Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
фифи перото

Re: Бойко Борисов подаде оставка на 11 ден ....а БСП

Мнениеот фифи перото » 25 юни 2013 21:17

dunavfc написа:
viali69 написа:Каква оставка бе, пичове ? Я се вижте тази вечер, че сте 5 000 човека в София и 500 в Пловдив ... :twisted:
Ако всяко правителство подава оставка заради 5 000 протестиращи докъде ще я докараме ?
Този протест е инспириран, финансово обезпечен и дирижиран от партийната централа на ПП ГЕРБ.
Това е един несправедлив и дори абсурден протест срещу законно избрано българско правителство, което не беше управлявало страната и 3 дни.
Това не е протестът на България ! В провинцията не протестираме. Това дори не е протеста на София. В столицата живеят над 1 500 000 души, а на протест излизат около 10 - 15 000.
Това е партиен протест на загубилата изборите и властта ПП ГЕРБ.
Да ГЕРБ загубиха изборите макар и да взеха най-много гласове. Защото политическите правила изискват не да спечелиш най-много гласове, а те да ти стигат да съставиш правителство.
Изпаднал в жестока парламентарна изолация ГЕРБ не успя да състави правителство. Съставиха го останалите три партии в парламента БСП, ДПС и АТАКА. Те представляват над 1 300 000 български граждани и дори в този смисъл за тях са гласували повече хора, отколкото за ГЕРБ.
Такива са фактите ! Няма как да ги промените.

Препоръчвам ти да задържиш в себе си злобните закачки,защото много е възможно,скоро да се криеш като мишка от форума,така че колкото по-малко говориш на тази тема,толкова по-добре...
А това,че казваш,че протеста е инсцениран от ГЕРБ ме прави горд,след като виждам,какви интелигентни и приветливи хора участват в него ;)

Момче, смешни сте. :lol:
Протести бяха през зимата.
Протести бяха 97-ма, 90-та.
Сега сте просто циркаджии. :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

ПФК–ЛС–СФ1914
Контакти:

Re: Новини от деня

Мнениеот ПФК–ЛС–СФ1914 » 25 юни 2013 21:19

Автора е първия истински фен на "ЦСКА" който виждам във форума! Този пич обича клуба. А не като разни мишки дето искат да съществуват на всяка цена и под всякаква форма, само да има "ЦСКА" в "А" група. Това е пътя към новото начало, "В" група но с запазено достойнство и история.
На всчки "червени" им казвам, ако искате чист клуб, това е начина! Иначе сте прости чорбари и си заслужавате подигравките.

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 25 юни 2013 21:22

viali69 написа:Каква оставка бе, пичове ? Я се вижте тази вечер, че сте 5 000 човека в София и 500 в Пловдив ... :twisted:
Ако всяко правителство подава оставка заради 5 000 протестиращи докъде ще я докараме ?
Този протест е инспириран, финансово обезпечен и дирижиран от партийната централа на ПП ГЕРБ.
Това е един несправедлив и дори абсурден протест срещу законно избрано българско правителство, което не беше управлявало страната и 3 дни.
Това не е протестът на България ! В провинцията не протестираме. Това дори не е протеста на София. В столицата живеят над 1 500 000 души, а на протест излизат около 10 - 15 000.
Това е партиен протест на загубилата изборите и властта ПП ГЕРБ.
Да ГЕРБ загубиха изборите макар и да взеха най-много гласове. Защото политическите правила изискват не да спечелиш най-много гласове, а те да ти стигат да съставиш правителство.
Изпаднал в жестока парламентарна изолация ГЕРБ не успя да състави правителство. Съставиха го останалите три партии в парламента БСП, ДПС и АТАКА. Те представляват над 1 300 000 български граждани и дори в този смисъл за тях са гласували повече хора, отколкото за ГЕРБ.
Такива са фактите ! Няма как да ги промените.

Шмекер,никой не ти вярва на платените глупости.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 25 юни 2013 21:22

dunavfc написа:За подписа ми не бери грижа,това е най-малкият проблем,ако си мислиш,че 1 месечно закъснение на оставката,ще ме разколебае във вижданията ми,сериозно грешиш ;)
А ако пък си мислиш,че аз ще бъда мишката,която ще се крие,още повече грешиш ;)

Не съм казал, че ще се скриеш, а и не вярвам. Колкото до вижданията-всеки си ги има, така и трябва да бъде.
pp Има още 5 дни, така че и аз съм го приготвил! След случая Левски-Славия човек трябва да е готов винаги!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 25 юни 2013 21:25

Аз заставам зад мнението си,че това правителство пада и ще падне,мислех обаче,че ще покажат малко повече усет и ще я подадат веднага.Те обаче,явно ще се опитат да извадят някой номер от торбата с фокуси..За всеки,който е против БСП,това правителство,колкото повече се задържа,толкова по-добре,няма нужда да обяснявам защо ; И въпреки това,нещата не могат да продължават по тоя начин,протеста ще бъде мирен още съвсем малко и накрая на преден план ще излязат хората,които са готови на радикални мерки,тогава,вече БСП и ДПС няма как да задържат властта,защото иначе отиваме на гражданска война..

Потребителски аватар
botev1921
Контакти:

Мнениеот botev1921 » 25 юни 2013 21:27

GOLEADOR написа:БСП,ДПС и Атака колкото и да я стискат тая власт,ще я пуснат под натиска на народа.Изборите идат и там всеки да помисли хубаво за кого ще гласува.

Какви избори идат, бе? В момента ако има избори ще стане същото като на предишните и тъпаците като теб не схващат, че БСП не трябва да подава оставка ДОКАТО не оправят кашата на ГЕРБ, че и своята от последните седмици. Без нов закон - НИКАКВИ ОСТАВКИ и всеки, който иска оставки на момента е или купен от комуниста Бойко или е галфон!

Потребителски аватар
botev1921
Контакти:

Мнениеот botev1921 » 25 юни 2013 21:28

dunavfc написа:Аз заставам зад мнението си,че това правителство пада и ще падне,мислех обаче,че ще покажат малко повече усет и ще я подадат веднага.Те обаче,явно ще се опитат да извадят някой номер от торбата с фокуси..За всеки,който е против БСП,това правителство,колкото повече се задържа,толкова по-добре,няма нужда да обяснявам защо ; И въпреки това,нещата не могат да продължават по тоя начин,протеста ще бъде мирен още съвсем малко и накрая на преден план ще излязат хората,които са готови на радикални мерки,тогава,вече БСП и ДПС няма как да задържат властта,защото иначе отиваме на гражданска война..

Хаха, гражданска война...много филми гледаш, мой човек!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 25 юни 2013 21:30

botev1921 написа:
GOLEADOR написа:БСП,ДПС и Атака колкото и да я стискат тая власт,ще я пуснат под натиска на народа.Изборите идат и там всеки да помисли хубаво за кого ще гласува.

Какви избори идат, бе? В момента ако има избори ще стане същото като на предишните и тъпаците като теб не схващат, че БСП не трябва да подава оставка ДОКАТО не оправят кашата на ГЕРБ, че и своята от последните седмици. Без нов закон - НИКАКВИ ОСТАВКИ и всеки, който иска оставки на момента е или купен от комуниста Бойко или е галфон!

Просто искат да повторят сценарият от 95-97-ма, но са доста интелигентнонедостатъчни.УСПЕЛИТЕ :lol:
Това е най-голямата простотия ,която съм чел.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 25 юни 2013 21:32

dunavfc написа:Аз заставам зад мнението си,че това правителство пада и ще падне,мислех обаче,че ще покажат малко повече усет и ще я подадат веднага.Те обаче,явно ще се опитат да извадят някой номер от торбата с фокуси..За всеки,който е против БСП,това правителство,колкото повече се задържа,толкова по-добре,няма нужда да обяснявам защо ; И въпреки това,нещата не могат да продължават по тоя начин,протеста ще бъде мирен още съвсем малко и накрая на преден план ще излязат хората,които са готови на радикални мерки,тогава,вече БСП и ДПС няма как да задържат властта,защото иначе отиваме на гражданска война..

Не, няма да идем на война, не бери грижа... Глей си кефа и не се пали толкова-това са нормални неща и България ще пребъде, партиите и ситуациите са временни и преходни.
Твоят човек оттатък се задъхва, нещо си е подценил съперника май. :) Но така е по-добре, аз проявих жест на добра воля, беше приет и те такива работи. Да видим кво ще излезе.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 25 юни 2013 21:33

botev1921 написа:

Хаха, гражданска война...много филми гледаш, мой човек!

Той е непълнолетен провокатор.
Лесно лее кръв във виртуалната "реалност"
Но не се изненадвай.
мутрите може и това да направят.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Върни се в “Архив”