Ганчев: Единственото ми условие бе ЦСКА да започне на чисто

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Ганчев: Единственото ми условие бе ЦСКА да започне на чисто

Мнениеот Кировец » 26 юни 2013 17:48

Идва ред и на моето условие.

Искам акциите чисти, искам делата да бъдат спечелени предварително, ама може и да са загубени, щото очаквам всеки фен да дава за отбора си по 1000лв. на месец и така да станем най-големия отбор на Европа. Стадиона и базите ще си ги построим на ръка, като къщички за пиленца. Ще станем голяма работа, а АЗ няма да дам 1 стотинка!

Съжалявам за феновете на ЦСКА - сега ще си търпят Титан...

С уважение : Дриша Банчев

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 26 юни 2013 17:50

Blue1914 написа:Абе всеки си прави сметката, но поне на мен ми се струва, че джуджето от Микре доста прекалява в изискванията си... Ако ПФК ЦСКА не струва НИЩО :shock: , при това БЕЗ ЗАДЪЛЖЕНИЯ :o :shock: :o , смятайте в какво тотално блато се е превърнал българският футбол, колеги.... :roll:

В интерес на истината е прав! Титаните със сигурност са дали повече, отколкото са взели. Батков се хвали колко му струвала издръжката на Левски и аз и на него му вярвам. Една фирма, която носи загуби, не струва нищо. За съжаление, писах го и в друга тема, българските фенове искат да им плащат за любовта или поне да не се набутват за нея. Затова и такива шемети ръководят клубовете, щото другите не искат да участват, затова и българският футбол се е превърнал в блато. И другите още повече не щат да се набъркват...
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 26 юни 2013 18:03

Не обръщайте внимание на провокациите и не плюйте по Гришата ;)
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

sandi.74
Контакти:

Мнениеот sandi.74 » 26 юни 2013 18:06

patron написа:ГГ ни предаде два пъти за една година, а предатели в ЦСКА нещем, имаме си достатъчно гробокопачи в момента!

Браво на ГГ така се прави 8-)
[center]Каквото сложиш на зъб и на х.й, живота си е туй[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 юни 2013 18:11

mistreated написа:
Hrabar написа:
mistreated написа:
Hrabar написа:Не милиони, боклуците не заслужават и 2 лева с които да се покрият техните дългове. Много е прав Гриша Ганчев.

Добре, причината за невзимането на дружеството на Титан я разбрахме. Защо обаче излъга и за другото? Защо не иска клубът да започне на чисто, било то във В група, Б група или А група с друг лиценз?

Как така не иска? Някой ни спира ли? Гриша Ганчев ни спира да започнем от В група ли? Не можем да започнем от В група защото титаните до последно ще ни душат.

Нещо не ме разбираш май. Нали искал клуба "на чисто". Защо не взе лиценза на Етрополе или Нафтата, или не прехвърли Литекс в София, както беше решил да прави? Какво общо с този провал имат Титан?

И след такива мнения, напълно сериозни, се оплаквате, че нямало съчувствие към вас :evil: :evil:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 26 юни 2013 18:16

Какво означава цска да започне "на чисто". Ами за по простите някой като господ и т.н. да им опрости дълговете на червените. Как става това - ами например отиваш в ресторант НЕ ПЛАЩАШ , отиваш в хотел - НЕ ПЛАЩАШ , сметките в къщи ПАК НЕ ПЛАЩАШ , данъците СЪЩО НЕ ПЛАЩАШ. Някой от червените фенчета провокираха във форумите , че някой им завижда видиш ли , че Гришата купува отбора. Абе вземете ако ви подаряват и Меси и Роналдо , супер могли сте взели сте / Милановци и Бодуровци и т.н./ АМА СМЕТКИТЕ СИ ПЛАЩАЙТЕ ДО СТОТИНКА , НЯМА АЗ ДА ВИ ГИ ПЛАЩАМ , ЕГАТИ БЕЗХАБЕРИЕТО И НАГЛОСТТА. И АКО ТОВА ТАРИКАТЧЕ ПЕРУКАТА - БОБКАТА СИ ТРАЕ И СИ БЪРКА В НОСА , ТО УЕФА НЯМА ДА ОСТАНЕ БЕЗУЧАСТНА и БЕЗРАЗЛИЧНА. Като купуваш фирма /ВАДИШ КИНТИТЕ/ , ще я купуваш с активите и пасивите /вземанията и задълженията/ , ТОВА Е просто и елементарно братче.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 юни 2013 18:18

DANS написа:
В Борисовата градина бе и членът на УС на клуба Емил Костадинов, а по-късно пристигнаха изпълнителният директор Венци Живков и Георги Илиев. Фенове на "армейците" се оплакаха пред Майкъла, че звъняли на Гриша Ганчев, но той не им вдигал. Илиев им отвърна, че Ганчев не вдига на много хора

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=434067

Мишоците постъпват така!

Ганчев да не работи в "Телефон на доверието", че да отговаря на всяко позвъняване? :mrgreen: :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 26 юни 2013 18:18

Абе вие си квичите тука , ама Емо ротманса още преговаря за лиценза на "Нефтохимик" :!: :!: :!:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 юни 2013 18:23

anker1878 написа:Абе вие си квичите тука , ама Емо ротманса още преговаря за лиценза на "Нефтохимик" :!: :!: :!:

Няма ли да престанете с тия лицензи, че чак се чудя колко неграмотен и нечетящ народ има в този форум.Ротманса може да си преговаря и до Коледа (според драскачите и последователите им) :evil:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 юни 2013 18:25

Аз не знам как ще се ''взима лиценз'' на друг клуб за А група при положение,че ЦСКА си има лиценз!Нещо не я разбирам тая работа как ще стане...
Другото е някакви сливане и вливане,което надали на някого му харесва този начин :roll:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”