napred_trizvezdni_1948 написа:riff написа:Gesha1986 написа:napred_trizvezdni_1948 написа:От утре може да сме аут и от А група, не само от Европа до тук ни докара малоумното и некадърно управление и на други не само на титан /те просто бяха черешката/, незнам какво да мисля вече новините за ЦСКА стават все по-черни с всеки изминал ден и час и вече нищо хубаво не очаквам да се случи, утре чакам поредната лоша новина и това е, не се надявам на нищо вече всички варианти се изчерпаха. Накрая се убеждавам че е най-правилно колкото и да не ни се иска, да си почнем от окръжните групи на чисто, без никакви обединения, ще изгубим няколко години в които да си обиграем собствени играчи, които да бъдат конкурентни на водещите отбори в А група и без това най-вероятно ще ни накажат да не играем в Европа 1-2 години, така че единственото което ще изгубим, ако направим така са дълговете и негативните неща около любимия клуб. Ще спечелим това че ще си върнем нашия ЦСКА без дългове, без титанаджий, отбор изграден от наши играчи без нджонговци и други подобни урковци и т.н. В такава обстановка много п-лесно ще се намери и финансов благодетел и много спонсори покрай него. И не на последно място, отборът ще спечели уважение и ще се гледа с друго око след време.
Ако оставим нещата както са сега ..... кръговрата ще продължи, простотиите също ! На мен лично ми писна, колкото по-рано стане тази промяна толкова по-добре, защото годините си минават, дълговете се трупат и стават по-големи, а ЦСКА се превръща с всеки един изминал ден в една изтривалка на БФС, клубове, институции и медии !
поздрави от мен!
1-вия нормално мислещ фен на ЦСКА в този форум
спокойно на там отиват нещата ,след време отново ще има оспорвани дербита
кои сте вие , които ще продължите, къде ще играете, пак ще трябват пари, дори да са малко, кой ще играе, колко вреем ще играете в А -окръжна, кой ви обеща че ще мръднете от там
Защо, какъв е проблема да не мръднем и да не се върнем до 3-4 години? Ти Рейнджърс гледаш ли ги как стъпка по-стъпка си вървят към завръщане? Много ви се иска сини госпожички да ни няма, но няма да ви огрее, все ще сме ви в устите и все повече ще се интересувате от нас отколкото от куция ви о(т)бор Щампиони.
няма отбор който да се преебе да ви даде лиценза си като знае цяла България че не си плащате