Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Re: Спрете гаврата с ЦСКА !!!

Мнениеот валидол за теб » 26 юни 2013 16:44

veselinsk написа:Гаврата с ЦСКА не бива да спира, още много вересии има да връщат. Б окръжна за комунистическия изрод. След време като винаги вечно втори ще дойде времето и на ФК Доносник 1914

Винаги след нас, малкото братче със селските фенове :)
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 26 юни 2013 16:44

Син до гроб_ написа:
delqnski47 написа:
Обичам Левски написа:
Поредния пример за един здравомислещ фен на ЦСКА,който си заслужава съдбата

Донякъде той е прав!Силният НИКОГА не иска съпричастност и не бива да му се дава! ;) В случая от една страна достойна тема е тази,но от друга страна това не говори добре за нас!Трябва да има постоянни атаки по ЦСКА,защото така се става силен!Всичките тия тука мишки всъщност църкат в наша полза,приятел!Така и трябва да продължи! ;)

Тогава нека е все така във ваша полза, както сега! Съдбата си знае работата.

Като говориш за съдба си спомни какво се случи в Ловеч на финала с Берое и на Г.Аспарухов със Славия,когато купата беше на стадиона ви,това е съдба,а това че разни мутри стават известни покрай ЦСКА все някога ще свърши и ще дойдат свястни хора да управляват клуба.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
ЦСКА***
Контакти:

Мнениеот ЦСКА*** » 26 юни 2013 16:44

джони написа:
ЦСКА-83 написа:Заради тоя Джони ли е къв е почва да ми става антипатичен Ботев,но знам че той е единствения кретен дето лае.Ония другите ги разбирам,но и там гледам има трезво мислещи .САМО ЦСКА !!!

нали,антипатичен ти е ,защото няма да ви даде лиценза за а група,няма да ви даде всеки футболист,който пожелаете,няма и да легне след обаждане на добри джуров.

ФеновИтИ на Фк БоталикЪ трябва да ни правят свирки където ни видят за да се отплатят за подаръка: Ивропътъ

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Re: ТИТАН се оттегля във Вторник, Стоичков 100% собственик

Мнениеот Заклет Левскар » 26 юни 2013 16:44

Много ми е кеееееф, Направо душевен оргазъм получавам, като гледам гаврата с четирибуквието.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 26 юни 2013 16:44

Син до гроб_ написа:
delqnski47 написа:
Син до гроб_ написа:Визираш левскарите, аз също не съм конкретизирал! Мисълта ми е ,че всичко което сега се изсипва върху главите ви е напълно заслужено, но не очаквам и вие пък да го проумеете като гледам долното мнение на шепата хапчета.

Заслужили сме го,така е!Защото сме номер 1 и в момента мишлетата като тебе църкат църкат.....но за наше добро!Това показва,че сме силни!Защото,ако не църкахте...тогава нямаше да е добре! ;)
ЦСКА ще го има,докато живее в нашите...и във вашите сърца!
Иначе аз не съм конкретизирал никого,но ти самия си се издаде като цяло! ;)

В моето сърце... :lol: :lol: я се стегни, моля те! Тия слова си ги запази за по-зомбираната част от феновете ви! Силни сте... във фейсбук и по форумите!

Като те гледам и ти си много силен по форумите, ама не виждам да се храниш сам.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 26 юни 2013 16:45

Така не съм се смял отдавна... :lol:
А бе ей, как да обясня на чеха,защо отбора на армията е комунистически, пък отбора на милицията е "отбор на народа"? :lol:
Вика, вие българите не сте нормални бе, нашата милиция беше най-антинародната организация. :lol:
Като му казах, че нашите бивши милиционери и сега ни управляват, щеше да падне от канапето... :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 26 юни 2013 16:45

Имало и нормални... Доживях да ги видя.

Потребителски аватар
arekusanderu
Контакти:

Мнениеот arekusanderu » 26 юни 2013 16:45

Във форума на ЦСКА всеки ден едни и същи буклуци от отбора на Щампиона,като разни императури,камикадзета и тем подобни само бълват гнусотия.Искам да ги попитам тия пришкави фенчета,нямат ли си гаджета,кръчми,приятели,дрога или алкохол.Дума не можеш да напишеш без тяхното идиотско мнение........Само ЦСКА. ;)
FORZA CESENA !!!

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 26 юни 2013 16:45

angelofdeath написа:Приветствам хората, които все пак ги е грижа за футбола ни. Дори феновете на Левски разбират, че без ЦСКА нашата мила А група е почти свършена. Кой иска да гледа първенство без истинско дерби. Мач, за който се говори преди и след него, като ЦСКА-Левски. Да ме извиняват пловдивчани, тяхното също е сериозен сблъсък, но си е на месна основа. Да не говорим за новото морско дерби Черноморец-Нафтекс, дето и стадиона ще им полупразен. Разберете, че ако ЦСКА го няма всички останали няма, по-кой да се равнявате. Или ще ми кажете, че мачовете с нас не са ви дразнител. Колко отбора във България могат да напълнят един стадион - малко. Разград и Ловеч не могат, дето имат горе-долу свестни отбори, а останалите? Къде е Спартак Варна, ами адаша му от Плевен, ами Етър, да не говорим за Дунав и Марек. Ето такива прекрастни шефове, като на ЦСКА им видяха сметката, а са клубове с традиции.

Левски + Цска < Ботев,това не си измислям аз ,а това е официалната статистика за посещаемостта от изминалото първенство

ПФК–ЛС–СФ1914
Контакти:

Мнениеот ПФК–ЛС–СФ1914 » 26 юни 2013 16:45

валидол за теб написа:
levskii написа:цирка на кочината продължава с пълна сила :mrgreen:

недей приказва, че в кочина си правен, малко, розово пиче.

Когато откраднахте Анисе, Спас и Платини! Питахтели феновете на тези отбори как се чустват, особенно на последните двама. Май точно заради вас те сега са във "В" група, там ви е мястото в чистилището, стига ревахте заслужавате си го :twisted:

Върни се в “Архив”