Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Бойко Борисов подаде оставка на 11 ден ....а БСП

Мнениеот Синьо сърце » 25 юни 2013 23:01

GOLEADOR написа:@Синьо сърце
Тук не става въпрос за бройка а за морал.Дали протестиращите са 5 000 или 50 000 няма значение,морал с бройка не се бори.Апостолите да не би да са били хиляди?А обърнаха света и то защото имат кауза и морал.Едни други събираха хиляди на шествия , но са аут от историята точно защото им липсваше морал.И сегашното правителство ще си отиде по същите причини.Това е положението.

С доводите ти съм съгласен. Но не и с изводите. Морал в нашата политика никога не е имало. И надали скоро ще има. Сегашното правителство естествено ще си отиде, но не сега. Не и когато ГЕРБ го иска, а когато България го иска. А до това сме още далече. Не знам дали правиш разликата.
[offtopic]Съжалявам за ЦСКА и нещата там, но това е положението. От години ви говорех за това, но не вярвахте.[/offtopic]
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 25 юни 2013 23:03

dunavfc написа:
Тук не става въпрос за бройка а за морал.Дали протестиращите са 5 000 или 50 000 няма значение,морал с бройка не се бори.Апостолите да не би да са били хиляди?А обърнаха света и то защото имат кауза и морал.Едни други събираха хиляди на шествия , но са аут от историята точно защото им липсваше морал.И сегашното правителство ще си отиде по същите причини.Това е положението.

+1
По точно не може да се каже,а примера с Апостолите е повече от красноречив. Но за хора,без ценностна система,такива работи не са важни...
Представям си как трябваше да действат В.Левски и неговите съмишленици,ако чакаха,такива като Бай Ганьо да им определя битието....
Ще излезе някой като Фифито и ще ти каже,че му е по-хубаво да живее под диктовката на Османската Империя пред това да го,управляват крадливи и непочтени българи,въпреки,че ще бъде независим и свободен...

Абе охлюв ! Не ми говори за ценностна система ! Дори под робството на Османската империя , в големи периоди Българите са се чувствали по свободни и независими от сега ! Каква ценностна система имаш , като са те изкривили до неузнаваемост :x

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 25 юни 2013 23:05

za nas e toj religiq написа:
dunavfc написа:
za nas e toj religiq написа: :lol: Има гугъл провери ! То и за предните се разчуваше като паднеха от власт ;)
Не да не го сменяме , а да го сменим с алтернатива :!: А не да махнем тия , пък да се върнат старите ??? Това с какво граничи ?

Дам,особено за Мултигруп и Орион,само,като падаха се чуваше....
След като всички според теб са мърши,аз не виждам,какъв е проблема да ги сменяме постоянно ? Можеш ли да кажеш,честна мъжка дума,че ако ГЕРБ бяха на власт,щеше да си против тяхната оставка,защото и друг да дойде пак ще е същото ?

За разлика от теб , аз помня всички тези правителства ! И когато съм оставал излъган ( 3 пъти , защото четвъртия не гласувах за спечелилите ), никога не съм искал някое от тях ДА СЕ ВРЪЩА ! Така че си спести думичките морал , чест и т.н. ! Когато се появи ясна алтернатива , тогава ще изляза за да викам против тия ! Сега просто е безпредметно !

Аз,не разбрах,как пък прецени,че аз не ги помня :roll: А осъзнаваш ли,че ако на теб ти е безпредметно за други не е,така че не мога да разбера,какви са ти претенциите ? Хем ти е все едно,хем имаш против,протестите,казах ти логиката ти е ....

ainshtain1
Контакти:

Мнениеот ainshtain1 » 25 юни 2013 23:05

dunavfc написа:

+1
По точно не може да се каже,а примера с Апостолите е повече от красноречив. Но за хора,без ценностна система,такива работи не са важни...
Представям си как трябваше да действат В.Левски и неговите съмишленици,ако чакаха,такива като Бай Ганьо да им определя битието....
Ще излезе някой като Фифито и ще ти каже,че му е по-хубаво да живее под диктовката на Османската Империя пред това да го,управляват крадливи и непочтени българи,въпреки,че ще бъде независим и свободен...

стига с този морал бе 4 години ебане устата си не отворихте можеби защото беше пълна със салама на бойко сега изведнъж големи маоралисти станахте а тоя салам явно толкова ви се услади че искате още. П.П би трябвало да ви е срам да говорите за вaсил левски който искаше единен народ а вие всеки ден плюете по цигани и турци

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 25 юни 2013 23:06

za nas e toj religiq написа:Абе охлюв ! Не ми говори за ценностна система ! Дори под робството на Османската империя , в големи периоди Българите са се чувствали по свободни и независими от сега ! Каква ценностна система имаш , като са те изкривили до неузнаваемост :x

Ти нямаш такава,защо си прехвърляш вината върху мен ? Приеми просто,че с годините си се поразвалил ;) Аргументите ти с които излизаш срещу протестите ти говори достатъчно...

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 25 юни 2013 23:08

ainshtain1 написа:
dunavfc написа:

+1

стига с този морал бе 4 години ****е устата си не отворихте можеби защото беше пълна със салама на бойко сега изведнъж големи маоралисти станахте а тоя салам явно толкова ви се услади че искате още. П.П би трябвало да ви е срам да говорите за вaсил левски който искаше единен народ а вие всеки ден плюете по цигани и турци

Как човек регистриран на 25 юни,може да твърди,какво сме яли или не :roll: Или си говорим наизуст ? Плюем върху турците и циганите,ох боже...
Само ще ти кажа,че това,което е казал В.Левски съм го написал,преди няколко поста,можеш да провериш лесно...

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 25 юни 2013 23:11

dunavfc написа:
za nas e toj religiq написа:
dunavfc написа:
za nas e toj religiq написа: :lol: Има гугъл провери ! То и за предните се разчуваше като паднеха от власт ;)
Не да не го сменяме , а да го сменим с алтернатива :!: А не да махнем тия , пък да се върнат старите ??? Това с какво граничи ?

Дам,особено за Мултигруп и Орион,само,като падаха се чуваше....
След като всички според теб са мърши,аз не виждам,какъв е проблема да ги сменяме постоянно ? Можеш ли да кажеш,честна мъжка дума,че ако ГЕРБ бяха на власт,щеше да си против тяхната оставка,защото и друг да дойде пак ще е същото ?

За разлика от теб , аз помня всички тези правителства ! И когато съм оставал излъган ( 3 пъти , защото четвъртия не гласувах за спечелилите ), никога не съм искал някое от тях ДА СЕ ВРЪЩА ! Така че си спести думичките морал , чест и т.н. ! Когато се появи ясна алтернатива , тогава ще изляза за да викам против тия ! Сега просто е безпредметно !

Аз,не разбрах,как пък прецени,че аз не ги помня :roll: А осъзнаваш ли,че ако на теб ти е безпредметно за други не е,така че не мога да разбера,какви са ти претенциите ? Хем ти е все едно,хем имаш против,протестите,казах ти логиката ти е ....

Не твоята логика е .............. :!: :?: Каква е ползата държавата да продължава да лети в пропастта , само за да сменим едните курви с други ? Ти ми обясни като имаш ЛОГИКА :?:

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 25 юни 2013 23:13

Ама как да разбереш логика,след като не разбираш,че хората на улицата НЕ ИСКАТ ГЕРБ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Как да разбереш логиката,след като смяташ,че ако има нови избори,резултатите ще са същите !????
Що просто не кажеш,че подкрепяш правителството на БСП и не искаш да си подава оставката,защото ти харесва ?

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 25 юни 2013 23:17

dunavfc написа:
za nas e toj religiq написа:Абе охлюв ! Не ми говори за ценностна система ! Дори под робството на Османската империя , в големи периоди Българите са се чувствали по свободни и независими от сега ! Каква ценностна система имаш , като са те изкривили до неузнаваемост :x

Ти нямаш такава,защо си прехвърляш вината върху мен ? Приеми просто,че с годините си се поразвалил ;) Аргументите ти с които излизаш срещу протестите ти говори достатъчно...

Дай конкретни мотиви ЗАЩО това правителство трябва да подава оставка ?
Ако успееш да се аргументираш приемам че нямам ценностна система :lol:
Не прехвърлям никаква вина :lol: Просто разсъждаваш като пъпчив пубер и леко ме изнервяш :lol:

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 25 юни 2013 23:19

Ти нормален ли си ? Ще се аргументирам за 250 пъти,специално заради теб ? Има си хронология,архив,чети,последното нещо,което ме интересува е да убедя някого в нещо...Влез в темата с 380 страници и търси,каквото те интересува ;)

Върни се в “Архив”