Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: Бойко Борисов подаде оставка на 11 ден ....а БСП

Мнениеот za nas e toj religiq » 25 юни 2013 23:21

dunavfc написа:Ама как да разбереш логика,след като не разбираш,че хората на улицата НЕ ИСКАТ ГЕРБ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Как да разбереш логиката,след като смяташ,че ако има нови избори,резултатите ще са същите !????
Що просто не кажеш,че подкрепяш правителството на БСП и не искаш да си подава оставката,защото ти харесва ?

Добре де , ти ли се правиш на глупав или се опитваш мен да изкараш такъв :lol: Кажи ми като не искат герб , кой искат тогава , мен ли :lol: Или имате някакъв скрит жокер :?

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 25 юни 2013 23:24

Ти сега,какво се опитваш да оспориш,не мога да разбера ? Според теб,хората от протестите искат ГЕРБ ? Ще ти подскажа,искат ново дясно..Това,че в твоята глава се въртят други варианти си е твой проблем...

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 25 юни 2013 23:30

dunavfc написа:Ти сега,какво се опитваш да оспориш,не мога да разбера ? Според теб,хората от протестите искат ГЕРБ ? Ще ти подскажа,искат ново дясно..Това,че в твоята глава се въртят други варианти си е твой проблем...

Остави го, няма да те разбере, те не разбират нещо, което не е казано от другаря Кутев.
...
Е какво, като е ГЕРБ?
Ще бъде ГЕРБ, дакото се появи ДРУГ, който да докаже, че може да бие на избори комунистите, тогава ще сменим политическия субект, засега е ГЕРБ!
Ако имаше нормален ляв субект в българската политика, този въпрос въобще нямаше да стои, сега обаче е на дневен ред.
ИЗЧЕЗВА БСП и всичко в държавата става нормално - това е проблема 23 години, всички други се смениха само те са ВЕЗДЕСЪЩИТЕ РАЗСИПНИЦИ, КОИТО ПАК ПРЕТЕНДИРАТ, ЧЕ МОГАТ НАЙ-ДОБРЕ ДА РАЗСИПЯТ БЪЛГАРИЯ - ТОВА ГО ЗНАЕМ ВСИЧКИ!
...
Днес поредния гаф на това правителство - транспортния министър натопил еврокомисар и сега трябва да се извинява за лъжа, а най-добре оставка да подава, че в Европа няма да го погледнат - ЧЕРВЕН ЦЪРВУЛ!

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Мнениеот Samoyl » 25 юни 2013 23:31

batmanlevski написа:че защо да го правят,БСП са подкрепяни от болшинтсвото от народа,а жалката хайка на ГРОБ от проституиращи пред парламента дето ходят да крякат за по 40 лв. нека не са замозаблуждават ,че ще постигнат нещо и ще помогнат на онези бандити да се върнат на власт

Ти си силно объркан човек.А ако ни наричаш проституиращи за по 40 лева ...... просто ще ти препоръчам да излезеш от пещерата в която живееш и да видиш заобикалящия те свят.Може да видиш интересни работи !?

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 25 юни 2013 23:32

dunavfc написа:Ти сега,какво се опитваш да оспориш,не мога да разбера ? Според теб,хората от протестите искат ГЕРБ ? Ще ти подскажа,искат ново дясно..Това,че в твоята глава се въртят други варианти си е твой проблем...

И какво е това ново дясно бе момче ? Кои са тия "НОВИ ДЕСНИ" , къде са ? Дай да ги видим ? Или са пак същите тия които , се изредиха в последните 20 години :? Ако беше левскар , да ти кажа че си ограничено говедо ! Ама уж не си , толкова ли не ти идва на ум , че народа няма зад кой да застане ? Аз зад стари муцуни в "ново дясно" не заставам ! Как по просто да ти го обясня :?:

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 25 юни 2013 23:34

Червените,дори не разбират,какъв потенциал има по принцип лявата идея в момента. В тая криза и тая бедност,ако има една силна лява партия,ще разбие и ББ и Костов и всичко друго...Радващото е,че толкова интелигентни леви няма и засега,това не се осъществява ;)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 25 юни 2013 23:36

za nas e toj religiq написа:

И какво е това ново дясно бе момче ? Кои са тия "НОВИ ДЕСНИ" , къде са ? Дай да ги видим ? Или са пак същите тия които , се изредиха в последните 20 години :? Ако беше левскар , да ти кажа че си ограничено говедо ! Ама уж не си , толкова ли не ти идва на ум , че народа няма зад кой да застане ? Аз зад стари муцуни в "ново дясно" не заставам ! Как по просто да ти го обясня :?:

Продължаваш да искаш от мен,обяснения,които изобщо не касаят темата !!! Питаш ме въпроси,аз ти отговарям,ти обръщаш друга тема,какво искаш :shock:
Питаш ме каква е алтернативата,аз ти казвам,не си доволен...Питаш ме,какво искат протестиращите,отговарям ти,пак не си доволен.....Не знам...

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 25 юни 2013 23:38

ivaka написа:

Остави го, няма да те разбере, те не разбират нещо, което не е казано от другаря Кутев.
...
Е какво, като е ГЕРБ?
Ще бъде ГЕРБ, дакото се появи ДРУГ, който да докаже, че може да бие на избори комунистите, тогава ще сменим политическия субект, засега е ГЕРБ!
Ако имаше нормален ляв субект в българската политика, този въпрос въобще нямаше да стои, сега обаче е на дневен ред.
ИЗЧЕЗВА БСП и всичко в държавата става нормално - това е проблема 23 години, всички други се смениха само те са ВЕЗДЕСЪЩИТЕ РАЗСИПНИЦИ, КОИТО ПАК ПРЕТЕНДИРАТ, ЧЕ МОГАТ НАЙ-ДОБРЕ ДА РАЗСИПЯТ БЪЛГАРИЯ - ТОВА ГО ЗНАЕМ ВСИЧКИ!
...
Днес поредния гаф на това правителство - транспортния министър натопил еврокомисар и сега трябва да се извинява за лъжа, а най-добре оставка да подава, че в Европа няма да го погледнат - ЧЕРВЕН ЦЪРВУЛ!

Да те питам , като ти пречат комунистите защо ГЕРБ ,НДСВ и СДС не направиха така че да изчезнат :? Защо народа не ги избира втори мандат , трети :? Толкова ли не можете да схванете че всички идват за да лапат :shock:

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 25 юни 2013 23:39

dunavfc написа:
za nas e toj religiq написа:

Продължаваш да искаш от мен,обяснения,които изобщо не касаят темата !!! Питаш ме въпроси,аз ти отговарям,ти обръщаш друга тема,какво искаш :shock:
Питаш ме каква е алтернативата,аз ти казвам,не си доволен...Питаш ме,какво искат протестиращите,отговарям ти,пак не си доволен.....Не знам...

И какво точно ми каза че още съм в недоумение :lol: Поне на един въпрос да ми беше отговорил :lol:

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 25 юни 2013 23:40

БСП-то никога няма да дадат властта, маскарите червени... :evil: Уж искат да сме европейци, а защо не се държат като такива? Ако това беше в Германия, Италия или някъде другаде, на втория час щяха да са си дали оставките...
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Върни се в “Архив”