Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Re: Oтговорът на Стоичков

Мнениеот GA_ veliki » 26 юни 2013 17:23

"Искам ЦСКА да бъде чист клуб с прозрачно финансиране - продължи Камата. - Вчера чух, че критериите на отбора за новия сезон щели да бъдат занижени. Искам да кажа на цялата общественост и най-вече на верните фенове на ЦСКА, че критериите на Христо Стоичков не само, че не са занижени, а напротив - те са завишени. Винаги съм искал работата да е поставена на първо място. Така са ме учили от дете точно в ЦСКА. Давам една седмица на собствениците на клуба. Ако изпълнят поетите обещания, поемам нещата и ще си нося кръста. Предоставят ли ми чист ЦСКА, ще се захвана и с всички сили ще работя за него.

Виждам с какъв плам феновете подкрепят отбора и съм сигурен, че, ако всичко се случи, както искам, ще изгрее слънце и на нашата улица. Сега топката не е в мен. Очаквам спазване на обещанията. Благодаря на феновете! С подкрепата си към мен и отбора те показаха, че ЦСКА винаги ще е номер едно! И всички видяха, че искат промяна!"
Нееее, Изображение това не може да го е казал той!Прекалено гладко и сравнително смислено звучи, освен подчертаното изречение..на 19г. не всеки се смята за дете все пак :lol:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

sandi.74
Контакти:

Re: Спрете гаврата с ЦСКА !!!

Мнениеот sandi.74 » 26 юни 2013 17:24

Levskar_forever написа:Гаврата с тях никога не бива да спира 8-)

Така е 8-)
[center]Каквото сложиш на зъб и на х.й, живота си е туй[/center]

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Re: Oтговорът на Стоичков

Мнениеот plamenst7 » 26 юни 2013 17:24

И как ще стане това прехвърляне с нулевите задължения? Да не би до вторник да покрият всички дългове? А дано, ама надали!

Потребителски аватар
arekusanderu
Контакти:

Re: ТИТАН се оттегля във Вторник, Стоичков 100% собственик

Мнениеот arekusanderu » 26 юни 2013 17:25

ПФК–ЛС–СФ1914 написа:
Rivaldo10 написа:Нека не говорим за крадени имена, че оригинала играе в Москва. ;)

ха ха ха да :lol: Все едно да сложиш на жигула емблема от Мерцедес :lol:

Оригиналът има вече европейска титла,а вие все още сте евро идиоти..... ;)
FORZA CESENA !!!

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 26 юни 2013 17:26

Червени Воини написа:
tzvetan_tee написа:ФК Левски слави името на Апостола из цял свят! ;) Името не е откраднато, чест е клубът ти да се казва по подобен начин.
п.с. По същата логика всяко едно училище срами името на патрона си, защото вътре учат малки олигофенчета...

Какво славите ле....цяла свят ви се смеят и ви наричат ЕВРОИДИТИ,слави ли ми били! :mrgreen:
Те казахстанците се радват че им се падат евроидиоти за съперник...какъв срам! :mrgreen: :oops:
Вечно да си втори,вечно да си втори....ах колко жалко е да си уефскар!

И къде точно в света ни наричат така, освен в България!? Били ми показал къде? Понеже иначе само си говорите. Аз по-голяма идиотия от случващото се при вас, не съм виждал никъде.

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 26 юни 2013 17:29

Червени Воини написа:
tzvetan_tee написа:ФК Левски слави името на Апостола из цял свят! ;) Името не е откраднато, чест е клубът ти да се казва по подобен начин.
п.с. По същата логика всяко едно училище срами името на патрона си, защото вътре учат малки олигофенчета...

Какво славите ле....цяла свят ви се смеят и ви наричат ЕВРОИДИТИ,слави ли ми били! :mrgreen:
Те казахстанците се радват че им се падат евроидиоти за съперник...какъв срам! :mrgreen: :oops:

Знам защо те боли, моето момче, защото от както гледаш футбол си видял следното - Левски да е шампион повече пъти, Левски да е побеждавал цска повече пъти, вероятно си гледал и 7:1 (по-скоро не), гледал си как Левски отстранява Удинезе и влиза в топ 8 на ЕКТ - 1/4 финал за купата на УЕФА, гледал си как сините фенове се радват и слушат химна на шампионската лига НА ЖИВО, след уникални мачове с Киево. А колкото до цска... в съзнателния си живот си видял как отстранявате Б.Леверкузен, Динамо Москва и ДО ТАМ. За това всички сте толкова злобни, както са били и дядовците ви 44 година ;)
Последна промяна от tzvetan_tee на 26 юни 2013 17:32, променено общо 1 път.
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 26 юни 2013 17:30

sandi.74 написа:

Така е 8-)

То добре като пожелание, ама идват мачовете от евротурнирите, пък там ...нали си знаете кой е за резил? :lol:
Ама как си постлахте... :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 26 юни 2013 17:35

Червени Воини написа:

Абе "умник" с какво го срамим? С загуби на терена ли? Трябва всяка година да сме европейски шампиони ли? Ние сме България и такива са възможностите на българските отбори. Въпреки всичко Левски е с най-високите коефициенти от българските отбори от години наред. Ако въпреки това ние сме евроидиоти, смятай вие какви сте тогава. Ти не си наред, както и повечето от вас фенчета на гаснещото отборче, за които 3 място е по=голяма гордост от 2-ро, загубен финал е по-голям срам от загуба на 1/4 финал, загуба в ШЛ е по-голям неуспех от това никога да не си участвал в нея. Всички тези ваши подмятания за калъфки, 1:17 и тем подобни предизвикват само смях в мен имайки предвид вашите успехи в сравнение с тези на които се присмивате.ЖАЛКИ И СМЕШНИ СТЕ!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 26 юни 2013 17:35

tzvetan_tee написа:
Червени Воини написа:

Знам защо те боли, моето момче, защото от както гледаш футбол си видял следното - Левски да е шампион повече пъти, Левски да е побеждавал цска повече пъти, вероятно си гледал и 7:1 (по-скоро не), гледал си как Левски отстранява Удинезе и влиза в топ 8 на ЕКТ - 1/4 финал за купата на УЕФА, гледал си как сините фенове се радват и слушат химна на шампионската лига НА ЖИВО, след уникални мачове с Киево. А колкото до цска... в съзнателния си живот си видял как отстранявате Б.Леверкузен, Динамо Москва и ДО ТАМ. За това всички сте толкова злобни, както са били и дядовците ви 44 година ;)

Мойто момче,а ти като ти гледам аватара явно си виждал гола яка мацка само на снимка...мойто момче !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 26 юни 2013 17:38

pampi написа:
sandi.74 написа:

Така е 8-)

То добре като пожелание, ама идват мачовете от евротурнирите, пък там ...нали си знаете кой е за резил? :lol:
Ама как си постлахте... :lol:

Вие затова ли се отказахте? За да спестите резила тая година. Божеее колко мъка има по този свят. Та вашият резил в момента е 100000000000 пъти по-голям от всяка една загуба на футболния терен.

Върни се в “Архив”