Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: Бойко Борисов подаде оставка на 11 ден ....а БСП

Мнениеот za nas e toj religiq » 25 юни 2013 22:31

dunavfc написа:
za nas e toj religiq написа:
dunavfc написа:
Синьо сърце написа:
WeReWoLf написа:Ако ще се връща Тиквата, по-добре да си стоят тези. Да се направят няколко референдума и да се уточни какви промени да се състоят в политическата система. Иначе няма никакъв смисъл.

Ето така мисли две трети от България, ама можеш ли им го обясни?

Отново завидна аритметика,колега ;) Ако ГЕРБ не ги искат 2/3 от българите,как е положението с БСП и ДПС ?
И е безкрайно елементарно един протест да се опорочава,само защото щял да дойде ГЕРБ...А вие къде ще сте,ако това се случи ? Какъв е проблема,ако те направят същите грешки,вие да излезте и да ги изхвърлите от властта ? Вече се получи веднъж,какво ви кара да смятате,че не може да стане пак ?

Ама ти верно си глупав ! И кво дай да ги въртим през десет дена ??? Нали предните си тръгнаха заради грешките си ? Та сега да се върнат да видим още какви могат да направят ли :lol:

Брат не стига,че си тотално нелеп,но си и позволяваш да ме обиждаш,толкова елементарен и комплексиран ли си ?
Според теб,хората трябва да си седят в тях,ако ще политиците да ги крадат директно по телевизията,само за да не върнем партията Х или Y ? Добре,че хората на протестите са с коренно различна ценностна система от твоята,иначе сме живи-умрели....

Кой те окраде пък теб за 10 дена :lol: Не може да викаш дръжте крадеца по презумция ! Тия предните ни съдраха кожите , той искал да ги връща да види още какво могат да ни свалят :x И за разлика от теб аз имам ценностна система и тя не е радикална ! Ами дайте им малко време да ги видим и тия ! Имало турци , ми и те живеят в тая страна бе , стига сте живели в 19 век ! Ти оня ден педалите ми защитаваше , сега изведнъж стана много радикален !

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 25 юни 2013 22:32

@whitebear
Знаеш ли,какъв е проблема,приятелю,че хората си нямат никаква идея,какво пише в нея,какво установява тя,какви права дава и т.н. Промяната на конституцията ще изисква страхотно много време,пък и не виждам,партия,която да е готова на това..
Със сигурност има нужда от промяна,аз коментирах просто невежеството на хората по тази тема..

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 25 юни 2013 22:34

za nas e toj religiq написа:Кой те окраде пък теб за 10 дена :lol: Не може да викаш дръжте крадеца по презумция ! Тия предните ни съдраха кожите , той искал да ги връща да види още какво могат да ни свалят :x И за разлика от теб аз имам ценностна система и тя не е радикална ! Ами дайте им малко време да ги видим и тия ! Имало турци , ми и те живеят в тая страна бе , стига сте живели в 19 век ! Ти оня ден педалите ми защитаваше , сега изведнъж стана много радикален !

Ти нормален ли си бе човек :shock: За 2-3 път те хващам да говориш по мой адрес,абсолютни глупости,които никога не съм и споменавал.
Кой е казал,че трябва да се връщат ГЕРБ ? Кога съм казал,нещо против турците :shock: Ако,така дискутираш,кажи ми да не си губя времето,нямам време да се оправдавам,че нямам сестра...
И педалите и турците и циганите защитавам,когато има причина за това,точно за това,да ми говориш,че съм бил против турците е мега скандално !

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 25 юни 2013 22:35

dunavfc написа:
za nas e toj religiq написа:А , те тия олигарси са от има няма 10 дена тука , нали :lol: Да ти говори нещо , Мултигруп , Орион , Олимп , Типинг пойнт ???????

Тия групи са свързани с ГЕРБ :shock: Ти наистина си паталогичен случай...

:lol: :lol: :lol: Знаех си че въобще не си наясно с нещата , ама като не си , не се излагай поне :lol:
МУЛТИГРУП _ БСП
ОРИОН - НДСВ
ОЛИМП - СДС
Типинг пойнт - ГЕРБ

Зад всяко правителство стоят олигарси моето момче ! И да искаш да смениш едните с другите е не нелепо , а граничещо с глупостта !

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 25 юни 2013 22:35

whitebear написа:Какъв е проблема с промяна на конституцията. Един от големите проблеми в държавата е раздутата и бавна администрация. Какво лошо да почнем от парламента, намаляват се депутатите на 100 души, това със сигурност ще съкрати разходи за служебни пътувания, коли, секретарки, чистачки. Това не е маловажно тъй като ще се съкратят разходи за поне няколко милиона годишно. А това става само със промяна в конституцията.

14.06.2013 г
„От днес оценките за България ще бъдат негативни, защото с Делян Пеевски страната няма как да бъде евроатлантически партньор за борба с трансграничната престъпност и борба с монополите.“ Това заяви бившият вътрешен министър Цветан Цветанов. По думите му стана ясно, че ГЕРБ ще настояват за свикване на Велико Народно събрание и съставяне на нова Конституция.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 25 юни 2013 22:36

dunavfc написа:
za nas e toj religiq написа:Кой те окраде пък теб за 10 дена :lol: Не може да викаш дръжте крадеца по презумция ! Тия предните ни съдраха кожите , той искал да ги връща да види още какво могат да ни свалят :x И за разлика от теб аз имам ценностна система и тя не е радикална ! Ами дайте им малко време да ги видим и тия ! Имало турци , ми и те живеят в тая страна бе , стига сте живели в 19 век ! Ти оня ден педалите ми защитаваше , сега изведнъж стана много радикален !

Ти нормален ли си бе човек :shock: За 2-3 път те хващам да говориш по мой адрес,абсолютни глупости,които никога не съм и споменавал.
Кой е казал,че трябва да се връщат ГЕРБ ? Кога съм казал,нещо против турците :shock: Ако,така дискутираш,кажи ми да не си губя времето,нямам време да се оправдавам,че нямам сестра...
И педалите и турците и циганите защитавам,когато има причина за това,точно за това,да ми говориш,че съм бил против турците е мега скандално !

Абсолютно нормален съм ! След като искаш оставка кой ще дойде ??? Лейбъристите ли :lol:

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 25 юни 2013 22:38

dunavfc написа:
za nas e toj religiq написа:А , те тия олигарси са от има няма 10 дена тука , нали :lol: Да ти говори нещо , Мултигруп , Орион , Олимп , Типинг пойнт ???????

Тия групи са свързани с ГЕРБ :shock: Ти наистина си паталогичен случай...

:lol: :lol: :lol: Знаех си че въобще не си наясно с нещата , ама като не си , не се излагай поне :lol:
МУЛТИГРУП _ БСП
ОРИОН - НДСВ
ОЛИМП - СДС
Типинг пойнт - ГЕРБ

Зад всяко правителство стоят олигарси моето момче ! И да искаш да смениш едните с другите е не нелепо , а граничещо с глупостта !

Самият факт,че чувам за първи път за Типинг Пойнт,говори,красноречиво,че са измислица на някой непохватник като теб ;)
Страхотна логика имаш и ценностна система...Всички имат олигархични групи и затова не трябва да сменяме никого...СКАНДАЛЕН СИ !

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 25 юни 2013 22:39

dunavfc написа:@whitebear
Знаеш ли,какъв е проблема,приятелю,че хората си нямат никаква идея,какво пише в нея,какво установява тя,какви права дава и т.н. Промяната на конституцията ще изисква страхотно много време,пък и не виждам,партия,която да е готова на това..
Със сигурност има нужда от промяна,аз коментирах просто невежеството на хората по тази тема..

Много е важно да прецениш кога да се оттеглиш и свиеш знамената. НАРОДА не са 5 000 в София и още 2 000 в страната. разследването ще бъде доведено докрай, а след него нищо няма да е същото. Сретен Йосич също мисли така.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 25 юни 2013 22:39

dunavfc написа:

Абсолютно нормален съм ! След като искаш оставка кой ще дойде ??? Лейбъристите ли :lol:

После се чудиш,защо ти говоря за морал и достойнство и ценностна система...По малоумен аргумент против протестите от това,не съм чувал !
Все едно някой да ебе жена ти,а ти да си мълчиш,защото и друга да си вземеш,пак ще ти изневерява...

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 25 юни 2013 22:41

Синьо сърце написа:
dunavfc написа:@whitebear

Много е важно да прецениш кога да се оттеглиш и свиеш знамената. НАРОДА не са 5 000 в София и още 2 000 в страната. разследването ще бъде доведено докрай, а след него нищо няма да е същото. Сретен Йосич също мисли така.

Стига си намалявал тия цифри бе човек,кеф ли ти прави,какво ? Нито са 2 хил. в страната,нито 5 хил. в София,когато ранно или късно,това правителство падне,пак ще те питам,има ли значение бройката или не...

Върни се в “Архив”