BEROE_StZ написа:Успех в ЛЕ!
Къде ще играете домакинските мачове в ЛЕ?
Най-вероятно в Бургас.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
BEROE_StZ написа:Успех в ЛЕ!
Къде ще играете домакинските мачове в ЛЕ?
LionelMessi1985 написа:Честито на "Ботев"! Не са ми най-симпатичният отбор, но със сигурност е по-добре да представят България, отколкото да бяхме останали само с два отбора в турнира заради простотиите на ЦСКА. Евала и на Михайлов! Може да е всякакъв, но според мен този успех се дължи почти изцяло на него. Ако не беше в изпълкома на УЕФА, досега да са ни записали 2 служебни загуби на сметката на ЦСКА и въобще нямаше да се занимават там с №3 на жребия, па камо ли след това да вкарват нов отбор по спешност! Тва си е хамалогия - лицензионни документи, картотеки (след изтекъл срок) и т. н. Толкоз изключения за един български отбор?! Ако не беше Михайлов, никога!
ЦСКА _завинаги написа:Ще играете, но рано ще отпаднете, защото не сте си извоювали това място с игра!
Noctambulist76 написа:ЦСКА _завинаги написа:Ще играете, но рано ще отпаднете, защото не сте си извоювали това място с игра!
Логиката ти е желязна. Като един титан си......
Rooster1912 написа:Аз присъствах на мача и имам спомени все едно бе вчера
Parmalat написа:Успех на Ботев.Никакво подценяване и пределно самораздаване в двата мача.Както казах Астана ще е по-трудния отбор от Жрински Мостар.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта