Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
saso_big
Контакти:

Re: Шанс да оправим положението

Мнениеот saso_big » 25 юни 2013 21:41

И аз ще си купя. Не съм мислил колко, но ще си купя. Трябва да помогнем на цесека, както преди години когато пак събирахме пари. Солидарност.

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 25 юни 2013 21:43

Хубаво е като идея , но България не е толкова многолюдна като горните . 6,5 млн , делено на 5 е 1,3млн човека ако е по една акция на човек . Да .. ще има хора с по повече , много повече ... ама все пак :roll:

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 25 юни 2013 21:47

И аз ще си купя и най ритуално,ще ги запаля или ще ги подаря на мой приятел цесекар,да се чуди откъде му е дошло.Иначе казано,мисля че не повече от 100-тина фена ще си купят акции.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 25 юни 2013 21:51

Така ще се погасят дълговете.Ами ежемесечната издръжката на отбора?Не е толкова просто.Най-добре по пътя на Ботев.Оставяте отбора на титан и правите един нов от регионалните на чисто и от начало...Събирате Стоичков,Пенев и всички емблеми на клуба на една кръгла маса и решавате какво да се прави.Толкова футболисти са играли в ЦСКА и са направили кариера в чужбина,ами да отделят малка сума за отбора.Срамота,скрили са се като мишки.Стоичков, Бербатов,М.Петров,Л.Пенев,Костадинов,Ламята,Чомаков,Ст.Младенов,Д.Лечков и още много други.Не мога да повярвам,че не могат да отделят малко внимание за отбора.На мачовете ВИП а е претъпкан,а като трябва да се дават пари никой не си показва човката.Отврат!Това е!

Потребителски аватар
cacho
Контакти:

Мнениеот cacho » 25 юни 2013 21:55

Аз незнам само кога и дойде ,та и акъл все да дава .То поне да мязаше на нещо , пфу.
Когато страстта води до лудост, това е ЦСКА

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 25 юни 2013 21:57

Тази вечер левскарите място не могат да си намерят ,след като се разбра ,че ЦСКА няма да обяви фалит и няма да бъде преименуван (те лилавите вече ни изкопаха гроба ама по-същият начин щяха да станат шампиони,знаем после какво се случи),няма да играе в А окръжна,титлите си остават 31 т.е. с 5 повече от техните(можеше да увеличат с една ама знаем какво се случи :) ).
Със сигурност Титаните не са добри ръководители ама се видя ,че никой не иска и стотинка да даде за ЦСКА(то не беше Ганчев, то не бяха тия от възраждане,приятелите на Стоичков също) и се видя ,ако не са Титаните да ни издържат(не ,че ги защитавам) си отиваме в аматьорските групи(и не се знае колко време ще стоим там и дали това ще е същият ЦСКА след това),то се видя вчера при толкова големи Цесекари (явно само на думи) ,никой не поиска да плати за участието на ЦСКА в Европа.Пак казвам не ги защитавам въобще Титаните(зарадвах се ,когато Ганчев щеше да влезе в ЦСКА),но ЦСКА в момента просто няма друга алтернатива.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 юни 2013 21:57

motg написа:"Феновете на ЦСКА, които присъстват на днешната контрола със Славия, направиха интересно предложение към "Титан". Привържениците на "червените", които са заели места в сектор "А" и са повече от три хиляди, поискаха собствениците на ЦСКА да пуснат всичките 6 500 000 акции в продажба и всеки, който има желание да може да си купи. Босът на клуба Иво Иванов, който бе на стадиона прие предложението с отворени обятия.
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=434003"

Най-добрият вариант за нас. Може да копираме Испано-Германския модел на управление.
Всеки си купува акции според възможностите и ежегодно дарява определена сума на акция.
За начало по 5лв, за да се покрият задълженията.
Ако "Титан" са сериозни това е нашият шанс да покажем, че ни пука за отбора и да го изведем на чисто.

И като свикат Общо събрание на акционерите ще го правят във Враждебна, че да ви съберат 1 000 000 акционери :mrgreen:

Ще листнат акциите на СФБ и вие ще хукнете да ги купувате.. или ще ви ги пращат по пощата, с наложен платеж.. който се запише с име, адрес и номер на личната карта :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

plamen-psv
Контакти:

Мнениеот plamen-psv » 25 юни 2013 21:59

Истината е че всички клубове са АД а къде са им акциите на пазара . Всеки има право да закупи акция и когато поиска да я продаде .Отделен въпрос е за заплащането на футболистите. и аз мога да стоя на пейката за 10.000 лв. е тук идва въпроса за морала и любовта към футбола. Откакто има залози за мачове вече няма истински футбол, лично аз от 8 години не гледам футбол .А що се отнася до ЦСКА има десетки начини да се възроди клуба ,Ганчев ,Манчев ,Божков, тра-ла-ла клуба е на феновете така че натискайте да се пуснат акциите на пазара и да можем да управляваме любимия си клуб.

Потребителски аватар
Gesha1986
Контакти:

Мнениеот Gesha1986 » 25 юни 2013 21:59

CSKA 78 написа:Тази вечер левскарите място не могат да си намерят ,след като се разбра ,че ЦСКА няма да обяви фалит и няма да бъде преименуван (те лилавите вече ни изкопаха гроба ама по-същият начин щяха да станат шампиони,знаем после какво се случи),няма да играе в А окръжна,титлите си остават 31 т.е. с 5 повече от техните(можеше да увеличат с една ама знаем какво се случи :) ).
Със сигурност Титаните не са добри ръководители ама се видя ,че никой не иска и стотинка да даде за ЦСКА(то не беше Ганчев, то не бяха тия от възраждане,приятелите на Стоичков също) и се видя ,ако не са Титаните да ни издържат(не ,че ги защитавам) си отиваме в аматьорските групи(и не се знае колко време ще стоим там и дали това ще е същият ЦСКА след това),то се видя вчера при толкова големи Цесекари (явно само на думи) ,никой не поиска да плати за участието на ЦСКА в Европа.Пак казвам не ги защитавам въобще Титаните(зарадвах се ,когато Ганчев щеше да влезе в ЦСКА),но ЦСКА в момента просто няма друга алтернатива.

ти обаче упорито си мислиш че това е добре за вас!!!
ахахахахахахахахахахахахахахахахахахахах

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 юни 2013 21:59

Thomas Müller написа:
samocskasamo написа:
1.9.1.4 написа:
saso_big написа:И аз ще си купя. Не съм мислил колко, но ще си купя. Трябва да помогнем на цесека, както преди години когато пак събирахме пари. Солидарност.

И аз ще се включа в кампанията под надслов - купи една акция спаси едно прасе :mrgreen:

пикло,спри да пишеш по наще форуми,ясно ли ти е

Сърби я, ама явно няма кой!

Само ти май не разбра, че това е мъж, който официално има друг ник.... Интелигентният ми той.. цесекар :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Архив”