В опит да проправи пътя на “Ботев” (Пловдив) към Лига Европа , БФС посегна на лиценза на ЦСКА . Как се дава лиценз за Европа и след 2 седмици ще си го взимаш?Така ЦСКА го грози 5 години наказание а , иначе е 1.Подмазва ли се Перуката на Ботев или пари е взел -това е въпроса .С това решение , вече си има богословията(и парите) и на Ботев и може да е спокоен за поста си години напред.
Друг е въпроса дали изобщо трябва да е даван лиценз не съм специалист.Ама нещо пак стана мътна и кървава и корумпирана , в слугинаж на монополите- такава е всъщност и Държавата ни.
п.с. Не защитавам нито Титан ,нито никой -те направиха така че всеки да може да се гаври с отбора ЦСКА!
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- venelin1984
- Контакти:
-
- Контакти:
Re: В суматохата около ЦСКА и БФС реши да се изгаври.!
ЧовекО, тия врътки където си ги правите тука, няма как да не останат незабелязани. С това N3 ви видя цял свят и сега Уефа ще ви го набият доволно.
ЛЕВСКИ СОФИЯ - НАЧИН НА ЖИВОТ
venelin1984 написа:В опит да проправи пътя на “Ботев” (Пловдив) към Лига Европа , БФС посегна на лиценза на ЦСКА . Как се дава лиценз за Европа и след 2 седмици ще си го взимаш?Така ЦСКА го грози 5 години наказание а , иначе е 1.Подмазва ли се Перуката на Ботев или пари е взел -това е въпроса .С това решение , вече си има богословията(и парите) и на Ботев и може да е спокоен за поста си години напред.
Друг е въпроса дали изобщо трябва да е даван лиценз не съм специалист.Ама нещо пак стана мътна и кървава и корумпирана , в слугинаж на монополите- такава е всъщност и Държавата ни.
п.с. Не защитавам нито Титан ,нито никой -те направиха така че всеки да може да се гаври с отбора ЦСКА!
А дано. Отнемането на лицензо на АД-то на праховеца и гърнето ще е много голяма крачка напред във възраждането на ЦСКА!
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
Авторе, къде пише че ви взимат лиценза?
Ако съдбата ти е обърнала гръб, просто я изчакай да се наведе.....
- shotgun blues
- Контакти:
Е кво е виновен Перукан ? Той се опита да замаже положението и да може Ботев ПД да играе в ЕВРОПА ,а не да оставаме с 3 отбора и да стигнем дъното
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
-
- Контакти:
shotgun blues написа:Е кво е виновен Перукан ? Той се опита да замаже положението и да може Ботев ПД да играе в ЕВРОПА ,а не да оставаме с 3 отбора и да стигнем дъното
+1
Това го написах още вчера, но журналистчетата са много глупави и не загряха. 

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
- arekusanderu
- Контакти:
1.9.1.4 написа:Ми то освен за гавра тоя отбор за друго не става. Станахте за смях на всичкиКво стана с червената хегемония, с говеждия страх от кюрда и Дриша Ганчев, с годините доминация, ко се случи господа красноармейци?
Пак ще ви тормозим,бъди сигурен господинчо,или другарче пощаджия.

FORZA CESENA !!!
venelin1984 написа:В опит да проправи пътя на “Ботев” (Пловдив) към Лига Европа , БФС посегна на лиценза на ЦСКА . Как се дава лиценз за Европа и след 2 седмици ще си го взимаш?Така ЦСКА го грози 5 години наказание а , иначе е 1.Подмазва ли се Перуката на Ботев или пари е взел -това е въпроса .С това решение , вече си има богословията(и парите) и на Ботев и може да е спокоен за поста си години напред.
Е няма такава наглост, злоба, безочие, лицемерие и тъпанарщина. Това само фен на ЦСКА може да го каже...След като ЦСКА взе парите от Цв. Вас., за да продаде мястото си в Европа, сега да обвиняваш БФС, е рамносилно на слабоумие.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
shotgun blues написа:Е кво е виновен Перукан ? Той се опита да замаже положението и да може Ботев ПД да играе в ЕВРОПА ,а не да оставаме с 3 отбора и да стигнем дъното
БФС са ясни! Не е ясно само колко ще налапа Перукан от КТБ!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!