Ганчев: Единственото ми условие бе ЦСКА да започне на чисто

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Ганчев: Единственото ми условие бе ЦСКА да започне на чисто

Мнениеот Кашчей » 26 юни 2013 19:09

Кировец написа:
damageplan написа:2 400 000 x 5 = 12 000 000 . 240 000 x 50 = 12 000 000 . 24 000 x 500 = 12 000 000 .

В държава с остатък от 6млн българи как виждаш да бъдат изкупени тези акции? Днес това си мислех. 5 лева е прекалено висока цена за феновете. Една акция трябва да струва 2,3 лева максимум.

Пич, ако се вярва на Стоичков, номиналът е 1 лев.Нали не смяташ, че в момента една акция на ЦСКА струва 1 лев на фондовата борса?
Въобще как го виждате това продаване на акции:Ще седнат Борисов и Иванов, а касиер ще им е Венци Скакауеца, пред входа на стадиона с едно куфарче и ще продават акции?
Вече писах, че парите от продажбата отиват директно у собственика, ама той, ако искаше да продава, нямаше да го прави на парче по 1 акция.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 26 юни 2013 19:11

Кашчей написа:
Кировец написа:
damageplan написа:2 400 000 x 5 = 12 000 000 . 240 000 x 50 = 12 000 000 . 24 000 x 500 = 12 000 000 .

В държава с остатък от 6млн българи как виждаш да бъдат изкупени тези акции? Днес това си мислех. 5 лева е прекалено висока цена за феновете. Една акция трябва да струва 2,3 лева максимум.

Пич, ако се вярва на Стоичков, номиналът е 1 лев.Нали не смяташ, че в момента една акция на ЦСКА струва 1 лев на фондовата борса?
Въобще как го виждате това продаване на акции:Ще седнат Борисов и Иванов, а касиер ще им е Венци Скакауеца, пред входа на стадиона с едно куфарче и ще продават акции?
Вече писах, че парите от продажбата отиват директно у собственика, ама той, ако искаше да продава, нямаше да го прави на парче по 1 акция.

Аз не разбирам и не знам как става търговията на акции. 1-2 лева е добра цена и много хора ще си купят количества. Колкото по-достъпни, толкова по-добре. Все пак са 6.5млн. Ако въобще ги обявят де...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 юни 2013 19:15

Кировец написа:
Кашчей написа:
fenred написа:
Кашчей написа:
delqnski47 написа:Аз не знам как ще се ''взима лиценз'' на друг клуб за А група при положение,че ЦСКА си има лиценз!Нещо не я разбирам тая работа как ще стане...
Другото е някакви сливане и вливане,което надали на някого му харесва този начин :roll:

Точно никак няма да се взема чужд лиценз, което не пречи на разни папагалстващи екземпляри да го въртят постоянно, като някоя мантра, във форума..Аман!

На тебе оня ден ти казах!Да си ходиш в вашия форум и да не четеш,и пълниш форума ни с сините си глупости!

Изключително неизпълнен със съдържание си!Дори и мисъл трудно намира място за почивка в главата ти!
Заради такива, като теб, и е настроението на повечето колеги срещу ЦСКА!

Глупости. Каш, настроението е ясно защо е такова - просто ЦСКА е номер 1 всичко останало са празни приказки и жлъчен рев.

Виж, ще си позволя лека волност:В момента сте номер едно по съвсем други показатели, което надали трябва да е повод за гордост у вас.А настроението.. успяхте да настроите феновете на няколко отбора, които по принцип си мразят Левски, но това явно се счита за успех от някои ваши представители :roll:
Аз намирам за изключително глупаво, преднамерено грубо да обиждаш човек, който не не се подиграва на отбора ви в такъв момент.Това, че написаното от мен, относно някои подробности, не се харесват на някого не е мой проблем-да отиде и да чете правилници и закони преди да се прави на мноооогооо интересен.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 26 юни 2013 19:18

ОК! ЦСКА не е номер 1 на България... Кой тогава е?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 юни 2013 19:24

Кировец написа:
Кашчей написа:
Кировец написа:

Аз не разбирам и не знам как става търговията на акции. 1-2 лева е добра цена и много хора ще си купят количества. Колкото по-достъпни, толкова по-добре. Все пак са 6.5млн. Ако въобще ги обявят де...

Става лесно:ПФК ЦСКА ЕАД обявява, че на дадена дата дружеството излиза на фондовата борса с всички акции.Това, че излиза не е задължително май и да продава, но приемаме, че при откриването на деня има цена за акция.Тогава брокерите започват да купуват и продават (ако има интерес към съответните акции).В момента, при тези новини и неясноти около ЦСКА, номиналът на една акция е възможно да е паднал наполовина, но това е първоначална цена.. може да се вдига, ако има интерес, или да пада, ако няма.Номиналът не е свързан с цената на акцията доколкото знам.

Така аз виждам нещата.Ако има специалисти брокери във ФБ да споделят как е наистина.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 юни 2013 19:30

Кировец написа:ОК! ЦСКА не е номер 1 на България... Кой тогава е?

Две поредни години е Лудогорец, преди това 2 години Литекс...Вие отдавна не сте номер едно в България.
Може пак да станете, но с този панаирджийски месец-иди ми-дойди ми-окончателно се сринахте като номер едно.В исторически план може все още да сте номер едно, но реално сте станали за подигравка от всички останали фенове.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 26 юни 2013 19:30

Ако наистина пернишките пияници подарят акциите на Христо, каквато е ексклузивната новина в Гонг, тогава ще е добре за г-н Стоичков да обяви поне 1 милион акции на пазара. Да се види как ще тръгне продажбата и в последствие да се търсят още продажби на акции плюс допълнителни спонсорства от фирми. Тогава вече можем да говорим за развитие на спорта и един ден да очакваме някакви резултати на европейската сцена.
Към днешна дата всички се смеят на ЦСКА, но никой не смее да отвори голямата счетоводна книга на отбора си...
Да не се окаже, че А група трябва да е от 2-3 отбора...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 юни 2013 19:34

Човеко, акциите са на приносителя им и той носи отговорност с тях, като собственик, но и парите отиват лично у него, при продажба, а какво ще прави той с тях си е негова работа.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 26 юни 2013 19:34

Кашчей написа:
Кировец написа:ОК! ЦСКА не е номер 1 на България... Кой тогава е?

Две поредни години е Лудогорец, преди това 2 години Литекс...Вие отдавна не сте номер едно в България.
Може пак да станете, но с този панаирджийски месец-иди ми-дойди ми-окончателно се сринахте като номер едно.В исторически план може все още да сте номер едно, но реално сте станали за подигравка от всички останали фенове.

Бялото си е бяло. Колкото до това, че сме станали за подигравки - факт, но въпреки това към този момент ЦСКА, като отбор е ненадминат в чисто спортни постижения.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 26 юни 2013 19:35

Кашчей написа:Човеко, акциите са на приносителя им и той носи отговорност с тях, като собственик, но и парите отиват лично у него, при продажба, а какво ще прави той с тях си е негова работа.

Е ясно де - предполагаме, че ще ги ползва за добро. Ще поживеем и ще видим.

Върни се в “ЦСКА”