Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Спрете гаврата с ЦСКА !!!

Мнениеот delqnski47 » 26 юни 2013 16:24

Син до гроб_ написа:
delqnski47 написа:
Обичам Левски написа:Аз като болен фен на Левски ми писна гаврата с една от емблемите на българския футбол.Призовавам феновете на ЦСКА да се обединят и да направят национален протест срещу Титаните.Напред Армейци ние сме с вас !!!

Виж,призивът ти е леко нереален!Тук всеки си пише каквото си иска,защото никой не познава никого и е анонимен!Тук не сме приятели!
Иначе и аз имам приятели левскари,но никога не съм се гаврел на техен гръб!Но затова сме приятели...докато тука едно 90% са шайка зомбирани и самолишили са се от реалния свят хора,които след време и те ще страдат,защото колелото се върти,по принцип!Те го подценяват,но това си е техен проблем!
Затова ти казвам,че призивът ти е невъзможен,но достоен! ;)

Именно, колелото се завъртя прекалено бързо и то не във ваша полза! Отвори си темите след злополучния мач със Славия и тогава давай определяния!

Аз не съм конкретизирал точно за кои хора става въпрос и от кой отбор са!Мнението ми е общо,но явно има някои тука,които са гузни и ми отговориха ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 юни 2013 16:25

Обичам Левски написа:
delqnski47 написа:
Обичам Левски написа:Аз като болен фен на Левски ми писна гаврата с една от емблемите на българския футбол.Призовавам феновете на ЦСКА да се обединят и да направят национален протест срещу Титаните.Напред Армейци ние сме с вас !!!

Виж,призивът ти е леко нереален!Тук всеки си пише каквото си иска,защото никой не познава никого и е анонимен!Тук не сме приятели!
Иначе и аз имам приятели левскари,но никога не съм се гаврел на техен гръб!Но затова сме приятели...докато тука едно 90% са шайка зомбирани и самолишили са се от реалния свят хора,които след време и те ще страдат,защото колелото се върти,по принцип!Те го подценяват,но това си е техен проблем!

Преди да пусна тази тема знаех,че ще отнеса доста критики,но това е нещото в ,което мисля и вярвам.Аз съм човек,който си защитава своите принципи,затова заставам зад всяка една дума,която съм написал в форума ;)

Не е важно какво мислиш в нашия случай и дали ни подкрепяш!Важното е че ти самия не вредиш на себе си...това е важното в случая за тебе самия! ;)
Последна промяна от delqnski47 на 26 юни 2013 16:26, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 26 юни 2013 16:26

b0b1 написа:
джони написа:УМРЯ ЛИ ФУТБОЛА В ЧЕХИЯ,УНГАРИЯ,ГДР КАТО ЗАКРИХА ТАМОШНИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ОТБОРИ?

В Унгария ДА!В ГДР футбола умря, само защото тази държава вече не съществува, но все още има отбори като Динамо Дрезден на пример, а за Чехия по-смешно нещо не бях чел, та Славия Прага все още носи червена петолъчка на емблемата си.А папагал да говори за комунизъм е смешно, та вие веете знаме с емблемата ви от комунизма с червената звезда, какво повече да се коментира...

колко победи имат българските отбори над отбори от унгария последните 20 години-аз си спомням само мачовете срещу мтк и дебрецен,а за чехия въобще да не говорим,те май не са изпускали европейско или световно за разлика от нас с големите комунистически мастодонти

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 26 юни 2013 16:26

джони написа:УМРЯ ЛИ ФУТБОЛА В ЧЕХИЯ,УНГАРИЯ,ГДР КАТО ЗАКРИХА ТАМОШНИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ОТБОРИ?

:lol:
И кои са комунистическите отбори на Чехия, Унгария и ГДР?... :lol:
Въпросът го задава един приятел чех, няма чувство за хумор човека... :lol:
Сега пък се втрещи,защото му казах, че ще махнат червената петолъчка от емблемата на Славия Прага... :lol: Голямо шоу... :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 26 юни 2013 16:27

Обичам Левски написа:
delqnski47 написа:

Преди да пусна тази тема знаех,че ще отнеса доста критики,но това е нещото в ,което мисля и вярвам.Аз съм човек,който си защитава своите принципи,затова заставам зад всяка една дума,която съм написал в форума ;)

На мен ми е през оная работа за вас и вашите мисли, пък биле те и добри. От никой не искам съпричастност, защото аз съм Цесекар, аз съм фен на най-доброто, най-успялото, а вие, гоцето,, враца, ботев и тн., сте просто необходими в целия пъзел за наша слава. Демех, боли ме оная работа дали ще има подуене или ще е ЦСКА- цигов чарк, все идиоти насреща.
Последна промяна от валидол за теб на 26 юни 2013 16:28, променено общо 1 път.
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 26 юни 2013 16:28

Колелото се върти приятели не трябва да се оставяме на шибаните олигарси да се подиграват в любимите ни отбори !

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Re: ТИТАН се оттегля във Вторник, Стоичков 100% собственик

Мнениеот amoros » 26 юни 2013 16:28

Титан много ми приличат по поведение на Дянков пускат нещо в пространството виждат реакциите .На другия ден вече имат коренно различно поведение,отделно двамата собственици си имат отделни версии,за Майкъла да не говорим.

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-83 » 26 юни 2013 16:28

Заради тоя Джони ли е къв е почва да ми става антипатичен Ботев,но знам че той е единствения кретен дето лае.Ония другите ги разбирам,но и там гледам има трезво мислещи .САМО ЦСКА !!!

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 26 юни 2013 16:29

валидол за теб написа:
Обичам Левски написа:
delqnski47 написа:

На мен ми е през оная работа за вас и вашите мисли, пък биле те и добри. От никой не искам съпричастност, защото аз съм Цесекар, аз съм фен на най-доброто, най-успялото, а вие, гоцето,, враца, ботев и тн., сте просто необходими в целия пъзел за наша слава. Демех, боли ме оная работа дали ще има подуене или ще е ЦСКА- цигов чарк, все идиоти насреща.

Поредния пример за един здравомислещ фен на ЦСКА,който си заслужава съдбата

Върни се в “Архив”