Groucho написа:Red_Girl написа:И тази ли година купата ше е ваша?Или ще го смените вече..
Беконова, и тази година ли ще сте със същите собственици? Или ще ги смените вече
Утре очаквам друго да се каже... Както казах, всеки ден по нещо ново.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Groucho написа:Red_Girl написа:И тази ли година купата ше е ваша?Или ще го смените вече..
Беконова, и тази година ли ще сте със същите собственици? Или ще ги смените вече
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:Groucho написа:Red_Girl написа:И тази ли година купата ше е ваша?Или ще го смените вече..
Утре очаквам друго да се каже... Както казах, всеки ден по нещо ново.
ZinedineZidane написа:Мале, като видя политическа тема във форума и ми иде да извия нечии вратлета...
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
fr3ak_boy написа:ZinedineZidane написа:Мале, като видя политическа тема във форума и ми иде да извия нечии вратлета...
Ти опитваш ли се?![]()
Аз от много време даже спрях да ги чета, защото вътре е пълно с герои на Алеко.![]()
MuFc1878 написа:fr3ak_boy написа:ZinedineZidane написа:Мале, като видя политическа тема във форума и ми иде да извия нечии вратлета...
Ти опитваш ли се?![]()
Аз от много време даже спрях да ги чета, защото вътре е пълно с герои на Алеко.![]()
Що дириш тука... отивай да търсиш матконосител!
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
siniq_fen написа:Призовавам нашите фенове да не се радваме на трагедията на ЦСКА, защото Иртиш чука на вратата!!!
KategorieC написа:Интрига? Акции? Сделки? Борси? Собственици? а?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта