Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

dib
Контакти:

Re: Адвокат Петър Стойчев: Христолов играе Болшой театър с итали

Мнениеот dib » 07 окт 2009 23:12

rump_shaker написа:Dib, всъщност те не са химера, все пак Боби може да си съди защото това си е негово право, но Боби беше обещал публично да снеме всички обвинениа акоима нов собственик на клуба. Само че в на Боби изказването явно не фигурираше варианта, новите собственици да са различни от Ирен. И сега той, както обеща, трябва да си свали обвиненията за да не навреди на клуба. От тук е логично да си помисля че Боби няма да иска да вярва на тази сделка, защото 100 хилки са си 100 хилки и никой не може да ме убеди че той е истински фен на Ботев, и ще загърби парите

ти би ли загърбил 100 000

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 07 окт 2009 23:15

аз си признавам - НЕ небих, от тази си позиция съм сигурен че и той не би.
ИзображениеИзображение

dib
Контакти:

Мнениеот dib » 07 окт 2009 23:17

rump_shaker написа:аз си признавам - НЕ небих, от тази си позиция съм сигурен че и той не би.

ами ако независимо кои са собствениците тои се откаже какво ще кажеш

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 07 окт 2009 23:19

ми ще го поздравя! Аз съм сигурен че той ще го направи в крайна сметка. Боби със сигурност не е премрял от глад и затова си мисля че в крайна сметка ще предпочете да си запази реномето, от колкото 100 бона. Те без тва 100 хилки свършват за кратко време ...
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 07 окт 2009 23:21

rump_shaker написа:ми ще го поздравя! Аз съм сигурен че той ще го направи в крайна сметка. Боби със сигурност не е премрял от глад и затова си мисля че в крайна сметка ще предпочете да си запази реномето, от колкото 100 бона. Те без тва 100 хилки свършват за кратко време ...

Офф,готовата пара заминава много бързо....Боби откажи се!!

dib
Контакти:

Мнениеот dib » 07 окт 2009 23:23

rump_shaker написа:ми ще го поздравя! Аз съм сигурен че той ще го направи в крайна сметка. Боби със сигурност не е премрял от глад и затова си мисля че в крайна сметка ще предпочете да си запази реномето, от колкото 100 бона. Те без тва 100 хилки свършват за кратко време ...

не бе интересно ми е ако се откаже какво ше се говори,защото не съм убеден че много хора биха се отказали от 100 бона.да не забравяме че някои от най-големите легенди осъдиха клуба а някои дори прибраха бус и други работи

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 07 окт 2009 23:24

аз се моля всичко да е истина. моля се и за това новите поне да се опитват да градат отбор, да има перпсектива. Дано всичко да не остане една голяма лъжа!
ИзображениеИзображение

dib
Контакти:

Мнениеот dib » 07 окт 2009 23:26

rump_shaker написа:аз се моля всичко да е истина. моля се и за това новите поне да се опитват да градат отбор, да има перпсектива. Дано всичко да не остане една голяма лъжа!

всички се надяваме на това

Канар
Контакти:

Мнениеот Канар » 07 окт 2009 23:35

dib, правиш ми впечатление с "позитивните" си коментари. Виждам, че имаш мнение и за новия Мамба. И той значи е намамен от мнимите купувачи или пък е безработен и му плащат от италианската федерация. Не ти ли прави впечатление, че много станаха "измамените" от италианците - футболисти, мениджъри, треньори, Гадзета дела спорт, Скай спортс. Щях да забравя и тарторите, които нещо съвсем се покриха по тези форуми. Точката в София и тя е измамна, всъщност Локото май ни легнаха.

dib
Контакти:

Мнениеот dib » 07 окт 2009 23:39

първо мбамба е реален просто виждам че скоро не е играл,нали помниш че и темиле доиде ама какво игра за другите работи вижда се че има промяна в положителна посока,ама ме е страх от продавача

Върни се в “Архив”