Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Re: Спрете гаврата с ЦСКА !!!

Мнениеот джони » 26 юни 2013 16:49

ЦСКА*** написа:
джони написа:
ЦСКА-83 написа:Заради тоя Джони ли е къв е почва да ми става антипатичен Ботев,но знам че той е единствения кретен дето лае.Ония другите ги разбирам,но и там гледам има трезво мислещи .САМО ЦСКА !!!

нали,антипатичен ти е ,защото няма да ви даде лиценза за а група,няма да ви даде всеки футболист,който пожелаете,няма и да легне след обаждане на добри джуров.

ФеновИтИ на Фк БоталикЪ трябва да ни правят свирки където ни видят за да се отплатят за подаръка: Ивропътъ

залужавате една тояга отзад,до последно съботирахте България и чак в последния възможен момент по най-педераския начин хвърлихте кърпата,а сега си гризете ноктите,че все пак успяхме да се оправим

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Re: Извънредно: Титан остава собственик на ЦСКА!

Мнениеот Червени Воини » 26 юни 2013 16:50

[center]ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА![/center]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zPRaUyByHlg[/youtube]
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 26 юни 2013 16:50

Гаврата, не знам дали ще спре, но се надявам ,че ще премине в по-лека форма, защото, през последните дни граничи с извратеното! Все пак и те са хора! ;)

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Мнениеот hristov25 » 26 юни 2013 16:51

Първо: Не ми известно дали това, което е написал автора на тема е искренно или не. Тъй като не го познавам лично и мога само да анлизирам думите му. Добре е обаче всички, които сега си изливат злобата да се замислят малко(Ако могат разбира се или имат желание!!!). Защото техните клубове в една или друга степен рано или късно ги чака същото :!: Най-малкото, защото клубовете в България се държат от мутри или мафиотски кръгове, които не са си спечелили парите с интелект и знания, а с далавари благодарение на батака в дъжавата ни. Ако бяха Бил Гейтс или собственика на Оракъл, или като Стив Джобс(Бог да го прости.). Клубовете ни нямаше да са в този батак, както и първенството ни. Потвърждение за думите ми има и в итервюто на Иво Ивков(Човек, който аз лично не харесвам) в пред банята, който предупреди и за други клубове със сътресения. Общо взето ако БФС почне да реже до кокъл няма да останат клубове в България, които да участват в първенството :!: :!: :!:
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
[center]Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
Image[/center]

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 26 юни 2013 16:51

Обичам Левски написа:В 17:00 часа чакаме Гонг-а да почне и да видим какво ще кажат

Кво да кажат? Аз чакам томето да каже как едно време е играл в дюш подуене? Имайки на предвид, че 100 метра ги взимал за ...........минута, минута и нещо, късоглед и до 16г имал право да игра е и с ръце
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 юни 2013 16:52

джони написа:
ЦСКА-83 написа:Заради тоя Джони ли е къв е почва да ми става антипатичен Ботев,но знам че той е единствения кретен дето лае.Ония другите ги разбирам,но и там гледам има трезво мислещи .САМО ЦСКА !!!

нали,антипатичен ти е ,защото няма да ви даде лиценза за а група,няма да ви даде всеки футболист,който пожелаете,няма и да легне след обаждане на добри джуров.

Ето,днес ние ви дадохме футболиста,който пожелахте!
Човека е конкретизирал,че Ботев му става антипатичен заради ТЕБ,ане заради глупостите,които си написал!

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 26 юни 2013 16:52

Обичам Левски написа:Аз като болен фен на Левски ми писна гаврата с една от емблемите на българския футбол.Призовавам феновете на ЦСКА да се обединят и да направят национален протест срещу Титаните.Напред Армейци ние сме с вас !!!

Кой да я спре тази гавра? Феновете, БФС, УЕФА, ФИФА, КГБ, ЦРУ... :?: КОЙ :?: :?: :?:
Офтопик:
[wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 юни 2013 16:52

glarus_ds написа:Не искам да се заяждам, но по същата логика и Левски живее във вашите сърца, и твоето. Тъй като и вие доста злобни коментарчета цъкате в нашите теми ;)

Значи аз не съм казал ''Вие....и т.н.''! :) Специално се захванах с един субект тука,защото той самичък си се набута! :) Нито съм казал ''Левскарите сте много злобни'',нито съм казал нещо друго...
Иначе не слагай всички под общ знаменател и не обиждай нормалните(макар и малко) фенове!Има ги!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 26 юни 2013 16:53

джони написа:
ЦСКА*** написа:
джони написа:

ФеновИтИ на Фк БоталикЪ трябва да ни правят свирки където ни видят за да се отплатят за подаръка: Ивропътъ

залужавате една тояга отзад,до последно съботирахте България и чак в последния възможен момент по най-*******кия начин хвърлихте кърпата,а сега си гризете ноктите,че все пак успяхме да се оправим

Какво точно са ти виновни феновете бе глупак?Ако ние сме виновни за това, значи вие сте идиоти, че оставихте Христолов да ви съсипе по същата логика.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 26 юни 2013 16:53

Обичам Левски написа:В 17:00 часа чакаме Гонг-а да почне и да видим какво ще кажат

Това, което се опитва да направи ЦСКА е да се отърве от задълженията си по незаконен начин. Ръкопляскане ли искаш ? Уважение ? То така много лесно. Как пък европейските клубове не са се сетили за тази страхотна схема ?

Върни се в “Архив”