Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Re: Спрете гаврата с ЦСКА !!!

Мнениеот валидол за теб » 26 юни 2013 16:17

джони написа:УМРЯ ЛИ ФУТБОЛА В ЧЕХИЯ,УНГАРИЯ,ГДР КАТО ЗАКРИХА ТАМОШНИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ОТБОРИ?

Не. Но и тук като закриха Тракия футбола си е жив, джони.
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Re: ТИТАН се оттегля във Вторник, Стоичков 100% собственик

Мнениеот Червени Воини » 26 юни 2013 16:18

Гърнето:Вторник.Ицо Собственик.Платени дългове.Аз съм АУТ?
Майкъла:Петък.При аматьорите.Платен лиценз.А ГРУПА?

СЪРДИТЕ СТАРЧЕТА...не си ли говорят какво да излъжат пред медийте? :evil:
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 26 юни 2013 16:19

Колеги сериозно ли мислите,че отбор,който е носел успехи на България по времето на комунизма и по-точно Берое,Левски,ЦСКА и Славия са играли без одобрението на комунизма ?

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 26 юни 2013 16:19

джони написа:УМРЯ ЛИ ФУТБОЛА В ЧЕХИЯ,УНГАРИЯ,ГДР КАТО ЗАКРИХА ТАМОШНИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ОТБОРИ?

не
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 26 юни 2013 16:19

В Унгария ДА!В ГДР футбола умря, само защото тази държава вече не съществува, но все още има отбори като Динамо Дрезден на пример, а за Чехия по-смешно нещо не бях чел, та Славия Прага все още носи червена петолъчка на емблемата си.А папагал да говори за комунизъм е смешно, та вие веете знаме с емблемата ви от комунизма с червената звезда, какво повече да се коментира...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 юни 2013 16:20

Обичам Левски написа:Аз като болен фен на Левски ми писна гаврата с една от емблемите на българския футбол.Призовавам феновете на ЦСКА да се обединят и да направят национален протест срещу Титаните.Напред Армейци ние сме с вас !!!

Виж,призивът ти е леко нереален!Тук всеки си пише каквото си иска,защото никой не познава никого и е анонимен!Тук не сме приятели!
Иначе и аз имам приятели левскари,но никога не съм се гаврел на техен гръб!Но затова сме приятели...докато тука едно 90% са шайка зомбирани и самолишили са се от реалния свят хора,които след време и те ще страдат,защото колелото се върти,по принцип!Те го подценяват,но това си е техен проблем!
Затова ти казвам,че призивът ти е невъзможен,но достоен! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Re: Стига толкова мъки!!! Искаме "В" група!!!

Мнениеот валидол за теб » 26 юни 2013 16:20

ihalamadrid написа:
джони написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pDTjywFXASQ[/youtube]

+1912

ЦСКА няма работа на село, ЦСКА е необикновен отбор, затова няма как да ни разберете!?. Най-просто казано, както аз не знам да садя домати, така и вие не знаете кой е Джан Франко Фере. Разбирате само от Ботев и пистициди.
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 26 юни 2013 16:20

Прав е автора на темата мачът Левски-ЦСКА притежава голям заряд.Колкото и да са силни другите отбори не могат да се доближат до тия имена.Формата е временна а класата е вечна.Вижте Монако от втора дивизия се завръща с гръм и трясък само заради името си и традициите/както и заради липсата на данъци :) /.
Последна промяна от amoros на 26 юни 2013 16:23, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 26 юни 2013 16:21

delqnski47 написа:
Обичам Левски написа:Аз като болен фен на Левски ми писна гаврата с една от емблемите на българския футбол.Призовавам феновете на ЦСКА да се обединят и да направят национален протест срещу Титаните.Напред Армейци ние сме с вас !!!

Виж,призивът ти е леко нереален!Тук всеки си пише каквото си иска,защото никой не познава никого и е анонимен!Тук не сме приятели!
Иначе и аз имам приятели левскари,но никога не съм се гаврел на техен гръб!Но затова сме приятели...докато тука едно 90% са шайка зомбирани и самолишили са се от реалния свят хора,които след време и те ще страдат,защото колелото се върти,по принцип!Те го подценяват,но това си е техен проблем!

Именно, колелото се завъртя прекалено бързо и то не във ваша полза! Отвори си темите след злополучния мач със Славия и тогава давай определяния!
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 26 юни 2013 16:22

delqnski47 написа:

Преди да пусна тази тема знаех,че ще отнеса доста критики,но това е нещото в ,което мисля и вярвам.Аз съм човек,който си защитава своите принципи,затова заставам зад всяка една дума,която съм написал в форума ;)

Върни се в “Архив”