като фенове , а и финансовия благодетел на отбора , щях да напиша Събев , ама не знам до колко е такъв последните години или отбора съществува благодарение на Киряков .
Имали някой идея до къде са преговорите с купуването на лиценза им ? Чух от хора от охраната около този Филипов , че са поискали 3 милиона . Nice , a ????? Да лапнеш 3 милки за едното нищо , хубав бизнес !

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 26 юни 2013 16:14

Това излезе преди малко и го слагам тук: НЕДЕЛЯ 30.06. ОТ 17:00 В ЗАЛАТА ЗА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИИ НА СТАДИОН ЛАЗУР. ВАЖНО СЪБИРАНЕ, КОЙТО ИМА СЪРЦЕ И ДУША НА АКУЛА, НЕКА ДА ДОЙДЕ! НЕКА ДА СПРЕМ ДА СМЕ МНОГО В ИНТЕРНЕТ И ДА СМЕ МАЛКО ПО СТАДИОНИТЕ И СЪБИРАНИЯТА!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 26 юни 2013 21:17

El greco написа:И сега кво става ще ги имали Нефтохимик в А група или не или ще си стоят във футболния миманс на Б групата . Аз лично предпочитам да има градско дерби поради следните 2 причини :
1. Макар и да не обичам феновете им , никой не заслужава такава подигравка с мечтите му .
2. В конкуренцията се ражда истината ! Наличието на още един отбор от Бургас и усещайки дъха във врата си , дай Боже ни накара да се събудим ние като фенове , а и финансовия благодетел на отбора , щях да напиша Събев , ама не знам до колко е такъв последните години или отбора съществува благодарение на Киряков .
Имали някой идея до къде са преговорите с купуването на лиценза им ? Чух от хора от охраната около този Филипов , че са поискали 3 милиона . Nice , a ????? Да лапнеш 3 милки за едното нищо , хубав бизнес !

Боже Господи ! О,чудо невиждано...ти нарече отбора "Нефтохимик",а не "мазните" :mrgreen: .........иначе си прав за точка 1 и точка 2. Аз бих добавил и точка 3.-Собствениците на Нефтохимик е време да си ходят. Не може за 7 дена да излязат 70 статии и да се чудим какво става-ще даваме лиценз,няма да даваме,ама няма сделка,ама за сега незнам какво си,ама преговаряме,и т.н. ...Излизаш и казваш твърдо: "Никакъв лиценз за ЦСКА! точка! "какво овъртат и държат хората в напрежение
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 27 юни 2013 01:07

Уважавам това , което правите за да спасите клуба си , но ненавиждам просташки ви манталитет . Вашите двама специалисти са го демонстрирали за пореден път днес след обед във футболния съюз .Чак Джамбаза е умрял от срам ..... А , че не съм ви нарекъл с името , което ви се полага е защото съм бил в страхотно разположение на духа .

Върни се в “Черноморец”