Уникално много ми е кеф, вкл. и от журналистическите напъни

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

urkoto

Уникално много ми е кеф, вкл. и от журналистическите напъни

Мнениеот urkoto » 26 юни 2013 08:39

След като се разбра, че Гришата всъщност много фино финтира франкенщайна с петолъчката, нещата придобиха коренно различни измерения.
Сега журналистите реват като хималайкси мечки, търсели Гришата, нямал право така да се държи с феновете на копикет-а от Москва.
Въпросните четирибуквени фенчета пък реват и те на умряло, Гришата ги бил предал, щял да види какво щяло да му се случи.
Стоичков пък ходи като препикано мушкато, този гнусен предателски плъх.

И на всичкото това, аз и другите оранжеви стоим и с усмивка налице кимаме ясно и отсечено, изключително доволни от развоя на ситуацията. Не толкова дето Гришата остава при нас, футбол е имало и ще има и след него, а поради изключителната ирония на съдбата, която за пореден път доказа, че си знае работата. Единия се кле във вярност и обясняваше как щял да сглобява шампионски отбор в Ловеч и само 2 дни след това замина за София, другите пък преди няколко години искаха да събарят стадиона като коронясахме Левски, сега са готови да се наведат доземи пред "микренското джудже", "наркомана" и "шанаджията", който изведнъж се превърна в "добре облечен бизнесмен".

Истината, червени другари е, че в момента ситуацията е с вашите камъни по вашата куха квадратна комунистическа чутура. Готови бяхте да закриете и обезобразите не един, а ДВА отбора - Литекс и Етрополе - които общо на България в последните 5 години са дали толкова национали, колкото хора не са ви минали през селекциите. И това само и само в името на това да спасите марката, историята и ПАТЕНТА, иначе казано отново да минете метър след пословичните ви и нечувани в съвременната футболна история машинации, лъжи и шикалкавене, от което цяла футболна България е пропищяла. В крайна сметка обаче това НЕ ХВАНА ДИКИШ.

Просто наглостта ви няма граници. Готови сте да се нагъзите и на Ким Чен Ун само и само да спаси посмешището, което представлява вашия отбор. Това последното го казвам във връзка с някакви мнения които четох на червени болни мозъци призоваващи за КОНТРА-ПРОТЕСТИ срещу протестите, че да можел Гришата да дойде :| :| :|

Истината е, че чак сега разбрах защо левскарите пеят песните, които пеят срещу вас, както и защо ви мразят и в червата. Просто нямате и капка морал :|
Затова, братя и сестри, призовавам ви в днешния ден да вдигнем тежки чаши в наздравица за българския спорт. За него има надежда, щом и последната отломка комунизъм изглежда да е на едно леко побутване от падането в пропастта на историята. Е, аз предлагам да не я бутаме, а с мощна засилка да и играем един брутален шут в задните части - да покажем за последен път какво мислим за "носителя на социалистическия дух и морал" :idea:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Re: Уникално много ми е кеф, вкл. и от журналистическите напъни

Мнениеот 1palq4o1 » 26 юни 2013 08:50

Аз съм "ЗА" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 26 юни 2013 08:51

"франкенщайна с петолъчката " :lol: От сутринта ли си започнал да пиеш ..... :?: Пичове малко спокойствие си дайте, всеки ден по 20 теми за ЦСКА, клавиатурата ви се изтърка от писане на глупости ;)

di4o
Контакти:

Мнениеот di4o » 26 юни 2013 08:57

Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци! :evil:
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 26 юни 2013 08:58

Empty написа:"франкенщайна с петолъчката " :lol: От сутринта ли си започнал да пиеш ..... :?: Пичове малко спокойствие си дайте, всеки ден по 20 теми за ЦСКА, клавиатурата ви се изтърка от писане на глупости ;)

Това не е тема за цуцека,а за Литекс и по-специално за настроенията сред феновете им след събитията с вашата трупа.
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

terrorist
Контакти:

Мнениеот terrorist » 26 юни 2013 09:00

До автора, селяндур точно вие ли ще говорите за франкенщайн

urkoto

Мнениеот urkoto » 26 юни 2013 09:02

terrorist написа:До автора, селяндур точно вие ли ще говорите за франкенщайн

Синко, аз си обичам отбора. Нашия отбор никога по никакъв начин не е крал футболисти, не е фалирал други клубове (Ботев, Пирин...) и не се е мъчил да краде лицензи.
Напротив, когато се разбра каква хватка ни се готви и че ще вземаме друг лиценз, бяхме негативно настроени към тоя факт. За разлика от вас, които за да удължите агонията на българския футбол чрез удължаване на съществуването на силвола на КПСС-БК дружата бяхте готови да убиете не един, а ДВА отбора!!!
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 26 юни 2013 09:11

urkoto написа:След като се разбра, че Гришата всъщност много фино финтира франкенщайна с петолъчката, нещата придобиха коренно различни измерения.
Сега журналистите реват като хималайкси мечки, търсели Гришата, нямал право така да се държи с феновете на копикет-а от Москва.
Въпросните четирибуквени фенчета пък реват и те на умряло, Гришата ги бил предал, щял да види какво щяло да му се случи.
Стоичков пък ходи като препикано мушкато, този гнусен предателски плъх.

И на всичкото това, аз и другите оранжеви стоим и с усмивка налице кимаме ясно и отсечено, изключително доволни от развоя на ситуацията. Не толкова дето Гришата остава при нас, футбол е имало и ще има и след него, а поради изключителната ирония на съдбата, която за пореден път доказа, че си знае работата. Единия се кле във вярност и обясняваше как щял да сглобява шампионски отбор в Ловеч и само 2 дни след това замина за София, другите пък преди няколко години искаха да събарят стадиона като коронясахме Левски, сега са готови да се наведат доземи пред "микренското джудже", "наркомана" и "шанаджията", който изведнъж се превърна в "добре облечен бизнесмен".

Истината, червени другари е, че в момента ситуацията е с вашите камъни по вашата куха квадратна комунистическа чутура. Готови бяхте да закриете и обезобразите не един, а ДВА отбора - Литекс и Етрополе - които общо на България в последните 5 години са дали толкова национали, колкото хора не са ви минали през селекциите. И това само и само в името на това да спасите марката, историята и ПАТЕНТА, иначе казано отново да минете метър след пословичните ви и нечувани в съвременната футболна история машинации, лъжи и шикалкавене, от което цяла футболна България е пропищяла. В крайна сметка обаче това НЕ ХВАНА ДИКИШ.

Просто наглостта ви няма граници. Готови сте да се нагъзите и на Ким Чен Ун само и само да спаси посмешището, което представлява вашия отбор. Това последното го казвам във връзка с някакви мнения които четох на червени болни мозъци призоваващи за КОНТРА-ПРОТЕСТИ срещу протестите, че да можел Гришата да дойде :| :| :|

Истината е, че чак сега разбрах защо левскарите пеят песните, които пеят срещу вас, както и защо ви мразят и в червата. Просто нямате и капка морал :|
Затова, братя и сестри, призовавам ви в днешния ден да вдигнем тежки чаши в наздравица за българския спорт. За него има надежда, щом и последната отломка комунизъм изглежда да е на едно леко побутване от падането в пропастта на историята. Е, аз предлагам да не я бутаме, а с мощна засилка да и играем един брутален шут в задните части - да покажем за последен път какво мислим за "носителя на социалистическия дух и морал" :idea:

Много якооооо :mrgreen: , ама подчертаното най-много ме кефи!!!
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
deepblue
Контакти:

Мнениеот deepblue » 26 юни 2013 09:13

Добре! Браво на автора! Много точно, съдържателно и остроумно обобщение.

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 26 юни 2013 09:15

Истината блесна с пълна сила ! Чорбарите бяха готови да унищожат всичко и всеки само и само да продължи нещастното съществуване на червения отбор. Нямам търпение и Доктора да ги остави днес и един по един мишките ще започнат да бягат от потъващия кораб !
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Върни се в “Литекс”