Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thomas Müller
Контакти:

Re: Шанс да оправим положението

Мнениеот Thomas Müller » 25 юни 2013 22:12

пикло,спри да пишеш по наще форуми,ясно ли ти е[/quote]
Сърби я, ама явно няма кой![/quote]

Само ти май не разбра, че това е мъж, който официално има друг ник.... Интелигентният ми той.. цесекар :mrgreen:[/quote]
Що развали изненадата ся :mrgreen:[/quote]
Само вие кухите май не разбрахте, че говорим за това нещо на снимките в подписа, ама вярно да не се окаже наистина "той"!!!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 юни 2013 22:14

ПФК–ЛС–СФ1914 написа:
Кашчей написа:
motg написа:"Феновете на ЦСКА, които присъстват на днешната контрола със Славия, направиха интересно предложение към "Титан". Привържениците на "червените", които са заели места в сектор "А" и са повече от три хиляди, поискаха собствениците на ЦСКА да пуснат всичките 6 500 000 акции в продажба и всеки, който има желание да може да си купи. Босът на клуба Иво Иванов, който бе на стадиона прие предложението с отворени обятия.
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=434003"

Най-добрият вариант за нас. Може да копираме Испано-Германския модел на управление.
Всеки си купува акции според възможностите и ежегодно дарява определена сума на акция.
За начало по 5лв, за да се покрият задълженията.
Ако "Титан" са сериозни това е нашият шанс да покажем, че ни пука за отбора и да го изведем на чисто.

И като свикат Общо събрание на акционерите ще го правят във Враждебна, че да ви съберат 1 000 000 акционери :mrgreen:

Ще листнат акциите на СФБ и вие ще хукнете да ги купувате.. или ще ви ги пращат по пощата, с наложен платеж.. който се запише с име, адрес и номер на личната карта :mrgreen:

Що пък във Враждебна? Тука има трима чорбари :roll:

Виж сега..аз ги наричам цесекари и ми е неприятна думата чорбари.. както и говеда или прасета.
Иначе аватарът ми ясно показва мнението ми за идеята.Може да съм магаре, ама не съм тъпо магаре 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
vallige
Контакти:

Мнениеот vallige » 25 юни 2013 22:15

ще купя 3 акции помощ от славистите

ПФК–ЛС–СФ1914
Контакти:

Мнениеот ПФК–ЛС–СФ1914 » 25 юни 2013 22:16

ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:Говеда,измет нереална и мегадолнопоробна...колкото и лайна да изсерете по ЦСКА,колкото и на остроумни да се правите из форумите,колкото и тъпотии да измислите по наш адрес....ЗАПОМНЕТЕ .....НИКОГА,АБСОЛЮТНО НИКОГА НЯМА ДА ИМАТЕ ЕДНО КАЧЕСТВО КОЕТО АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ДРУГИ НОРМАЛНИ БЪЛГАРИ ИМАТ...НАРИЧА СЕ...ЧЕСТ!!!
УРВИ СТЕ!!!

Какав чест бе? И с Вихар Горублене да ви обединят, пак ще се радвате и за история ще спорите, чест :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
saso_big
Контакти:

Мнениеот saso_big » 25 юни 2013 22:16

vallige написа:ще купя 3 акции помощ от славистите

Ей, подмазваш им се, за да дойдат във вашият лагер а не при Локо-то. Подлец.

ПФК–ЛС–СФ1914
Контакти:

Мнениеот ПФК–ЛС–СФ1914 » 25 юни 2013 22:18

Кашчей написа:
ПФК–ЛС–СФ1914 написа:
Кашчей написа:
motg написа:"Феновете на ЦСКА, които присъстват на днешната контрола със Славия, направиха интересно предложение към "Титан". Привържениците на "червените", които са заели места в сектор "А" и са повече от три хиляди, поискаха собствениците на ЦСКА да пуснат всичките 6 500 000 акции в продажба и всеки, който има желание да може да си купи. Босът на клуба Иво Иванов, който бе на стадиона прие предложението с отворени обятия.

Най-добрият вариант за нас. Може да копираме Испано-Германския модел на управление.
Всеки си купува акции според възможностите и ежегодно дарява определена сума на акция.
Ако "Титан" са сериозни това е нашият шанс да покажем, че ни пука за отбора и да го изведем на чисто.

И като свикат Общо събрание на акционерите ще го правят във Враждебна, че да ви съберат 1 000 000 акционери :mrgreen:

Ще листнат акциите на СФБ и вие ще хукнете да ги купувате.. или ще ви ги пращат по пощата, с наложен платеж.. който се запише с име, адрес и номер на личната карта :mrgreen:

Що пък във Враждебна? Тука има трима чорбари :roll:

Виж сега..аз ги наричам цесекари и ми е неприятна думата чорбари.. както и говеда или прасета.
Иначе аватарът ми ясно показва мнението ми за идеята.Може да съм магаре, ама не съм тъпо магаре 8-)

Е аз може да несъм магаре, но явно съм тъп щот нищо НЕ пазбрах :roll:

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 25 юни 2013 22:19

Е сега, защо така унивате като прасе по Коледа? Къде отиде доминацията, хегемонията, марката, хЪризмЪтЪ, буквите,.......Благодаря отново на Господ и баща ми ,че не съм станал от мръсното комунистическо изчадие!
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
mad butcher
Контакти:

Мнениеот mad butcher » 25 юни 2013 22:20

1.9.1.4 написа:
saso_big написа:И аз ще си купя. Не съм мислил колко, но ще си купя. Трябва да помогнем на цесека, както преди години когато пак събирахме пари. Солидарност.

И аз ще се включа в кампанията под надслов - купи една акция спаси едно прасе :mrgreen:

тЪпанар
миле гърбавия на 12 Май 2012 07:54

Е,според тебе колко хора ще прочетат това твое писание? Толкова много букви не са по силата на 99% от потребителите на "Гонг".

Потребителски аватар
1.9.1.4
Контакти:

Мнениеот 1.9.1.4 » 25 юни 2013 22:23

lisynger написа:

Aз бях далече от ложите,дано това е вярно ако това стане имаме шанс да тръгнем нагоре.

Хахаха тоя бил далеч от ложите. Ти дращеше тука у форума по време на мача, на стадиона бил завалията. Вчера цял ден рева за некви спасения и подкрепа а накрая мишкуваше във форума.

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 25 юни 2013 22:23

А пък аз ще купя всичките акции и ще ви закрия много бързо, че като ви гледам мъката и тегобата и ми става едно съвестно. Трябва по-хуманно да се постъпва, не като тези изроди от Титан, които явно се радват на гледката как се мъчите за глътка въздух.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Върни се в “Архив”