Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
varanaDrago
Контакти:

Re: Бойко Борисов подаде оставка на 11 ден ....а БСП

Мнениеот varanaDrago » 25 юни 2013 21:59

фифи перото написа:За финал ще напиша, че НИКОЙ от тези, платените, които пишат тук и подкрепят герб, НИКОГА не са били на протестите. :lol:

Фифо много рано си станала ма, поспи още , протестите свършват към 23:30-24 ч.!След това отивай на работа, на Орлов мост , и тази вечер си сложи пауновото перо :mrgreen:
Айде лека и спорна :arrow:
Живота не е броя вдишвания , а мигове спиращи дъха ти ,ЛУДОГОРЕЦ спира нашия дъх...

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 25 юни 2013 22:00

dunavfc написа:Заеби,абсолютен пудел си,не правя разлика между теб и онзи сладур w84 :mrgreen:
Да не се засегнеш,но мисля,силно да огранича дискусиите си със теб,просто си много над моето ниво и не се чувствам,достоен ;)

Изчезни бе .Когато завършиш поне средно образование , тогава пак се появи. :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 25 юни 2013 22:01

varanaDrago написа:
фифи перото написа:За финал ще напиша, че НИКОЙ от тези, платените, които пишат тук и подкрепят герб, НИКОГА не са били на протестите. :lol:

Фифо много рано си станала ма, поспи още , протестите свършват към 23:30-24 ч.!След това отивай на работа, на Орлов мост , и тази вечер си сложи пауновото перо :mrgreen:
Айде лека и спорна :arrow:

Това, което си го вадиш отзад? :lol:
Мирише на боко. :mrgreen:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 25 юни 2013 22:02

WeReWoLf написа:Ако ще се връща Тиквата, по-добре да си стоят тези. Да се направят няколко референдума и да се уточни какви промени да се състоят в политическата система. Иначе няма никакъв смисъл.

Ето така мисли две трети от България, ама можеш ли им го обясни?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 25 юни 2013 22:03

ainshtain1 написа:
Синьо сърце написа:
dunavfc написа:
viali69 написа:Каква оставка бе, пичове ? Я се вижте тази вечер, че сте 5 000 човека в София и 500 в Пловдив ... :twisted:
Ако всяко правителство подава оставка заради 5 000 протестиращи докъде ще я докараме ?
Този протест е инспириран, финансово обезпечен и дирижиран от партийната централа на ПП ГЕРБ.
Това е един несправедлив и дори абсурден протест срещу законно избрано българско правителство, което не беше управлявало страната и 3 дни.
Това не е протестът на България ! В провинцията не протестираме. Това дори не е протеста на София. В столицата живеят над 1 500 000 души, а на протест излизат около 10 - 15 000.
Това е партиен протест на загубилата изборите и властта ПП ГЕРБ.
Да ГЕРБ загубиха изборите макар и да взеха най-много гласове. Защото политическите правила изискват не да спечелиш най-много гласове, а те да ти стигат да съставиш правителство.
Изпаднал в жестока парламентарна изолация ГЕРБ не успя да състави правителство. Съставиха го останалите три партии в парламента БСП, ДПС и АТАКА. Те представляват над 1 300 000 български граждани и дори в този смисъл за тях са гласували повече хора, отколкото за ГЕРБ.
Такива са фактите ! Няма как да ги промените.

Не че нещо, ама ти приготви ли си подписа?
Препоръчвам ти да задържиш в себе си злобните закачки,защото много е възможно,скоро да се криеш като мишка от форума,така че колкото по-малко говориш на тази тема,толкова по-добре...
А това,че казваш,че протеста е инсцениран от ГЕРБ ме прави горд,след като виждам,какви интелигентни и приветливи хора участват в него ;)

Ехе това с морала ме разби вие интелигентните българи днес сте по улиците на софия да протестирате за гафовете на правителството, а къде си бяхте завряли морала когато вашия изнасилвач бойко борисов прикриваше нелегалния бизнес на мишо бирата

Аз не съм казал,че аз съм интелигентен,а хорта,които виждам на протестите в София,поне повечето от тях...През зимата също имаше много интелигентни хора на протестите,но те бързо разбраха,че от един смислен и достоен протест,какъвто беше срещу Монополите се превърна в политически инструмент от опозицията и дадоха крачка назад...
На протестите през зимата имаше страхотно много хора,които не знаеха,защо са там и какво искат.Имаше абсурдни неща от типа - Нова конституция ( при положение,че 99.9 % от българите не са я чели ), Национализация на ЕРП-тата :shock: Забрана на партиите :shock: Неплащане на сметките за ток :shock: и т.н.
Аз такива хора видях на протестите през зимата,особено в Русе,че просто ме хвана срам...

Я кажи за кое е по морално да се протестира...Срещу сметките за ток или Наглостта на управляващите ?

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 25 юни 2013 22:05

Хайде циркаджии, отивам да си допия бирата.
Знам , че ще плюете и ще заплашвате още, но мутрите не са ме плашили никога.
Комунистите не ме плашеха преди 89-та , та вие ли, техните отрочета? :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 25 юни 2013 22:05

WeReWoLf написа:Ако ще се връща Тиквата, по-добре да си стоят тези. Да се направят няколко референдума и да се уточни какви промени да се състоят в политическата система. Иначе няма никакъв смисъл.

Кратко , точно , ясно !

whitebear
Контакти:

Мнениеот whitebear » 25 юни 2013 22:06

фифи перото написа:
whitebear написа:Няма смисъл да подават оставка веднага. Трябва да бъдат натискани да направят нов изборен кодекс, т.е. изцяло мажоритарен вот. И после да подадат оставка. Иначе няма смисъл. Пак ще гледаме Герб,БСП и ДПС в парламента. Най вероятно и някоя дясна партия, но те ще са с около 10%, т.е. ~ никакъв глас.

Изборен кодекс.
Банковата система-терора на банките.
Монополите.
Съдебната система.
Либерализиране на пазара-малкият и среден бизнес.

Те, ако го направят това няма да им смисъл да си ходят. Тези неща се реформират от 23 години ( половината от които управляващ БСП) и не са го свършили, така че не вярвам и сега да го свършат. В момента само замазват очите, както всички други преди тях.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 25 юни 2013 22:06

Синьо сърце написа:

Ето така мисли две трети от България, ама можеш ли им го обясни?

Отново завидна аритметика,колега ;) Ако ГЕРБ не ги искат 2/3 от българите,как е положението с БСП и ДПС ?
И е безкрайно елементарно един протест да се опорочава,само защото щял да дойде ГЕРБ...А вие къде ще сте,ако това се случи ? Какъв е проблема,ако те направят същите грешки,вие да излезте и да ги изхвърлите от властта ? Вече се получи веднъж,какво ви кара да смятате,че не може да стане пак ?

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 25 юни 2013 22:07

dunavfc написа:
ainshtain1 написа:
Синьо сърце написа:
dunavfc написа:
viali69 написа:Каква оставка бе, пичове ? Я се вижте тази вечер, че сте 5 000 човека в София и 500 в Пловдив ... :twisted:
Ако всяко правителство подава оставка заради 5 000 протестиращи докъде ще я докараме ?
Този протест е инспириран, финансово обезпечен и дирижиран от партийната централа на ПП ГЕРБ.
Това е един несправедлив и дори абсурден протест срещу законно избрано българско правителство, което не беше управлявало страната и 3 дни.
Това не е протестът на България ! В провинцията не протестираме. Това дори не е протеста на София. В столицата живеят над 1 500 000 души, а на протест излизат около 10 - 15 000.
Това е партиен протест на загубилата изборите и властта ПП ГЕРБ.
Да ГЕРБ загубиха изборите макар и да взеха най-много гласове. Защото политическите правила изискват не да спечелиш най-много гласове, а те да ти стигат да съставиш правителство.
Изпаднал в жестока парламентарна изолация ГЕРБ не успя да състави правителство. Съставиха го останалите три партии в парламента БСП, ДПС и АТАКА. Те представляват над 1 300 000 български граждани и дори в този смисъл за тях са гласували повече хора, отколкото за ГЕРБ.
Такива са фактите ! Няма как да ги промените.

Не че нещо, ама ти приготви ли си подписа?
Препоръчвам ти да задържиш в себе си злобните закачки,защото много е възможно,скоро да се криеш като мишка от форума,така че колкото по-малко говориш на тази тема,толкова по-добре...
А това,че казваш,че протеста е инсцениран от ГЕРБ ме прави горд,след като виждам,какви интелигентни и приветливи хора участват в него ;)

Ехе това с морала ме разби вие интелигентните българи днес сте по улиците на софия да протестирате за гафовете на правителството, а къде си бяхте завряли морала когато вашия изнасилвач бойко борисов прикриваше нелегалния бизнес на мишо бирата

Аз не съм казал,че аз съм интелигентен,а хорта,които виждам на протестите в София,поне повечето от тях...През зимата също имаше много интелигентни хора на протестите,но те бързо разбраха,че от един смислен и достоен протест,какъвто беше срещу Монополите се превърна в политически инструмент от опозицията и дадоха крачка назад...
На протестите през зимата имаше страхотно много хора,които не знаеха,защо са там и какво искат.Имаше абсурдни неща от типа - Нова конституция ( при положение,че 99.9 % от българите не са я чели ), Национализация на ЕРП-тата :shock: Забрана на партиите :shock: Неплащане на сметките за ток :shock: и т.н.
Аз такива хора видях на протестите през зимата,особено в Русе,че просто ме хвана срам...

Я кажи за кое е по морално да се протестира...Срещу сметките за ток или Наглостта на управляващите ?

Ти по добре кажи , кои са тия които ще дойдат и няма да са същите наглеци ? Ако цялата гиролтия е да се махнат тия за да дойдат другите - НЕ мерсси !
Последна промяна от za nas e toj religiq на 25 юни 2013 22:10, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”