Ганчев: Единственото ми условие бе ЦСКА да започне на чисто

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Re: Ганчев: Единственото ми условие бе ЦСКА да започне на чисто

Мнениеот Hrabar » 26 юни 2013 13:44

mistreated написа:
Hrabar написа:
mistreated написа:
Hrabar написа:Не милиони, боклуците не заслужават и 2 лева с които да се покрият техните дългове. Много е прав Гриша Ганчев.

Добре, причината за невзимането на дружеството на Титан я разбрахме. Защо обаче излъга и за другото? Защо не иска клубът да започне на чисто, било то във В група, Б група или А група с друг лиценз?

Как така не иска? Някой ни спира ли? Гриша Ганчев ни спира да започнем от В група ли? Не можем да започнем от В група защото титаните до последно ще ни душат.

Нещо не ме разбираш май. Нали искал клуба "на чисто". Защо не взе лиценза на Етрополе или Нафтата, или не прехвърли Литекс в София, както беше решил да прави? Какво общо с този провал имат Титан?

Стига с тия лицензи бе. Подават ви кукичка и захапвате. Не ни трябва чужд лиценз и въобще стига сте я дъвкали тази дъвка. А на въпроса "Какво общо с този провал имат с Титан" въобще нямам намерение да отговарям.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 юни 2013 13:44

minchev_1951 написа:
Калигула написа:Това е невъзможно! Цялата история на ЦСКА е пропита с мръсотия ,че трябва векове да минат за да започне на чисто. :mrgreen:

............................................

Как за Италия /Ювентус, Милан/ и Шотландия /Глазгоу Рейнджърс/ беше възможно, а за българския ЦСКА е невъзможно??? :roll: Стига вече с тези циркове!

С Милан пък какво е ставало, та ги намесваш.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 26 юни 2013 13:48

Hrabar написа:
patron написа:ГГ ни предаде два пъти за една година, а предатели в ЦСКА нещем, имаме си достатъчно гробокопачи в момента!

По-малоумно мнение няма! С какво те е предал Гриша Ганчев? Че не иска да се занимава с титаничните боклуци ли?

Малоумният май си ти в случаят! Как се занимаваше с тях досега като ги знае какви боклуци са? Джуджето се изгаври с всички червени фенове като абдикира от ЦСКА един ден след като клубът се отказа от участие в Европа именно за да стане възможно едно сливане и клубът да започне на чисто! ПРЕДАТЕЛ!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 26 юни 2013 13:48

minchev_1951 написа:
Калигула написа:Това е невъзможно! Цялата история на ЦСКА е пропита с мръсотия ,че трябва векове да минат за да започне на чисто. :mrgreen:

............................................

Как за Италия /Ювентус, Милан/ и Шотландия /Глазгоу Рейнджърс/ беше възможно, а за българския ЦСКА е невъзможно??? :roll: Стига вече с тези циркове!

А помните ли Фиорентина как започна от Серия Ц2 :roll:

The year 2001 heralded major changes for Fiorentina, as the terrible state of the club's finances was revealed: they were unable to pay wages and had debts of around USD 50 million. This form of bankruptcy (sports companies cannot exactly fail in this way in Italy, but they can suffer a similar procedure) meant that the club was refused a place in Serie B for the 2002–03 season, and as a result effectively ceased to exist.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 26 юни 2013 13:49

Храбър, боклуците изиграха театро с Дришата. Не схващаш ли цирка, който ни спретнаха?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 26 юни 2013 13:51

Някой може ли да ми обясни защо ЦСКА не взе лиценза на Литекс както се предвиждаше в началото?Тогава говореха,че сегашното дружество ЦСКА ще фалира,а Литекс ще се преименува на ЦСКА и ще се премести да играе в София.Каква е причината това да не стане-да не са искали някакъв дял в новото дружество и Титаните?Крайно време е някой да излезе и каже истината,а не само празни приказки.

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 26 юни 2013 13:52

Red Warrior написа:Храбър, боклуците изиграха театро с Дришата. Не схващаш ли цирка, който ни спретнаха?

Такъв цирк ни спретнаха, че тепърва ще има да осъзнаваме какво се случи, а лицензгейт направо бледнее в случаят!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 юни 2013 13:55

Hrabar написа:Стига с тия лицензи бе. Подават ви кукичка и захапвате. Не ни трябва чужд лиценз и въобще стига сте я дъвкали тази дъвка. А на въпроса "Какво общо с този провал имат с Титан" въобще нямам намерение да отговарям.

Шшш, я по-спокойно бе! С чий лиценз ще играеш във В група, като не ти трябва чужд. Какво си се разпенил тука. От Б окръжна ли искаш да почваме?
Ганчев излъга всички червени фенове, че ще ни оттърве от Титан. Спри да пишеш глупости, а помисли малко.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 26 юни 2013 13:55

patron написа:
Hrabar написа:
patron написа:ГГ ни предаде два пъти за една година, а предатели в ЦСКА нещем, имаме си достатъчно гробокопачи в момента!

По-малоумно мнение няма! С какво те е предал Гриша Ганчев? Че не иска да се занимава с титаничните боклуци ли?

Малоумният май си ти в случаят! Как се занимаваше с тях досега като ги знае какви боклуци са? Джуджето се изгаври с всички червени фенове като абдикира от ЦСКА един ден след като клубът се отказа от участие в Европа именно за да стане възможно едно сливане и клубът да започне на чисто! ПРЕДАТЕЛ!

Не съм казвал, че си малоумен, а че мнението ти е малоумно, затова не ме обиждай. ЦСКА нямаше място в ЕКТ, просто защото в момонета нямаме място там. Няма как Ганчев да абдикира от ЦСКА, НИКОГА НЕ Е ИДВАЛ!

Тези които абдикираха от ЦСКА са Праховеца и Гърнето. Тиквата закри ДЮШ онези мълчаха като путки и лапаха концесии. Закри ни целият спорт, онези пак мълчаха и лапаха концесии.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 26 юни 2013 13:56

James Beattie написа:А помните ли Фиорентина как започна от Серия Ц2 :roll:

The year 2001 heralded major changes for Fiorentina, as the terrible state of the club's finances was revealed: they were unable to pay wages and had debts of around USD 50 million. This form of bankruptcy (sports companies cannot exactly fail in this way in Italy, but they can suffer a similar procedure) meant that the club was refused a place in Serie B for the 2002–03 season, and as a result effectively ceased to exist.

Фиорентина може и да са започнали, но те не са хЪризмЪтЪ, не са маркЪтЪ ЦСКА :!:

Върни се в “ЦСКА”