Rooster1912 написа:На 11-ти юли ни е домакинството
Мача за Суперкупата е на 10ти на същия стадион???
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Rooster1912 написа:На 11-ти юли ни е домакинството
Ванко_Ултраса написа:Аз не бих се радвал на такова класиране в турнирите.
Ясно е на всеки с повече от две криви гънки в мозъка си, че вредителят на българския футбол "Перуци" използва връзките, си за да участвате в ЕКТ на местото на "голямата чорба".
Искам да ви кажа следното - Боби ви прави мечешка услуга![]()
Като почне първенството ще почнат пак да ви дялкат с голямата балтия и този път няма да можете да гъкнете, точно заради тази услуга на Перуката.
Запомнете ми думите, щото ще се върна пък тук и ще ги коментираме отново!Ревнете ли ще ви каже: " Кво искате ве, нали ви вакарх в турнирите" и сте дотам.
Чудно ми е защо са тези напъни на Мъри и Кривия за турнирите...отбор за Европата ли имате---сложете си сега ръка на сърцето?
Ази ви пожелавам успех и достойно представяне![]()
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
W84me написа:Честито и повече да не лягате на Лудогорец. Иначе браво на Михайлов!
Ясно е на всеки с повече от две криви гънки в мозъка си, че вредителят на българския футбол "Перуци" използва връзките, си за да участвате в ЕКТ на местото на "голямата чорба".
Като почне първенството ще почнат пак да ви дялкат с голямата балтия и този път няма да можете да гъкнете, точно заради тази услуга на Перуката.
Запомнете ми думите, щото ще се върна пък тук и ще ги коментираме отново!Ревнете ли ще ви каже: " Кво искате ве, нали ви вакарх в турнирите" и сте дотам.
Чудно ми е защо са тези напъни на Мъри и Кривия за турнирите...отбор за Европата ли имате---сложете си сега ръка на сърцето?
Dexter Lord написа:Друго да те питам - нали бяхме на 3 години, а ще играем в евротурнирите.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта