veselinsk написа:Гаврата с ЦСКА не бива да спира, още много вересии има да връщат. Б окръжна за комунистическия изрод. След време като винаги вечно втори ще дойде времето и на ФК Доносник 1914
Винаги след нас, малкото братче със селските фенове

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
veselinsk написа:Гаврата с ЦСКА не бива да спира, още много вересии има да връщат. Б окръжна за комунистическия изрод. След време като винаги вечно втори ще дойде времето и на ФК Доносник 1914
Син до гроб_ написа:delqnski47 написа:Обичам Левски написа:
Поредния пример за един здравомислещ фен на ЦСКА,който си заслужава съдбата
Донякъде той е прав!Силният НИКОГА не иска съпричастност и не бива да му се дава!В случая от една страна достойна тема е тази,но от друга страна това не говори добре за нас!Трябва да има постоянни атаки по ЦСКА,защото така се става силен!Всичките тия тука мишки всъщност църкат в наша полза,приятел!Така и трябва да продължи!
Тогава нека е все така във ваша полза, както сега! Съдбата си знае работата.
джони написа:ЦСКА-83 написа:Заради тоя Джони ли е къв е почва да ми става антипатичен Ботев,но знам че той е единствения кретен дето лае.Ония другите ги разбирам,но и там гледам има трезво мислещи .САМО ЦСКА !!!
нали,антипатичен ти е ,защото няма да ви даде лиценза за а група,няма да ви даде всеки футболист,който пожелаете,няма и да легне след обаждане на добри джуров.
Син до гроб_ написа:delqnski47 написа:Син до гроб_ написа:Визираш левскарите, аз също не съм конкретизирал! Мисълта ми е ,че всичко което сега се изсипва върху главите ви е напълно заслужено, но не очаквам и вие пък да го проумеете като гледам долното мнение на шепата хапчета.
Заслужили сме го,така е!Защото сме номер 1 и в момента мишлетата като тебе църкат църкат.....но за наше добро!Това показва,че сме силни!Защото,ако не църкахте...тогава нямаше да е добре!![]()
ЦСКА ще го има,докато живее в нашите...и във вашите сърца!
Иначе аз не съм конкретизирал никого,но ти самия си се издаде като цяло!
В моето сърце...![]()
я се стегни, моля те! Тия слова си ги запази за по-зомбираната част от феновете ви! Силни сте... във фейсбук и по форумите!
angelofdeath написа:Приветствам хората, които все пак ги е грижа за футбола ни. Дори феновете на Левски разбират, че без ЦСКА нашата мила А група е почти свършена. Кой иска да гледа първенство без истинско дерби. Мач, за който се говори преди и след него, като ЦСКА-Левски. Да ме извиняват пловдивчани, тяхното също е сериозен сблъсък, но си е на месна основа. Да не говорим за новото морско дерби Черноморец-Нафтекс, дето и стадиона ще им полупразен. Разберете, че ако ЦСКА го няма всички останали няма, по-кой да се равнявате. Или ще ми кажете, че мачовете с нас не са ви дразнител. Колко отбора във България могат да напълнят един стадион - малко. Разград и Ловеч не могат, дето имат горе-долу свестни отбори, а останалите? Къде е Спартак Варна, ами адаша му от Плевен, ами Етър, да не говорим за Дунав и Марек. Ето такива прекрастни шефове, като на ЦСКА им видяха сметката, а са клубове с традиции.
валидол за теб написа:levskii написа:цирка на кочината продължава с пълна сила
недей приказва, че в кочина си правен, малко, розово пиче.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта